PDA

View Full Version : оф този анален сексс

BqSna_kYCHka
08-16-2007, 16:30
1.ako izqm ot shokoladchetata komfort i otida do toaletnata posle ima li veroqtnost da se izpysna ?
2.Zadyljitelno li e da si pravq klizma?
3.prez kolko vreme trqbva da si pravq ?
4.ako si napravq dneska sled 2 dena ako praq analen sex shte se izpusna li ?
5.ako go izvadi bavno (bez da sam si pravila klizma) no predi tova sam otishla do toaletnata shte se izpusna li ? ](*,) ](*,) ](*,) pff

Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

thefreak
08-16-2007, 16:45
Да слага гума и напрао да почва.

lamzzzercho
08-16-2007, 16:47
1.ako izqm ot shokoladchetata komfort i otida do toaletnata posle ima li veroqtnost da se izpysna ?
5.ako go izvadi bavno (bez da sam si pravila klizma) no predi tova sam otishla do toaletnata shte se izpusna li ? ](*,) ](*,) ](*,) pff 6.не е нужно да си правиш клизма или да СеРеШ,ако не правиш анален секс
7. не е нужно и да правиш секс У аналУ

hahavteen
08-16-2007, 17:15
5.ako go izvadi bavno (bez da sam si pravila klizma) no predi tova sam otishla do toaletnata shte se izpusna li ? ](*,) ](*,) ](*,) pff

2.Ne e zaduljitelno no e preporu4itelno kakto kazvat vsi4ki(az li4no nikoga ne sum)
5.Na men nikoga ne mi se e sly4valo i ne viarvam i na teb da se sly4i.Nai-dobre e da si otgore ili v misionerskata i ti da go izvajda6 za6toto taka moje6 da kontrolira6 netata i veroiatnosta da stane gaf e dosta malka.

08-16-2007, 17:18
[quote="BqSna_kYCHka"]1.ako izqm ot shokoladchetata komfort i otida do toaletnata posle ima li veroqtnost da se izpysna ? da-mislq 4e ima veroqtnost
2.Zadyljitelno li e da si pravq klizma?ne no za da ne se izpusne6 trqbva da ti go vkara i izvadi bavno kakto i da ne vliza mn navatre
5.ako go izvadi bavno (bez da sam si pravila klizma) no predi tova sam otishla do toaletnata shte se izpusna li ? ](*,) ](*,) ](*,) [b]bi trqbvalo da ne stane

ГЛЕДАЙ ЗА КОЛКО НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ ВНИМАВА КВО ТЕ Е ПРИХВАНАЛО ДА ПРАВИШ АНАЛЕН?

Naked in the wind
08-16-2007, 17:22
1.Не съм сигурна.Мисля,че ако го направиш вероятността е малка.
2.Не е задължително.Аз никога не съм си правила и не съм се изпускала.
3.Ако си правиш клизма,то прави я преди акта.
4.Не е задължително да се изпуснеш,но ефект от клизмата вече няма да има(освен ако не си яла нищо през тези 2 дни :smt005 )
5.Малко вероятно е.Стига партньора да много внимателен.
Успех :wink:

naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 20:18
Тея анални теми заприличаха на лексикони... :shock:

bloodranger
08-16-2007, 20:31
Тея анални теми заприличаха на лексикони... :shock:
i nii si4ki popalvame li popalvame

deni4kata333
08-16-2007, 21:21
Мацка просто не прави анален :-D

Golfadjiq
08-16-2007, 21:25
=D> И аз не съм фен на аналния секс!

bloodranger
08-16-2007, 21:28
I az i az ! =D> =D>

CuteBaby
08-16-2007, 22:08
+1..аз не си давам дупето

rame
08-16-2007, 22:34
И аз съм с 2 ръце против аналния :smt006

nofi
08-16-2007, 22:46
I az i az ! =D> =D>
И аз! И аз! Дупе не давам!

