View Full Version : Момичета , харесвали ви секс-а с обрязан ?
Nadelina
08-16-2007, 18:26
Ne sym pravila sex s obrqzan.. i syjalqvam ako mnenieto mi e nerealno.. no ne mislq che ima razlika... v smisal sexa s nqkoi ne e hubaf ili losh v zavisimost ot tova dali si obrqzan ili ne.. a dali si dobyr v legloto...
shaka_kan
08-16-2007, 18:29
imah edin takav partnior,da hubavo e..smisal napaln0 e n0rmaln0 vsi4k0..t0 si zavisi 0t samia 40vek, a ne 0t t0va dali si obrqzan ili ne!
bloodranger
08-16-2007, 18:36
Ebasi tapata tema.Sega iskam nqkoi da pusne tema po-hubav li e sexa s 4ernook ili sas sineok O_o [-X [-X [-X
glezan4e
08-16-2007, 18:41
каваите :)
za da znae6 dali da go napravi6 li ?
Renate_Feliqr
08-16-2007, 18:47
Ne sym pravila sex s obrqzan.. i syjalqvam ako mnenieto mi e nerealno.. no ne mislq che ima razlika... v smisal sexa s nqkoi ne e hubaf ili losh v zavisimost ot tova dali si obrqzan ili ne.. a dali si dobyr v legloto..
Saglasna... =D>
Ebasi tapata tema.Sega iskam nqkoi da pusne tema po-hubav li e sexa s 4ernook ili sas sineok O_o [-X [-X [-X
аха
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
08-16-2007, 23:07
Ne sym pravila sex s obrqzan.. i syjalqvam ako mnenieto mi e nerealno.. no ne mislq che ima razlika... v smisal sexa s nqkoi ne e hubaf ili losh v zavisimost ot tova dali si obrqzan ili ne.. a dali si dobyr v legloto..
Saglasna... =D>
И аз също :smt026
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-17-2007, 01:15
НИКОГА С РЯЗАН! :smt013
И.Крумов
08-17-2007, 02:11
а значи само турците са рязани такали ?? НЕ !
е ми аз съм рязън и не съм турчин нито пък мангал !
Аз съм чистокръвен Българин !
п.с. темата е много тъпа !!
До виждане
/И.Крумов/
alkobalko
08-17-2007, 05:36
Не съм пробвала.
Masserati
08-17-2007, 06:02
По тъпа тема не можахте ли да пуснете ???
djsaida я ми обясни според теб кво значение има дали е рязан или не ?
А относно това "рязан турчин" - вие добре ли сте ?
Значи като е рязан и тряя да е турчин ?
Освен това "НИКОГА С РЯЗАН"
ЗАЩО???
Нима има нещто ненормално в това да си обрязан ?
Masserati
08-17-2007, 07:44
Не че аз съм обрязан просто смятам че е тъпо да съдите момчето по това дали са го обрязали родителите му
~*SILVER*~
08-17-2007, 07:57
Само съм виждал обрязан :lol: Някак си май е по-хубава гледката без толкова много кожа, но не знам какво е чувството....
krem4et0
08-17-2007, 08:14
Хм..............мен кожата хич не ми пречи, а и много рядко виждам пениса на гаджето си в спокойно състояние. Нямам претенции-обрязан или не, аз пак щях да правя секс с моя човек!
До известна степен може би обрязаните издържат малко повече поради неизбежното загрубяване на кожата на главата. Друга разлика не се сещам...
dokolkoto az znam..i ot opit,razlikata ne se use6ta vob6te :wink:
ko predstavlqva obrqzvaneto? sr za tpiq vpros :(
FelisDirus
08-18-2007, 14:29
разликата е точно никаква => няма значение дали е обрязан или не
jojankata
08-18-2007, 14:48
Kva e razlikata dali mu e rqzan h*q ili ne :evil:
Vse taq e...
qjte dreben penis
08-18-2007, 15:16
мисля че със синеока е по приятно, а с черноока е много интересно
със левачки е странно-приятно, а с десничарки е както винаги
със зодия овен е по сдържано, а с зодия стрелец е буйно
спрете се с тия простотии!!
