View Full Version : проблем ли е да не се заголва на 100%?
ae na4i onaq mi rabota ne se zagolva na 100% bqha mi kazali 4e trqalo da se obrqzva tva vqrno li e ? i golqm problem li e da ne se zagolva na 100%? :oops:
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
заглавието трябва да е написано на кирилица!
to i mota e tai glavata to ima koja i trea se otlepq ama mn boli i staa 4erveno i s obrqzvane staa i sam moje6 kat dyrpa6 nadolu ama e mn bolezneno :( :( :smt011 :smt011 :smt011 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
abe nai dobre si odrejete pi6kite taka nqma da imate problemi osven vuv sexa
ae i az darpam tam boli darpam ama ne staa da go e** apuk tva obrqzvane...
ne6ta da me mislqt za tur4in :P po dore otrqzan otkolkoto obrqzan :P
abe 4ovek otidi na lekar. i az bqh taka i ne se nalaga nikvo obrqzvane, lekarq 6e te opravi.. malko boli ama karai, prejivqva se ;p
odrqzan zna4i hva6ta6 noji4kata i go rezva6 a
ami na4i az bqh hodil onq me fuska fuska s nqkva gadoriq posle kvo prai ne vidqh naprao 6tqh da umra ot bolka i nakraq mi kaza da go darpam kat pikaq
i az go durpam ama pak ne e na 100% nqkade 85% se zagolva :P
tva e gadno ama vie ne me slu6ate kat vi kazvam 4e nai dobre e s nojicata rqz rqz i hem 6te ima kvo da qdete hem nqma da imate problemi
hahaha nikva nojica bre:)
a kuv e toq lekar, az kato hodih kato bqh koga.... 5-6 klas nai-mn, onq ko naprai fana mi onaq rabota i hop... maaaalko bolka nali.. ama ko da prai6, jivota e radost i tuga
i posle otde 6e pikaem? prez gaza li
ae nz ama pri mene imah 4uvstvoto 4e onq mi go otrqzva blaze ti na tebe 4e pone si ocelil de da otide6
mi nevi trqqt pi6ki we maina zakvo sa vi implantirat vi edin marku4 i ottam si pi6kate malko 6te se podmokrqte ama taka po lesno 6te se nau4ite da pluvate
abe i na mene predi da hodq na lekar mi go bqha kazali taka sam da probvam, donqkude bqh stignal i az ama ne e lesna rabota vse pak
a lekarq ti kazvam sloji me da legna i drypna nqkvo rqzko.. nqmah vreme da se osuznaq ko stava ti kazvam:) emi osven da probva6 malko po malko da durpa6, samo deto na mene po edno vreme mn vze da se sviva i zatva otidoh na lekar, ina4e sigurno 6tqh s opitite sam da produljavam
oo to i pri mene be6e taka predi hodih pri nekav drug i toi mi go drapna i pak nestana samo det posle 1 sedmica edvam pikaeh ot bolka :smt011
o0 ludnica
emi neznam, bahti lekarite... produljavai s opitite sam pyk .. de da znam.. napsuvai gi edno hubu teq lekari i moje da si svur6at rabotata kat horata
ideqta e da nqma operaciq
amii ako si ostane taka? mn li e lo6o? naprimer pri seks moje li da stane ne6to
amii ako si ostane taka? mn li e lo6o? naprimer pri seks moje li da stane ne6to
ae 4ovek trqbva da se mahne tva.. a kolko e zle vsu6tnost? glavata pokazva li se taka da se kaje i dokyde? a az si mislq 4e trqa da se mahne sus sigurnost..
