Влез

View Full Version : Момичета , харесвали ви секс-а с обрязан ?

djsaida
08-16-2007, 18:23
каваите :)

Nadelina
08-16-2007, 18:26
Ne sym pravila sex s obrqzan.. i syjalqvam ako mnenieto mi e nerealno.. no ne mislq che ima razlika... v smisal sexa s nqkoi ne e hubaf ili losh v zavisimost ot tova dali si obrqzan ili ne.. a dali si dobyr v legloto...

shaka_kan
08-16-2007, 18:29
imah edin takav partnior,da hubavo e..smisal napaln0 e n0rmaln0 vsi4k0..t0 si zavisi 0t samia 40vek, a ne 0t t0va dali si obrqzan ili ne!

bloodranger
08-16-2007, 18:36
Ebasi tapata tema.Sega iskam nqkoi da pusne tema po-hubav li e sexa s 4ernook ili sas sineok O_o [-X [-X [-X

glezan4e
08-16-2007, 18:41
каваите :)

za da znae6 dali da go napravi6 li ?

Renate_Feliqr
08-16-2007, 18:47
Ne sym pravila sex s obrqzan.. i syjalqvam ako mnenieto mi e nerealno.. no ne mislq che ima razlika... v smisal sexa s nqkoi ne e hubaf ili losh v zavisimost ot tova dali si obrqzan ili ne.. a dali si dobyr v legloto..

Saglasna... =D>

nofi
08-16-2007, 23:04
Ebasi tapata tema.Sega iskam nqkoi da pusne tema po-hubav li e sexa s 4ernook ili sas sineok O_o [-X [-X [-X
аха

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
08-16-2007, 23:07
Ne sym pravila sex s obrqzan.. i syjalqvam ako mnenieto mi e nerealno.. no ne mislq che ima razlika... v smisal sexa s nqkoi ne e hubaf ili losh v zavisimost ot tova dali si obrqzan ili ne.. a dali si dobyr v legloto..

Saglasna... =D>

И аз също :smt026

AnGeLwItHdEvILsOuL
08-17-2007, 01:15
НИКОГА С РЯЗАН! :smt013

И.Крумов
08-17-2007, 02:11
а значи само турците са рязани такали ?? НЕ !
е ми аз съм рязън и не съм турчин нито пък мангал !
Аз съм чистокръвен Българин !

п.с. темата е много тъпа !!

До виждане

/И.Крумов/

alkobalko
08-17-2007, 05:36
Не съм пробвала.

Masserati
08-17-2007, 06:02
По тъпа тема не можахте ли да пуснете ???
djsaida я ми обясни според теб кво значение има дали е рязан или не ?
А относно това "рязан турчин" - вие добре ли сте ?
Значи като е рязан и тряя да е турчин ?
Освен това "НИКОГА С РЯЗАН"
ЗАЩО???
Нима има нещто ненормално в това да си обрязан ?

Masserati
08-17-2007, 07:44
Не че аз съм обрязан просто смятам че е тъпо да съдите момчето по това дали са го обрязали родителите му

~*SILVER*~
08-17-2007, 07:57
Само съм виждал обрязан :lol: Някак си май е по-хубава гледката без толкова много кожа, но не знам какво е чувството....

krem4et0
08-17-2007, 08:14
Хм..............мен кожата хич не ми пречи, а и много рядко виждам пениса на гаджето си в спокойно състояние. Нямам претенции-обрязан или не, аз пак щях да правя секс с моя човек!

Kai Zen
08-17-2007, 08:17
До известна степен може би обрязаните издържат малко повече поради неизбежното загрубяване на кожата на главата. Друга разлика не се сещам...

m!m!70
08-17-2007, 13:29
dokolkoto az znam..i ot opit,razlikata ne se use6ta vob6te :wink:

08-18-2007, 14:13
ko predstavlqva obrqzvaneto? sr za tpiq vpros :(

FelisDirus
08-18-2007, 14:29
разликата е точно никаква => няма значение дали е обрязан или не

jojankata
08-18-2007, 14:48
Kva e razlikata dali mu e rqzan h*q ili ne :evil:
Vse taq e...

qjte dreben penis
08-18-2007, 15:16
мисля че със синеока е по приятно, а с черноока е много интересно
със левачки е странно-приятно, а с десничарки е както винаги
със зодия овен е по сдържано, а с зодия стрелец е буйно

спрете се с тия простотии!!