мисля че със синеока е по приятно, а с черноока е много интересно
със левачки е странно-приятно, а с десничарки е както винаги
със зодия овен е по сдържано, а с зодия стрелец е буйно
спрете се с тия простотии!!
Naistina!
Gluposti sa :D
Az li4no ne im se doverqvam...
ThePainIsReaL
08-18-2007, 16:42
Не намирам разлика.
Бе хората да не си мислите че се обрязват само заради расата си или заради техните родители по някога се обрязват и поради лекарски предписания....
hora ne pravete tapata gre6ka da se obrejite!!!! moje da e po higieni4ko no golqma 4ast ot udovolstvieto se gubi! NE SE OBRQZVAITE AKO VI E MIL KEFA OT SEXA!!!!!!!!!!!!!! :smt009
malakalmavt
08-19-2007, 00:23
До виждане
/И.Крумов/
е, добре... и евреите родени в България се обрязват задължително. ако българското ти име те прави българин, бре... чудно!? :smt005
morenita
08-19-2007, 00:32
Imah edno gadje turchin koito beche obrqzan useshtaneto e savsem sushtoto kato pri neobrqzan kato edinstvenata razlika koqto az zabeqzah e v tova che obrqzaniqt penis e mnogo po-chist v smisal che kato q nqma tazi cipichka otgore moje mnogo po-lesno da se izmiva nali s tazi cel se pravi obrqzvaneto vse pak :)
nikiliki_f
08-19-2007, 02:33
:smt011 ujas s rqzan IuLLLL nikoga... tfa trabva da sam drogirana piqna bita zagorqla.. za da se e*a s Rekaz ujas... :smt030 :smt078 :smt067 tolkova li sa svar6li balgarite 4e s rezaci... btw nqma sig razlika osven 4e sa mi kazvali 4e pri rqzanite pe*isi nqma mirizma ....nz i nikoga nqma da razbera.... :) [-X !!!
ah posledniq komentator kolko e prost... v 10 mneniq se kaza 4e ne stava duma za rasa a za tova dali ti e obrqzan penisa moje da si bulgarin i pak da si 'rqzan' ( az sym takyv i mi se naloji po lekarski predpisaniq(bulgarin sym))
i az zaradi tova sam obrqzan poradi lekarski prichini... kat0 teb ama ima nqkoi typi putki koito mnogo zadrusteni !!
mir4ovski
08-19-2007, 13:45
tai kato dokolkoto znam evreite gi obrqzvat a az ne spala s evrein nz ama edva li ima nekva osobenna razlika
naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 14:09
Почти ми е все тая. Предпочитам все пак необрязан :roll:
You are following
08-19-2007, 14:36
само с рязан!по чист е и мирише хубаво :roll:
naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 14:38
само с рязан!по чист е и мирише хубаво :roll:
Ами... Аз досега не съм попадала на необрязан, който да мирише зле. Всичко си е въпрос на хигиена. Едно рязане няма да ти спести сапуна, а пък това да имаш малко повече кожа не значи че ще вони на кенеф.
selassie
08-19-2007, 14:50
По принцип обрязването на българин става поради една причина която знам аз. Фимоза - слепване на главичката на пениса за кожата. Единствения изход от тази ситуация е обрязването или цепване с минимален шев. Болката е неуписуема , 20-30 минути където целият ти живот минава на лента :)
Еми не съм пробвала :roll: :wink:
selassie
08-19-2007, 17:16
извратена работа, много е гадно, веднъж гледах един такъв в един видео чат
ахахахха , забавна си , ти па по кво го разбра че е рязан ?! Само да те осведомя че след рязането кожата пораства до известна степен
ne sum pravila sex s obrqzan no mnogo mi se iska
Едва ли ...?Спермата му тряя идва по бавно ...
