Влез

View Full Version : Искам да правя орална на гаджето ми :),малко помощ ?

Лейди Дана
08-17-2007, 08:23
Здравейте, не искам темата ми да ви звучи курвенско !
Ходя с момчето, за което съм си мечтала. Показвал и доказвал ми е хиляди пъти, че ме обича, обичам го и аз. Готова съм и страшно много искам да му доставя това удоволствие ( по собствено желание, да не си помислите, че той ме кара, само защото ме иска за да ме изчука или използва ), но преди това никога не съм правила френска любов и незнам... хм ... как става. Искам да помоля по - опитните момичета ( е, и момчета става ) да ми разяснят как става, за да мога да му доставя максимално удоволствие. Какво трябва да правя с езика си, да засмуквам ли, колко бързо, само нагоре - надолу ли са движенията, как да разбера кога ще свърши... трябва ли да ми свърши в устата и ако не искам... хм ... да го довърша с ръка ли ? И трябва ли да използваме презерватив (да, знам, че няма да забременея ако ми свърши в устата, спокойно :lol: ) ? Колко дълбоко да го поемам... ? Трябва ли да прекъсвам от време на време за да го поцелувам тук там или само с уста докато свърши? И.. имА ли някакво значение дали аз ще му събуя панталона или той ?
Който може и иска да помогне да ми каже как става номера, някакви техники ако има по - специални и т.н...
Мерси на готовите да помогнат и моля да няма малоумни коментари от загоряли тринайсетгодишни.
:-)

krem4et0
08-17-2007, 08:28
Моя приятел не може да свърши само от смучене и лапане. Трябва и малко помощ с ръчичка, особено накрая. с устни не можеш да получиш ефекта на местене на кожата в толкова голяма степен.
И още нещо-когато почнах с френската любов попрочетох някои неща(във важната тема на този подфорум има такава статия). Обаче с времето нищо май от това не прилагам. Сама си измислям, правя каквото ми хрумне на момента, забавлявам се и не мисля какво да правя сега. И се получава много добре. А и разбрах какво му харесва. Като за начало прочети тази статия!

08-17-2007, 08:59
lapa6 i ako glavi4kat mu ti opre v slivicite - nai-dobre! lapa6, smu4e6, blije6 ( se edno e sladoled, ama ne e tolkova vkusno :lol: ) bati decata ste tolko li ne si gledala edin porvno film?????? kolkoto pove4e mu misli6 tolko po-zle stava.. deistvai po inerciq ot tva po-hubavo nqmam. Practice makes perfect! kolkoto pvoe4e, tolkova pove4e. vseki den nai-dobre ( osobenno za nego ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DECA!!!!!

boy87y
08-17-2007, 09:03
Пиши лично ако искаш да потренираш :lol: :lol:

Себе си...
08-17-2007, 13:12
Какво трябва да правя с езика си, да засмуквам ли, колко бързо, само нагоре - надолу ли са движенията, как да разбера кога ще свърши... трябва ли да ми свърши в устата и ако не искам... хм ... да го довърша с ръка ли ? И трябва ли да използваме презерватив (да, знам, че няма да забременея ако ми свърши в устата, спокойно :lol: ) ? Колко дълбоко да го поемам... ? Трябва ли да прекъсвам от време на време за да го поцелувам тук там или само с уста докато свърши? И.. имА ли някакво значение дали аз ще му събуя панталона или той ?

Прави с езикът си това , което искаш ... Някой учил ли те е как да правиш секс ? Не , нали ? Постепенно научаваш нови и различни неща и така разбираш какво доставя удоволствие на теб самата и на партньора ти . Свършването в устата ти не е задължително - той ще свърши там само ако ти искаш , защото противното ще е по насилствен път , а както описваш взаимоотношениета ви не мисля , че той би го допуснал . Но дори и да свърши в устата ти , ти не си длъжна да гълташ ... изплюй се в някоя кърпичка и готово ... За презерватив дали да ползваш нищо не мога да ти кажа ... Често практикувам това , но до момента нито веднъж не съм използвала презерватив , а е хубаво да се прави ... Поемай го толкова дълбоко , доколкото ти е възможно естествено , няма да се давиш с него я :) . От опит мога да ти кажа , че някои мъже обичат да ближат и докосват тестисите им докато им правят френска любов ... ако искаш опитай и ти , може на приятелят ти да му хареса . А за темпото си определи сама ... в началото почни бавно , заигравай се ... а след това ускори ритъма . Няма нищо лошо да прекъсваш от време на време - докато членът му не е в устата ти за предпочитане е да е в ръцете ти , през това време го гледай , милвай лицето му , целувай го ... а след това пак се залавяй за работа :) Много е приятно когато доставяш това удоволствие на човекът до себе си и ти пожелавам първият път да го направиш така , че той никога да не го забрави :) !

DIVINE_TIME
08-17-2007, 13:17
Просто експериментирай! :wink: Прави това,което смяташ,че ще му хареса! Важно е да го гледаш в очите! :) Няма значение колко бързо ще го правиш,какви точн одвижения ще използваш... Просто след няколко пъти ще знаеш вече какво му харесва и ще правиш това! Относно въпроса ти как да разбереш кога свършва .. По лицето му освен това пениса става значително по-твърд от преди! Питаше също къде да свърши - където решите - може да гълташ,а може и да не го правиш,това си зависи от вас!
И отново ще повторя експериментирай и не се притеснявай! Важно е да си уверена!