08-18-2007, 16:40
мисля че със синеока е по приятно, а с черноока е много интересно
със левачки е странно-приятно, а с десничарки е както винаги
със зодия овен е по сдържано, а с зодия стрелец е буйно

спрете се с тия простотии!!

Naistina!
Gluposti sa :D
Az li4no ne im se doverqvam...

ThePainIsReaL
08-18-2007, 16:42
Не намирам разлика.

08-18-2007, 21:52
Бе хората да не си мислите че се обрязват само заради расата си или заради техните родители по някога се обрязват и поради лекарски предписания....

08-18-2007, 21:56
hora ne pravete tapata gre6ka da se obrejite!!!! moje da e po higieni4ko no golqma 4ast ot udovolstvieto se gubi! NE SE OBRQZVAITE AKO VI E MIL KEFA OT SEXA!!!!!!!!!!!!!! :smt009

malakalmavt
08-19-2007, 00:23

До виждане

/И.Крумов/

е, добре... и евреите родени в България се обрязват задължително. ако българското ти име те прави българин, бре... чудно!? :smt005

morenita
08-19-2007, 00:32
Imah edno gadje turchin koito beche obrqzan useshtaneto e savsem sushtoto kato pri neobrqzan kato edinstvenata razlika koqto az zabeqzah e v tova che obrqzaniqt penis e mnogo po-chist v smisal che kato q nqma tazi cipichka otgore moje mnogo po-lesno da se izmiva nali s tazi cel se pravi obrqzvaneto vse pak :)

nikiliki_f
08-19-2007, 02:33
:smt011 ujas s rqzan IuLLLL nikoga... tfa trabva da sam drogirana piqna bita zagorqla.. za da se e*a s Rekaz ujas... :smt030 :smt078 :smt067 tolkova li sa svar6li balgarite 4e s rezaci... btw nqma sig razlika osven 4e sa mi kazvali 4e pri rqzanite pe*isi nqma mirizma ....nz i nikoga nqma da razbera.... :) [-X !!!

08-19-2007, 04:23
ah posledniq komentator kolko e prost... v 10 mneniq se kaza 4e ne stava duma za rasa a za tova dali ti e obrqzan penisa moje da si bulgarin i pak da si 'rqzan' ( az sym takyv i mi se naloji po lekarski predpisaniq(bulgarin sym))

dsaddas
08-19-2007, 13:42
i az zaradi tova sam obrqzan poradi lekarski prichini... kat0 teb ama ima nqkoi typi putki koito mnogo zadrusteni !!

mir4ovski
08-19-2007, 13:45
tai kato dokolkoto znam evreite gi obrqzvat a az ne spala s evrein nz ama edva li ima nekva osobenna razlika

naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 14:09
Почти ми е все тая. Предпочитам все пак необрязан :roll:

You are following
08-19-2007, 14:36
само с рязан!по чист е и мирише хубаво :roll:

naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 14:38
само с рязан!по чист е и мирише хубаво :roll:

Ами... Аз досега не съм попадала на необрязан, който да мирише зле. Всичко си е въпрос на хигиена. Едно рязане няма да ти спести сапуна, а пък това да имаш малко повече кожа не значи че ще вони на кенеф.

selassie
08-19-2007, 14:50
По принцип обрязването на българин става поради една причина която знам аз. Фимоза - слепване на главичката на пениса за кожата. Единствения изход от тази ситуация е обрязването или цепване с минимален шев. Болката е неуписуема , 20-30 минути където целият ти живот минава на лента :)

adsafg
08-19-2007, 15:49
а бихте ли отказали?

