View Full Version : СУпер тъпо се държи
johnny_depp
08-17-2007, 09:05
Абе имам едно приятелче, което ми се води като най-добър приятел уж. Забелязал съм обаче от половин година някъде, ако не и повече ... даже една, че се държи супер тъпо.
Постоянно обяснява как моите момичета са грозни. Купя си нещо и той веднага .. аа много е гадно, смешен си с него.
Ще ви разкажа една случка...писах си в скайп с едно момиче, което е танцьорка по принцип и както и да е. .. вика много е гадна, малка е а у.. и аз викам ок. По едно време спрях да му споделям за нея и след 2-3 месеца ми вика. . така и така дай ми скайпа и да е зарибявам ... и доколкото разбрха го е одрязала.
Просто с две думи .. всичко мое критикува, а пък в същото време се хвали за всичко негово. Постоянно вика, че ходил с много яки момичета а у...,а всъщност ... както и да е всеки си има вкус, но аз си правя пас и не му казвам нищо. но тва негово държание на вечната опозиция много ме дразни и се чудя защо се получава така .. завист ли е кво ли е ...
За неща, които почти вискчите ми пряитл са ги оценили акто добри, той казва, че са ужасни ...
Хаха братоо моя вече бивш най-добър приятел беше същата история ;) Която му покажа дет съм я минал грозна е .. такава е онакава е.. хаха и накрая к'во стана тръгна с една от най-грозните дето само и го дадох да ми го смуче заради един бас. А тя УЖАСНА!! Просто българските мъже са комплексирани бая ;)
Sunday best...
08-17-2007, 09:45
Мъжете нямат "най-добър" приятел. Казвам ти от опит, когато компанията е по-голяма никой няма да вземе да ти завижда и да ти прави такива курвенски номера. Завистта и злобата е присъща за путките, приятеля ти е путка. Ще ме извиняваш ако още държиш на вашето приятелство, но явно то вече се е изчерпало и поради липсата на повече хора в компанията, този твой приятел вече лудите го хващат защото е само твоя сянка, незснам може би ти си го накарал да се чувства така, но той вече не пасва
като добра комания, превърнал се е от онези , които не са с теб за да се забавляват и да споделят моментите заедно като истински приятели, а бавно се опитва да се докаже пред теб като лидер. Иска да изплува над теб и изпъкне с нещата, които не го правят истински, а по начина да се опитва да те сдухва за всяка твоя постъпка. Той просто е почнал да таи злоба, защото явно е много самотен, или поне така се чувства и излиза с теб с желанието да си връща самочувствие трупайки негативни точки за теб и твоята личност опитвайки се да набута личното си мнение на преден план. Играе си с нервите ти докато някой ден ще се скарате такам че няма да се понасяте.
Моя съвет: Остави го, не го търси, не излизай с него само, за да може той да ти предаде негативните си емоции. Има опасност да попаднеш в неговия капан докато нещата не дадат истинско отражене върху теб.
Ако искаш да продължите да сте приятели, тогава не пропускай да говориш с него за въпроси, които късаят него. Така има възможност да промениш посоката на нещата, да му дадеш да споделя за себе си, а не да се чувтва на второ място, което д апровокира желанието да покаже лидерство в решенията си...
Успех...
oooo poznata istoriq.moqta e sa6tata. mislex si 4e edno momi4e mi e nai-dobrata no se oakaza 4e ne e.kato sme samo dvete si4ko e ok daje syper,no kato sme pove4e xora tq po4va da mi pravi sqkakvi tapi zabelejki da kazva koe v men e tapo i ei takiva sqkakvi da me slepostavq pred si4ki.no znae6 li kakvo napravix?zex da ne i obra6tam vnimanie i 4estno da si ti kaja taka si mi e po dobre 6toto zex da se darja s neq kato momi4e ot klasa se edno ne mi e bila nai-dobrata priqtelka.za tova da ti kaja ne my spodelqi ve4e i ne my obra6tai vnimanie 6tto toi tova go pravi za da te nakara da se 4yvstva6 zle 6toto ti zavijda.a tova trqbva da ti pokaje 4e si po-gotin ot nego 6tom ti zavijada zna4i ima za kakvo !!!zna4i si s ne6to po gotin ot nego ta nego go izbivat kompleksi za tova tai 4e pravi si kefa bez nego 6toto rano ili kasno toi moje da te izigrae syper gadno moje si4ko da o4akva6 ot takiva xora.da ne ti pyka 6toto qvno ti si po gotiniq ;)
abe i az ujkim si imah nai dobur ama nakraq toi zamina da jivee v angliq i si idva samo prez vakanciqta a az togava sum vinagi izvun stranata i zatva bez da se usetq si hvanqh priqtelka momi4e koeto obi4am pove4e ot sestra i vsi4ko i kazvam i tq na men ama s tva mom4e se razbirahme dobre ni6to nemoga da kaja osven 4e be6e zavistliv i ni6to moe ne mu haresva6e kakto kazvate i posle se razbira 4e toi go iska i takiva gluposti ama az ne mu obru6tah vnimanie
da be vijdam kolko ti e fr...6tom e takuv kai mu edno UBAVKO ADIOS i go zaebi ..s takova durjanie ne vijdam kak moje ti e fr