тези, които казват че няма разлика много грешат. а тези, които казват че няма да го направят никога само ще изпуснат. но това си е техен проблем ;-)
естествено, че е по яко с обрязан! това е най-малкото логично. а аз съм сигурна че ги мразите турците точно заради това :mrgreen: защото ви е страх момчета, че ако някоя праи секс с турчин, повече няма да са върне при вас ахахахахахахахаххааххааха хах
naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 19:11
тези, които казват че няма разлика много грешат. а тези, които казват че няма да го направят никога само ще изпуснат. но това си е техен проблем ;-)
естествено, че е по яко с обрязан! това е най-малкото логично. а аз съм сигурна че ги мразите турците точно заради това :mrgreen: защото ви е страх момчета, че ако някоя праи секс с турчин, повече няма да са върне при вас ахахахахахахахаххааххааха хах
Aз не разбрах кое му е логичното в ”по-яко е с обрязан” при положение, че не си се аргументирал/а. И защо замесваш момчетата? Доколкото зная въпроса е обърнат към момичетата. Айде помисли малко преди да пишеш, защото много тъжно ми става когато виждам толкова неадекватни изявления от страна на анонимни мушмули.
разликата е точно никаква => няма значение дали е обрязан или не
Съгласна. Също така, това че е рязан не значи, че е турчин. Причините за образвянето могат да бъдат не само религиозни, но и медицински.
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-19-2007, 20:17
Предполагаема ситуация: Излизам с някое момче(българин)нещата стигат до секс, виждам го че е обрязан и му казвам ЧАО! Нема да се прежаля. :evil:
Предполагаема ситуация: Излизам с някое момче(българин)нещата стигат до секс, виждам го че е обрязан и му казвам ЧАО! Нема да се прежаля. :evil:
ще кажеш че ще те коли. мен пък ми става жал от изявление на 15 годишни дето нямат никаква сексуална култура. пък и по-големи да сте, не си личи [-X
Чесно ли така ще направиш.Това показва колко си тъпа !
naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 21:52
”Нема да се прежалиш”????? Жертвай се за родината сииииии! Правете деца, та България да стане многолюдна!
П.П. Изпаднала съм в едно такова шантаво настроение :shock:
fdfsadfas
08-20-2007, 16:45
p0radi kakva prichina ?
krem4et0
08-20-2007, 16:47
До известна степен може би обрязаните издържат малко повече поради неизбежното загрубяване на кожата на главата. Друга разлика не се сещам...
точно...при претъркване на пениса в панталоните се получава..
иначе по тая тема...мене питаите :)
Супер си е.Не те е страх да му направиш свирка,хресва ми.Секса е с повече допур...не знам ...усещането е съвсем друго.Супер си е :)
Че мен н ме е страх да правя свирка, нищо че не е обрязан. пенисът му не хапе!
Много интересна темичка.Моето мнение е че момичетата трябва да се обосновят с отговор.Аз например много пъти съм си мислел да се "резна".Може би за разнообразие в леглото и също така заради приятелката ми.Мисля, че има все пак някаква разлика в усещането при Жените особенно когато го изкарваш.Незнам може би е така.Имам приятелка която спи с резняк който си е българин и е много по-доволна.Незнам чесно дали да го направя но за тази работа си има и такива "играчки" по магазините/ е във фантастико едва ли / :)
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 09:06
ахахахха , забавна си , ти па по кво го разбра че е рязан ?! Само да те осведомя че след рязането кожата пораства до известна степен
????
:smt107 моля???
Кожа няма никаква,мога да те осведомя =; не правя секс но си права
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 09:12
????
:smt107 моля???