MoHuTo
08-19-2007, 16:09
Еми не съм пробвала :roll: :wink:

selassie
08-19-2007, 17:16
извратена работа, много е гадно, веднъж гледах един такъв в един видео чат

ахахахха , забавна си , ти па по кво го разбра че е рязан ?! Само да те осведомя че след рязането кожата пораства до известна степен

gazarka
08-19-2007, 18:22
ne sum pravila sex s obrqzan no mnogo mi se iska

TIMEX
08-19-2007, 18:24
Едва ли ...?Спермата му тряя идва по бавно ...

hahaah
08-19-2007, 18:46
тези, които казват че няма разлика много грешат. а тези, които казват че няма да го направят никога само ще изпуснат. но това си е техен проблем ;-)
естествено, че е по яко с обрязан! това е най-малкото логично. а аз съм сигурна че ги мразите турците точно заради това :mrgreen: защото ви е страх момчета, че ако някоя праи секс с турчин, повече няма да са върне при вас ахахахахахахахаххааххааха хах

naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 19:11
тези, които казват че няма разлика много грешат. а тези, които казват че няма да го направят никога само ще изпуснат. но това си е техен проблем ;-)
естествено, че е по яко с обрязан! това е най-малкото логично. а аз съм сигурна че ги мразите турците точно заради това :mrgreen: защото ви е страх момчета, че ако някоя праи секс с турчин, повече няма да са върне при вас ахахахахахахахаххааххааха хах

Aз не разбрах кое му е логичното в ”по-яко е с обрязан” при положение, че не си се аргументирал/а. И защо замесваш момчетата? Доколкото зная въпроса е обърнат към момичетата. Айде помисли малко преди да пишеш, защото много тъжно ми става когато виждам толкова неадекватни изявления от страна на анонимни мушмули.

Ollas
08-19-2007, 20:16
разликата е точно никаква => няма значение дали е обрязан или не

Съгласна. Също така, това че е рязан не значи, че е турчин. Причините за образвянето могат да бъдат не само религиозни, но и медицински.

AnGeLwItHdEvILsOuL
08-19-2007, 20:17
Предполагаема ситуация: Излизам с някое момче(българин)нещата стигат до секс, виждам го че е обрязан и му казвам ЧАО! Нема да се прежаля. :evil:

хахах
08-19-2007, 20:48
Предполагаема ситуация: Излизам с някое момче(българин)нещата стигат до секс, виждам го че е обрязан и му казвам ЧАО! Нема да се прежаля. :evil:
ще кажеш че ще те коли. мен пък ми става жал от изявление на 15 годишни дето нямат никаква сексуална култура. пък и по-големи да сте, не си личи [-X

Nikson
08-19-2007, 21:46

Чесно ли така ще направиш.Това показва колко си тъпа !

naMy4Ho_KoTe
08-19-2007, 21:52

”Нема да се прежалиш”????? Жертвай се за родината сииииии! Правете деца, та България да стане многолюдна!

П.П. Изпаднала съм в едно такова шантаво настроение :shock:

fdfsadfas
08-20-2007, 16:45

p0radi kakva prichina ?

krem4et0
08-20-2007, 16:47
До известна степен може би обрязаните издържат малко повече поради неизбежното загрубяване на кожата на главата. Друга разлика не се сещам...
точно...при претъркване на пениса в панталоните се получава..
иначе по тая тема...мене питаите :)
Супер си е.Не те е страх да му направиш свирка,хресва ми.Секса е с повече допур...не знам ...усещането е съвсем друго.Супер си е :)
Че мен н ме е страх да правя свирка, нищо че не е обрязан. пенисът му не хапе!

kepassa
08-22-2007, 08:09
Много интересна темичка.Моето мнение е че момичетата трябва да се обосновят с отговор.Аз например много пъти съм си мислел да се "резна".Може би за разнообразие в леглото и също така заради приятелката ми.Мисля, че има все пак някаква разлика в усещането при Жените особенно когато го изкарваш.Незнам може би е така.Имам приятелка която спи с резняк който си е българин и е много по-доволна.Незнам чесно дали да го направя но за тази работа си има и такива "играчки" по магазините/ е във фантастико едва ли / :)

~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 09:06
ахахахха , забавна си , ти па по кво го разбра че е рязан ?! Само да те осведомя че след рязането кожата пораства до известна степен

????
:smt107 моля???
Кожа няма никаква,мога да те осведомя =; не правя секс но си права

