View Full Version : Имам голям проблем.
Deadly{}Kiss
08-16-2007, 18:52
Problema mi e sledniq.....kogato me ebat v dypeto se nasiram sled tva....kato moq priqtel rqzko go izvadi....i az se ispuskam.....!!!!pomognete miiii aaaa iam i dr problem....kak da si izbrasna zadnika nz s kakvo da stigna do tam za da mahna kosmite a te mn mi pre4at i sa mn obilni pls ne se ebavam pomognete problema e seriozen :| :(
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Ми кажи му да го изважда по-бавно.
glezan4e
08-16-2007, 18:55
zna4i za pyrviq ti vypros .. nz kfo da ti kaja... kaji mu da go vadi po poleka ;)
a za okosmqvaneto... idi na kozmetik .. na kola maska i bez tova brysneneto v tazi oblast ne e za prepory4vane, e vqrno malko boli .. no se svikva ;)
DIVINE_TIME
Просто не прави анален секс! :mrgreen: Сега сериозно - клизмата е вариант .. :smt017 Също така помоли приятеля си да бъде по-внимателен!
Относно косъмчетата - просто отиди на козметик!
smexhxhxhx
emi .. naistina mislq 4e problema e seriozen :D opitai sas samobrasna4ka a za ebaneto f guza ..za da ne se izpuska6 probvai s klizma :D:D:D
bloodranger
1 kaji ma go dava leko
2 idi na kozmetik
Deadly{}Kiss
a za kosmite.....mn sa debeli i sa mn i nz s kakvo da gi mahnaaa ayyy ujasno e gajeto ne iska da me gleda dokato me ebe v dypeto 6tioto sa mn :(
Renate_Feliqr
08-16-2007, 18:56
Ami otnosno vapros 1 ima dosta takiva temi.A za vtoriq moje da otide6 na kozmetik.Ako ne iska6 potarsi v razdel "Kozmetika i Dieti"
extazygirl
08-16-2007, 18:57
за ебането в гъза не мога да ти помогна мен не ме кефи и не го практикувам,а като имаш косми в гъза ги избрасни толкова ли е трудно да се наведеш,предполагам,че не си чак такъв слон за да не можеш да се наведеш!!!егати темата тъпа,според мен ти е друг проблема ама айде :D :shock: :D :shock: :D
Deadly{}Kiss
08-16-2007, 18:59
te sa mn gasti....i samoobrasna4ka ne stava....zadrastih q......a s kola maska ne iskam 6toto mn boli....a i iam o6e 1 vapros.....opasno li e da si pravi sex dokato sam v cikal :(
Renate_Feliqr
08-16-2007, 18:59
za kosmite.....mn sa debeli i sa mn i nz s kakvo da gi mahnaaa ayyy ujasno e gajeto ne iska da me gleda dokato me ebe v dypeto 6tioto sa mn
Zapo4vam da si mislq 4es i mom4e ,koeto se vazbujda ot tova da puska razni mneniq .Ne razsajdava6 vaob6te kato momi4e. [-X
Deadly{}Kiss
08-16-2007, 19:01
ne ne sam mom4e prosto nz kakvo da praq na 14 sam i sam mn obarkana :(
Deadly{}Kiss
08-16-2007, 19:03
a i iam o6e 1 problem.....znam 4e ima bezopasno te4enie koeto go ima sqka jena...ma moito e po razli4no i e nqkvo zelenikavo.....kato tinq.....da hodq li na ginekolog? opasno li e?
DIVINE_TIME
08-16-2007, 19:43
a i iam o6e 1 problem.....znam 4e ima bezopasno te4enie koeto go ima sqka jena...ma moito e po razli4no i e nqkvo zelenikavo.....kato tinq.....da hodq li na ginekolog? opasno li e?
Айде стига с ебавките,а ? Да не си блато,че ше ти излиза тиня,внимавайй някоя жаба да не изскокне ... :smt011
DeAd_LooSeR
08-16-2007, 19:53
Ае..май ти нещо се ебаваш...нз...мн проблеми и какй така изникват и с никакво др мение не се съгласяваш и така го описваш за да ни е гадно и на нас...май нещо се ебаваш!Стига веее...и на мен ми е скучно ма не съм тръгнала да си измислям че ми тече кал или че имАм гора в гъза стига ве...вземето подскачайте на един крак като толкоз ви е скука!!!
А ако случайно всичкото това е истина....в което се съмнявам...послушай горните мнения...А моето по въпроса е д аспреш да се ебеш в гъза,а и на др места...няя си толкоз изтървана,че д ане можеш да се контролираш без секс!
† “~ALpHa d0g~” †
08-16-2007, 19:57
E бате извинявай ама тфа е.....Са сигурн0 ши кайш, 4е на гърдите си кат0 0рангутан, имаш мустаци, не си махаш к0смите 0тд0лу и кат0 си в цикъл ти те4е вмест0 кръв, син препарат за миене на стъкла.... #-o
E бате извинявай ама тфа е.....Са сигурн0 ши кайш, 4е на гърдите си кат0 0рангутан, имаш мустаци, не си махаш к0смите 0тд0лу и кат0 си в цикъл ти те4е вмест0 кръв, син препарат за миене на стъкла.... #-o
ми май тва ще последва :lol:
аз ще ти кажа кво да праиш...земи си шаран та да ти плува у тинята O:)
† “~ALpHa d0g~” †
08-16-2007, 20:28
ми май тва ще последва :lol:
аз ще ти кажа кво да праиш...земи си шаран та да ти плува у тинята O:)
Хах, евалата :lol: или нек0е с0м4е....Тъкм0 мустаците му ше са кат0 к0смите ти 0т гъза и нз си 0ткъде 0ше....
anikisss
08-16-2007, 21:19
male mi ti si mnogo zle ma basi mur6ata neznam kak ta tarpi priqtelq ti akoo ima6 takav aaa....moje da ima6 no toi ili e uligofren kato tebb ili po golqm uligofren ot teb . ili spri da se ebe6 v guza i kogato si v cikul(kato ne ti e qsno dali moje da se ebe6 kao si v cigul) ili predi da se ebe6 v kosmatiq guz ne qj pone 5 chasa predi tova i se izseri pone 4 chasa predi tova.Ima mnogo na4ini da si mahe6 smurdel :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :twisted: :twisted: =; =; =;