Кожа няма никаква,мога да те осведомя =; не правя секс но си права
така е...аз поне не виждам...зараснал е перфектно,даже белег няма просто няма никакъв спомен от кожичката :smt102 ами така де.ти да не мислиш,че тоя дето вика че зараствала кожа е виждал обрязан
само при мисълта че е турчин....няма да тругна с него...пък к'фо остаа за секс!!?!? :? :shock: :smt078 :smt018 [-X
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 09:18
само при мисълта че е турчин....няма да тругна с него...пък к'фо остаа за секс!!?!? :? :shock: :smt078 :smt018 [-X тва го запомнихме.кажи го още 100 пъти и няма да го забравим.и не си мисли пък че някой турчин ше умре да бъде с тебе
dahsduhas
08-22-2007, 09:38
xaaxa problema e v tova obache che nesam turchin .. ama te ot kade da znaqt.. pulni oliffreni !!!
BiTa_SmEtaNka
08-22-2007, 10:38
apf..kfo zna4enie ima..obrqzani..neobrqzani..hora sa ... !
aniezina
08-22-2007, 10:46
Дори несъм виждала обрязан въпреки че имма някаква бегла представа какво представлява, и честно казано едва ли ще има някаква разлика според мен, даже може да е по-приятно, защото поне ще съм сигурна че е хигиеничен(до колкото знам при обрязаните почистването е по-лесно дори при обикновенно къпане докат оостаналите трябва да го заголят, да почистят а съм 100% обедена че има мърлячи които даже ине се сещат да го направят) И темата не е тъпа, въпреки че е стотната такава-просто на някои хора им е интересно нали затова ефорума-да обменяме опит и идеи. Та в заключение-не бих имала нищо против да правя секс със обрязан...
krem4et0
08-22-2007, 12:12
Тук говорим за обрязани или не. Не говорим за турци или българи. А аз котето си на турчин не давам. те са убивали прадедите ми, тука е било кървава баня.....нямам предубеждния към никоя друга народност. Но турчин.............абсурд!
p0rincip si prava! no tuk v tazi tema ne g0v0rim za turci ... a za sex-a s obrqzan... :)))
marina star
08-22-2007, 14:41
ne znam ne sam pravila
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 19:06
естествено, че е по яко с обрязан! това е най-малкото логично. а аз съм сигурна че ги мразите турците точно заради това :mrgreen: защото ви е страх момчета, че ако някоя праи секс с турчин, повече няма да са върне при вас ахахахахахахахаххааххааха хаххахахах,аз да кажа че с рязан ми беше първия път и после като видях един нерязан му се изсмях :smt005 :smt040 п.с.имаме си модератор расист.аз пък съм туркиня кремче :smt016
И.Крумов
08-22-2007, 21:03
До виждане
/И.Крумов/
Питам се защо си направил тази грешка като може да си поддържаш отлична хигиена и без тази глупост , а и оттук идва опасността за някакво загрубяване , което ще ти намали удоволствието от секса.
п.с. мразим турците :smt013
По някога някой неща се налагат. Бил съм и много малак и много ме болеше... и затова стана !! Но на мен неми пука !!
п.с. мразим турците :smt013
ДА ! :evil:
И.Крумов
08-22-2007, 21:05
Много си тъпа ! :smt011 [-X
До виждане
/И.Крумов/
е, добре... и евреите родени в България се обрязват задължително. ако българското ти име те прави българин, бре... чудно!? :smt005
НА МЕН ЛИ ВИКАШ ЕВРЕЙ ВЕ КУРВА СКАПАНА В МИРИСАНА ??
ТИ СИ ЧИФУТИН ВЕ ЛАНО СКАПАНО МАНГАЛСКО !
БОКЛУК ГРОЗЕН ! ЕЛА МИ КАЖИ НЕШО В ЛИЦЕТО ДА ТИ НАМАЧКАМ ТЪПАТА ГЛАВА СМОТАНА ПЕДАЛ ШИБАН !
КВО КАТО СЪМ ОБРЯЗАН ВЕ, НЕСЪМ МАНГАЛ НИТО ПЪК ЕВРЕЙ !!