~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 09:12

????
:smt107 моля???
Кожа няма никаква,мога да те осведомя =; не правя секс но си права

така е...аз поне не виждам...зараснал е перфектно,даже белег няма просто няма никакъв спомен от кожичката :smt102 ами така де.ти да не мислиш,че тоя дето вика че зараствала кожа е виждал обрязан

Spork
08-22-2007, 09:16
само при мисълта че е турчин....няма да тругна с него...пък к'фо остаа за секс!!?!? :? :shock: :smt078 :smt018 [-X

~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 09:18
само при мисълта че е турчин....няма да тругна с него...пък к'фо остаа за секс!!?!? :? :shock: :smt078 :smt018 [-X тва го запомнихме.кажи го още 100 пъти и няма да го забравим.и не си мисли пък че някой турчин ше умре да бъде с тебе

dahsduhas
08-22-2007, 09:38
xaaxa problema e v tova obache che nesam turchin .. ama te ot kade da znaqt.. pulni oliffreni !!!

BiTa_SmEtaNka
08-22-2007, 10:38
apf..kfo zna4enie ima..obrqzani..neobrqzani..hora sa ... !

aniezina
08-22-2007, 10:46
Дори несъм виждала обрязан въпреки че имма някаква бегла представа какво представлява, и честно казано едва ли ще има някаква разлика според мен, даже може да е по-приятно, защото поне ще съм сигурна че е хигиеничен(до колкото знам при обрязаните почистването е по-лесно дори при обикновенно къпане докат оостаналите трябва да го заголят, да почистят а съм 100% обедена че има мърлячи които даже ине се сещат да го направят) И темата не е тъпа, въпреки че е стотната такава-просто на някои хора им е интересно нали затова ефорума-да обменяме опит и идеи. Та в заключение-не бих имала нищо против да правя секс със обрязан...

krem4et0
08-22-2007, 12:12
Тук говорим за обрязани или не. Не говорим за турци или българи. А аз котето си на турчин не давам. те са убивали прадедите ми, тука е било кървава баня.....нямам предубеждния към никоя друга народност. Но турчин.............абсурд!

fdshdg
08-22-2007, 14:37
p0rincip si prava! no tuk v tazi tema ne g0v0rim za turci ... a za sex-a s obrqzan... :)))

marina star
08-22-2007, 14:41
ne znam ne sam pravila

~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 19:06
естествено, че е по яко с обрязан! това е най-малкото логично. а аз съм сигурна че ги мразите турците точно заради това :mrgreen: защото ви е страх момчета, че ако някоя праи секс с турчин, повече няма да са върне при вас ахахахахахахахаххааххааха хаххахахах,аз да кажа че с рязан ми беше първия път и после като видях един нерязан му се изсмях :smt005 :smt040 п.с.имаме си модератор расист.аз пък съм туркиня кремче :smt016

И.Крумов
08-22-2007, 21:03

До виждане

/И.Крумов/

Питам се защо си направил тази грешка като може да си поддържаш отлична хигиена и без тази глупост , а и оттук идва опасността за някакво загрубяване , което ще ти намали удоволствието от секса.

п.с. мразим турците :smt013

По някога някой неща се налагат. Бил съм и много малак и много ме болеше... и затова стана !! Но на мен неми пука !!

п.с. мразим турците :smt013
ДА ! :evil:

И.Крумов
08-22-2007, 21:05

Много си тъпа ! :smt011 [-X

08-22-2007, 21:15

До виждане

/И.Крумов/

е, добре... и евреите родени в България се обрязват задължително. ако българското ти име те прави българин, бре... чудно!? :smt005

НА МЕН ЛИ ВИКАШ ЕВРЕЙ ВЕ КУРВА СКАПАНА В МИРИСАНА ??
ТИ СИ ЧИФУТИН ВЕ ЛАНО СКАПАНО МАНГАЛСКО !
БОКЛУК ГРОЗЕН ! ЕЛА МИ КАЖИ НЕШО В ЛИЦЕТО ДА ТИ НАМАЧКАМ ТЪПАТА ГЛАВА СМОТАНА ПЕДАЛ ШИБАН !

КВО КАТО СЪМ ОБРЯЗАН ВЕ, НЕСЪМ МАНГАЛ НИТО ПЪК ЕВРЕЙ !!
ПО НЯКОГА СЕ НАЛАГА ВЕ, МНОГО СТЕ ТЪПИ !!

Made_of_Pain
08-22-2007, 21:17
НЕ САМО!
АЗ ДОРИ ОБИЧАМ ДА ПРАВЯ СЕКС С МЪЖЕ БЕЗ ПИШКИ!

~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 21:29
естествено, че е по яко с обрязан! това е най-малкото логично. а аз съм сигурна че ги мразите турците точно заради това :mrgreen: защото ви е страх момчета, че ако някоя праи секс с турчин, повече няма да са върне при вас ахахахахахахахаххааххааха хаххахахах,аз да кажа че с рязан ми беше първия път и после като видях един нерязан му се изсмях :smt005 :smt040 п.с.имаме си модератор расист.аз пък съм туркиня кремче :smt016
дамм...не се съмнявам..а трябва да е пример... нали има една точка дет уж забранява теми свързани с дискриминация тъй де расова дискриминация :-s

Mad&Bad
08-22-2007, 21:32
дамм...не се съмнявам..а трябва да е пример... нали има една точка дет уж забранява теми свързани с дискриминация тъй де расова дискриминация :-s
НЕ СЪМ РАСИСТ, но според мен всеки има право на лично мнение и независимо от това дали е модератор или не е свободен да го изкаже.

~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 21:37
Mad&Bad прав си но трябва да го каже така че да не засегне другите

deni4kata333
08-22-2007, 22:52
дали с обрязан или не ? разликата е че от кожата на единия мое си напраиш боотуши а при другия няяя мое събереш и за ключодържател :smt005 ибаси примерите дет дадах

naS
08-23-2007, 07:59
sexita ti ot koi grad si ?? ako nee taina de

krem4et0
08-23-2007, 10:51
Познавам турци много, имам колеги турци-нямам нищо против тях. Просто не искам да правя секс с турчин и толкова! Една от най-добрите ми приятелки е туркиня да уточня!
Какво расистко има в изказването, че не искам да правя секс с турчин. Просто аз свързвам тази народност с доста неприятни моменти от нашата история. Нямам против да общуваме, да си говорим, да се забавляваме заедно, но да правя секс-не. Расистко е да кажа-турците на сапун. Аз само казвам-без турци в моето легло!

aniezina
08-23-2007, 10:54
не е задължително да е турчин за да е рязан :-s

krem4et0
08-23-2007, 11:24
Никой не чете, нали. Казах, че с обрязаните няма проблем, но не и турци!

NS
08-23-2007, 20:51
hmmm turci malko kofti stawa !!! ama vie si reshavate momicheta

08-24-2007, 12:59
znete li , 4e ima i obrqzani putki , a \:D/

WhiteAngel
08-27-2007, 19:30

Saglasna... =D>

И аз също :smt026

Мe too :lol:

aefergvetbtbb
08-28-2007, 08:25
kvot ot tva 4e e rqzan i az sam rqzan i tva daje e po huuvo maina 6tot nqma6 tolova kaja i glavi4kata tie vinagi pokazana i nqma tolkova opasnosti ot bolesti korto e nai huuvoto =D>

rihannka
08-28-2007, 08:48
ne sam go pravila s takova momche,no ne mislq che iuma neshto losho,ako go obicham i mi e hubavo s nego nqma znachenie.pone spored men e taka. :wink:

08-29-2007, 21:26
Какво значение има рязан ли е или не?Важното е да ти прави кефа!!! \:D/

best_buy
06-05-2008, 23:41
С турчинвв - НИКОГА (момче съм , а дори и да не бях пак НИКОГА ) , с туркиня .....мммм пак НЕ , абе само с БЪЛГАРИ !

marina star
06-06-2008, 03:52
ve4e sigurno puskat i temi ot vida "haresva li vi sex s maj sas zeleni o4i?a sas sini?" bahti idiot6tinite!!!!!!!!!1

VerryBerry
06-06-2008, 06:31
Не съм правила