ae na4i nqkade 85-90% se pokazva tai 4e mislq 4e ne e mn zle
de da znam, moje da ne ti pravi problem taka ama ne se znae kvo 6te stane posle 6toto na mene v ramkite na edin mesec mn se svi i togava ve4e trqa6e da otida na lekar.. puk i tam kudeto e zakrito e baq mrusno edno takova.. po-dobre e i ot higieni4na gledna to4ka, az kato vidqh za ko stava6e vupros i .. ae vuv vseki slu4ai po-dobre da se opravi taka 4e ako moje6 - sam, ako ne - nameri nqkoi dr lekar urolog
I zashto da prechi?vaprosa e da ti se vijda "glavata".Na men pone lekarq mi kaza che e normalno :wink:
abe to zavisi kolko ti se vijda "glavata" vse pak ;p
puk i nali ti kazvam, tam kydeto ne se vijda.. t.e. "mrak" e super mrysno i nz ko moje da stane, da ne se precaka rabotata ne6to, osobeno ako si s momi4e... ae laina az sum za 100% s dvete ruce
E ko e dopochti do kraq kuf e problemq :))
ooo bojeee chovek tova se sluchva na sqko vtoro malko dete ili otivash na doktor i ako si jencho i imash parichki plashtash za edna mensa opoichica a ako ne u vas si go napyvash seki pyt kato pikaesh i poleka polka shte se opravi :wink:
MajeStic
08-17-2007, 15:05
ae na4i onaq mi rabota ne se zagolva na 100% bqha mi kazali 4e trqalo da se obrqzva tva vqrno li e ? i golqm problem li e da ne se zagolva na 100%? :oops:[/b]
Пф аз съм си така от малък:) Никакви проблеми нямам :mrgreen: :-D
Детинщини!
ФИМОЗА е когато кожичката е по-тясна и не може свободно да оголи главичката! от фимозата НЕ МОЖЕТЕ сами да се "оправите"!
фимозен член трябва да бъде обрязан в разна степен.
в противен случай рано или късно - при мастурбация или секс тесния кожен отвор насилствено минава зад главичката и се заклещва там. това се нарича парафимоза и налага НЕЗАБАВНА ХИРУРГИЧЕСКА ПОМОЩ! когато кожичката се заклещи зад главичката членът много бързо отича силно, кръвта не може да се движи свободно и започва процес на гангрена /умиране/ на клетките на главичката.
когато се случи такова заклещване ако ВЕДНАГА не потърсите хирург просташкото изказване по-горе "по добре отрязан отколкото обрязан" ще стане реалност за вас!
СЛЕПВАНЕТО на кожичката за лигавицата на главичката е нещо РАЗЛИЧНО от фимозата и не се лекува с операция!
КЪСОТО ГЕМЧЕ е нещо различно от фимозата и слепването. оправя се с малка операция но няма обрязване!
FlexType
08-17-2007, 17:47
И аз немога да го забелвам на MAX 100% само (като съм го вдигнал) мога да го забеля до края на главичката и стига толкоз, един път се опитах да го "отлепя" но ми се скъса " юздичката" която държи кожата към главичката и после ми зарастна и пак немога да го забела пак си е като преди :(
Моля за коментар
тва е щот не сте лъскали кат малки :smt005 :smt005 :smt005
aa az si laskam ot 6 godi6en tai 4e
4i vie ste tyka samo nqkfi pi6lemeta na po 12 13 .......
Чакайте бе искате да ви се заголва още по на 13-14 години стойте спокойно ,всичко с времето си.Ех децааа ,амаа и аз си мислех като вас преди 4,5 години :lol:
абе незнам не е нужно според мен ама аре... :P
абе незнам не е нужно според мен ама аре... :P
Абе с повечко "тренинг"(Чекии и секс) се оправя пък и аз мисля че не е нужна херургическа намеса.
+ това при полов акт няма никакви проблеми
значи на мене когато ми е надървена ми се оголва до средата и незнам при полов акт дали ше се оправи или прече ли нещо ако опитам самичак
A NE ZNAM AZ SAM NA 14 GODINI I NE6TU I MI SE ZAGOLVA DO KRAI KAK TRQBVA EVERYTHING IS ALL RITH PRAITE POI4E 4IKII I 6A SA OPRAI :mrgreen: