View Full Version : перманентно изправяне на коса
ами прическата ми в момента изисква права коса, а мойта е страшно начупена. изправям я с преса, но щом се изкъпя веднага бухва и заприличвам на зелка:/
някой ако знае с какво да я изправя и да стои поне няколко дни ще съм му адски благодарна.:/
raindrop
08-16-2007, 11:22
Може да се изправи перманентно с къдрин - както се правят бабите на студено къдрене, но при теб ще е студено изправяне.Само че недей сама, иди на фризьор
перманентното изправяне ужасно много уврежда косата не го прави!!!за да не ти е бухнала използвай розовата маска на елсев или балсам без имиване
_PuNk`PrInCeSs_
08-16-2007, 18:06
да много уврежда косата! недей... пресирай се с керами4на преса след къпане :wink:
alkobalko
08-16-2007, 18:22
Това постоянно тртиране на косата я изтощава и я прави много слаба. Дори и прическата ти да го изисква, не е препоръчително. Ако не искаш един ден да ходиш с унищожена коса (ако ти е останала още).
:lol: След като я третираш толкова често,бъди спокойна-така ще я обгориш след време ,че ще си седи права,няма да мръдне.От личен опит го казвам :lol: ...а сега това е и една от причините половината ми коса да е на расти..Оправянето е трудно :wink: