View Full Version : Няма начин да не усетя, ако свърши в мен?
джиджито
08-17-2007, 02:02
Миналата вечер бяхме в гаджето. Правихме секс без презерватив.Доста глупаво от наша страна, знам...
Проблема е следния: бяхме на градус ( т.е. бяхме пили). Аз бях само леко замаяна, а той си беше доста пиян, щом днес дори му се губят някои моменти от вчера. Та днес говорихме за вчера и той каза, че не си спомня дали е свършил в мен. Както вече споменах, не бях толкова пияна, та ако беше свършил в мен, щях да усетя. Как мислите?
Сега много се колебая дали да пия Ескапел... :?
А ти да ми кажеш ко правиш 5 сутринта чак сега ли изтрезня или сега ти мина през главата ???
alkobalko
08-17-2007, 05:33
Ако наистина не е свършил в теб няма смисъл да пиеш. Да, но ти не си сигурна. Така, че сама прецени дали би поела риска да не изпиеш хапчето.
Как да няма начин да не усетиш бееееее :evil: Има и още как - а и си била замаяна [-X
ПП. Да не мислиш, че се усеща като бойна ракета :-k [-( :smt011
джиджито
08-17-2007, 10:56
Aleandra, мерси за отговора.
morgana, за какви бойни ракети ми говориш?
Когато някой свърши в теб усещаш пулсацията на пениса. /По мое мнение доста си се усеща. Случвало ми се е да свърши в мен,но сме били с презерватив/Така че според мен нямаше как да не ми направи впечатление, ако се беше случило и този път.
izpii si hap4eto nepoemai risk
L0v3_suX
08-17-2007, 11:16
abe ti si bila piqna.. koi te znae kfo si mislila mn qsny 4e moje da ne si usetila..
джиджито
08-17-2007, 11:20
izpii si hap4eto nepoemai risk
Май в крайна сметка ще пия Ескапел. Наистина е опасно да рискувам /въпреки че съм на мнение, че не е свършил в мен/
Пък другия път да ми е за урок :smt011
Отсега нататък САМО с презервативи! :|
nqma zna4enie az postoqnno riskuvam za nqkvi drebni ne6ta i se se precakvam i ve4e sprqh da riskuvam tolkova mnogo ama vse pak govorim za 18 izdrujka i drugi ne6ta are molqti se pii i da ne ti puka da ne se pritesnqva6
batkodoki
08-17-2007, 20:15
Миналата вечер бяхме в гаджето. Правихме секс без презерватив.Доста глупаво от наша страна, знам...
Проблема е следния: бяхме на градус ( т.е. бяхме пили). Аз бях само леко замаяна, а той си беше доста пиян, щом днес дори му се губят някои моменти от вчера. Та днес говорихме за вчера и той каза, че не си спомня дали е свършил в мен. Както вече споменах, не бях толкова пияна, та ако беше свършил в мен, щях да усетя. Как мислите?
Сега много се колебая дали да пия Ескапел... :?
лиготии!
няма никакъв начин да разбереш дали е свършил или не, ако той целево не демонстрира това!
DIVINE_TIME
08-17-2007, 20:17
В кой ден от ццикъла си си била ?
джиджито
08-17-2007, 23:55
Някъде 10 дни преди началото на менструацията.
swords1010
08-18-2007, 00:10
Не можеш да си 100% сигурна дали е свършил в теб или не. Ти решаваш дали да пиеш Ескапел или да поемеш риска. Моя съвет е да пиеш хапчетата и нека този път да ти е за урок и да внимаваш другия път. :wink: Успех!
hahavteen
08-18-2007, 12:31
E dobre de nali su6tata ve4er 4e i na drygia den kato hodi6 do toaletna i spermata izti4a ne si li zabeliazala? Edno takova slyzesto beleznikavo? Ako e svur6il v tebe 100% spermata e iztekla a ne moje da ne si razbrala 6toto se vijda.Ako ne si zabeliazala takova ne6to zna4i gafa edva li e stanal.Vupreki tova spored men e po-dobre da vzeme6 hap4e za6toto nikoga ne moje6 da si 10000% sigyrna. :roll:
DIVINE_TIME
08-18-2007, 12:53
Някъде 10 дни преди началото на менструацията.
Това,което ще те посъветвам е да изчислиш кога ти е овулацията,понеже при повечето жени е различно. Тя винаги идва 14 дни преди следващата менструация,но всяка жена е с различен цикъл и той идва на различни интервали! Изваждаш 14 от броя на дните на цикъла си (например при цикъл 28 дни вадиш 14 28-14 = 14 получаваш овулация на 14 ден) Сперматозоидите живеят максимум 24 часа в организма. Така че ако си във овулация или 1 2 дни преди нея - пий хапче,ако не ... е ясно :)
barbukovkoto
08-18-2007, 20:32
ти тъпа ли си та не знаеш къде е свършил...
hahavteen
08-18-2007, 20:42
ти тъпа ли си та не знаеш къде е свършил...
Bila e piana koeto e po4ti su6toto :::
Seniorita
08-21-2007, 17:07
Я си пийй хапчето и внимавай следващия път :wink:
`Death`Whore``
08-21-2007, 17:09
Има много, ама много лесен начин да разбереш дали е свършил в теб. Когато мъжът свърши в жената и тя се изправи или седне, спермата изтича. Провери леглото за петна, както и бельото си. Ако има петно, е свършил, ако няма, не е свършил, сигурно е.
Момиче, слушай ме, знам какво говоря. Бях на противозачатъчни почти година и имам доста опит. Девойките тук нямат опит с празнене във вагините им, като им чета отговорите.
CuRly_Doll
08-21-2007, 17:38
sexa trqq da e s prezervativ,a tva 4e ste bili piqni zadaljava da e s..kato ne si sigurna dali e stanal gafa pii.... :wink:
bqsna_teenagerka
08-21-2007, 17:49
най добре пий хапчето...така е по добре от хапчето няма нищо да ти стане докато ако е свършил в теб..може да ти стане едно голямо бебе!
Guderian
08-21-2007, 18:02
Пий си хапчето иначе 6а се наложи да кръсти6 детето на мен!Ти ли си бащата :lol:
az ne usetih kogato priqtelqt mi svar6i v men!!!
аууу мислех, че съм единствена с този проблем :lol: . Същото нещо ми се случи преди няколко седмици и аз не бях сигурна и + това беше към средата на цикъла ми и за това пих ескапел. Но сега като чета поста на `Death`Whore`` нямаше такова нещо.. :roll:
Naked in the wind
08-22-2007, 08:32
Дори и да не усетиш докато свършва после се усеща,защото когато се изправиш спермата започва да тече :-D