hahavteen
08-16-2007, 23:16
Of kato niamate kakvo da kajete za6to izob6to davate komentar? ](*,) Ima dostatu4no drygi temi v koito mojete da kajete kolko protiv analnia seks ste.Tyka momi4eto ima niakolko konkretni vuprosa na koito iska konkreten otgovor a ne da ia ybejdavate ili razybejdavate da pravi ne6to! :?

hforce
08-17-2007, 06:39
Veroqtnost ima, no e po-malka, a i da se ispusne6 nqma da e golqma izdunkata (nqma da ima kvo tolko izleze)
Ne e zaduljitelno, no e preporu4itelno.
Predi akta (ne e zaduljitelno da e to4no predi nego, moje da e primerno 1-2-3 4asa predi tva)
Nqma da ima efekt klizmata
Pak ima veroqtnost no e malka (vuprosa ti e su6tiq kato purviq)

Eto ti i nqkolko suveta ot mene za da ne se ispusne6:
1. nqkolko 4asa predi tva (ako ima6 vuzmojnost moje i malko predi akta)
a) otiva6 do toaletna (predi tva si qla 6okolad4e)
b) pravi6 si klizma
2. predi mom4eto da po4ne mu kazva6 da go vkarva i da go vadi bavno
(kolko 6te navutre da go vkarva, se taq e sled a i b podto4ki kato gi napravi6)
ako gi napravi6 tezi ne6ta si4ko 6e e tok i jica

eto kakvo prave6e priqtelkata mi (ne taq a purvata mi)
sutrinta kato stane hapva 1 6okolad4e, po nqkoe vreme otiva do toaletna, pravi si klizma i se kupe posle nahultva s grum i trqsuk v staqta i se po4vame
eto kakvo praveh az
praime kvo praime, smenqme na ku4e6kata, az si la6kam, spiram puham 2 prus4eta, vada gi i produljavam da si q la6kam napred nazad, tuk ve4e idva interesnata 4ast :twisted: puham 1 prus4e, ne6to si burnikam tam, mejduvremenno si q la6kam ama ne si davam mnogo zor, sled malko vkarvam o6te 1 prus4e i sled malko vada si4ko (prustite i kamion4eto) i si parkiram opilno mokroto i dobre izmito kamion4e v zadniq dvor kato parkiraneto stava s neprekusnata smqna ot purva skorost na zadna predavka (dvijenieto e kato horoto - 2 sm navutre 1 navunka i taka do kraq na sveta (do kato si parkiram kamiona kato horata)) la6kam kvo la6kam i ot tuka ve4e ima6e 2 varianta:
1. pravili sme go s kaput - maham kaputa i produljavam da la6kam dokato ne svur6a (malko predi da svur6a q praveh taq manevra za da mi mine malko i da produljime po-dulgo vreme)
2. previli sme go bez 6tot tq e bila na protivoza4atu4ni - svur6vam si vutre
vada bavno i si4ko e na 6, bez falove, bez da se nalaga da miq kamiona posle i t.n.
posle otivame da se kupeme zaedno
tva ni be6e programata za analen i obiknovenno go pravehme vednuj sedmi4no 6tot neq q murze6e da si pravi klizma mnogo 4esto

taka kato pravehme izbqgvahme lubrikantite 6tot vaginalnite i sokove po kamiona sa dostatu4ni otdelno 4e i predi tva sum si ras4istil dvora i kamiona go parkirah bez nikvi problemi

nadqvam se da sum ti pomognal, pi6i posle kakvo e stanalo
ako ima6 o6te nqkvi vuprosi moje6 da me pita6 na skype ili na ls ili na icq (vsi4ko ima v profila mi)

krem4et0
08-17-2007, 08:47
:smt078 за последното обяснение!
Във важната тема има много за аналния секс и необходимата физическа и психическа подготовка. за мен втората е доооооста по-важна!

../../../..
08-17-2007, 14:30
az nz kvo tolkova im haresva na mom4etata da pravqt analen seks.. puk i mn boli g1za..

ChRiSTiaNo_07
08-17-2007, 15:08
+1..аз не си давам дупето
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 че го дааш ли дупето или нема да го дааш :smt005 :smt005 :smt005