ПО НЯКОГА СЕ НАЛАГА ВЕ, МНОГО СТЕ ТЪПИ !!
Made_of_Pain
08-22-2007, 21:17
НЕ САМО!
АЗ ДОРИ ОБИЧАМ ДА ПРАВЯ СЕКС С МЪЖЕ БЕЗ ПИШКИ!
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 21:29
естествено, че е по яко с обрязан! това е най-малкото логично. а аз съм сигурна че ги мразите турците точно заради това :mrgreen: защото ви е страх момчета, че ако някоя праи секс с турчин, повече няма да са върне при вас ахахахахахахахаххааххааха хаххахахах,аз да кажа че с рязан ми беше първия път и после като видях един нерязан му се изсмях :smt005 :smt040 п.с.имаме си модератор расист.аз пък съм туркиня кремче :smt016
дамм...не се съмнявам..а трябва да е пример... нали има една точка дет уж забранява теми свързани с дискриминация тъй де расова дискриминация :-s
Mad&Bad
08-22-2007, 21:32
дамм...не се съмнявам..а трябва да е пример... нали има една точка дет уж забранява теми свързани с дискриминация тъй де расова дискриминация :-s
НЕ СЪМ РАСИСТ, но според мен всеки има право на лично мнение и независимо от това дали е модератор или не е свободен да го изкаже.
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 21:37
Mad&Bad прав си но трябва да го каже така че да не засегне другите
deni4kata333
08-22-2007, 22:52
дали с обрязан или не ? разликата е че от кожата на единия мое си напраиш боотуши а при другия няяя мое събереш и за ключодържател :smt005 ибаси примерите дет дадах
sexita ti ot koi grad si ?? ako nee taina de
krem4et0
08-23-2007, 10:51
Познавам турци много, имам колеги турци-нямам нищо против тях. Просто не искам да правя секс с турчин и толкова! Една от най-добрите ми приятелки е туркиня да уточня!
Какво расистко има в изказването, че не искам да правя секс с турчин. Просто аз свързвам тази народност с доста неприятни моменти от нашата история. Нямам против да общуваме, да си говорим, да се забавляваме заедно, но да правя секс-не. Расистко е да кажа-турците на сапун. Аз само казвам-без турци в моето легло!
aniezina
08-23-2007, 10:54
не е задължително да е турчин за да е рязан :-s
krem4et0
08-23-2007, 11:24
Никой не чете, нали. Казах, че с обрязаните няма проблем, но не и турци!
hmmm turci malko kofti stawa !!! ama vie si reshavate momicheta
znete li , 4e ima i obrqzani putki , a \:D/
WhiteAngel
08-27-2007, 19:30
Saglasna... =D>
И аз също :smt026
Мe too :lol:
aefergvetbtbb
08-28-2007, 08:25
kvot ot tva 4e e rqzan i az sam rqzan i tva daje e po huuvo maina 6tot nqma6 tolova kaja i glavi4kata tie vinagi pokazana i nqma tolkova opasnosti ot bolesti korto e nai huuvoto =D>
rihannka
08-28-2007, 08:48
ne sam go pravila s takova momche,no ne mislq che iuma neshto losho,ako go obicham i mi e hubavo s nego nqma znachenie.pone spored men e taka. :wink:
Какво значение има рязан ли е или не?Важното е да ти прави кефа!!! \:D/
best_buy
06-05-2008, 23:41
С турчинвв - НИКОГА (момче съм , а дори и да не бях пак НИКОГА ) , с туркиня .....мммм пак НЕ , абе само с БЪЛГАРИ !
marina star
06-06-2008, 03:52
ve4e sigurno puskat i temi ot vida "haresva li vi sex s maj sas zeleni o4i?a sas sini?" bahti idiot6tinite!!!!!!!!!1
VerryBerry
06-06-2008, 06:31
Не съм правила