View Full Version : Политизирането на форума
Имаше такава тема, но нямаше ефект от нея. Дано поне админите да видят тази като е тук. Проблема е в това, че първо темите не се слагат в раздела за политика и второ, че темите минават всякакви граници и се пропагандират идеи, които не са нормални. Разговора излиза изобщо от политиката и се започва с безпочвени убиди.
Границите отдавна се минаха, но нямаше да направя тази тема, ако не се стигна до там в ТИЙН форум да бъде пуснат клип показващ брутално убийство на някакви руски нацита или аз не знам какви са. Добре, че след сигнал модератор се намеси и изчисти половината тема.
Надявам се найстина да бъдат взети мерки и не мога да разбера защо нещата продължават да са така.
bulgarche
08-17-2007, 19:44
Темата ти като цяло е добра, но беше излишен намека с който показах от коя страна на нещата си. Както сам каза е имало така тема, има и тема в която се пускат...сигнали за нарушения.
Сега пусни и тема в която да попиташ какво става със скайпа :smt019
Сори, ама точно ти имаш най-малко право да ми обясняваш кое е правилно и кое е неправилно...
Не аз показвам и се кефя на клипчета с брутални убийства...
bulgarche
08-17-2007, 22:16
Не мисля че ролята на съдник ти е най-подходящата
LunaTriCk
08-18-2007, 07:18
На мнение съм, че каквато и да е политика трябва да липсва в такъв форум.
Поличитеските теми се ограничават до разумният минимум.
Skullbreaker
08-20-2007, 10:37
E zaradi twa o6te se nawurtat naokolo tipowe kato Guderian , Metoman i tn...
6tot im obru6tate wnimanie na prostotiite we...
Tegli mu edna hrana i ne se zanimawai powe4e...
Momchence
08-24-2007, 19:28
Поличитеските теми се ограничават до разумният минимум.А свастиките?
Disrespect
08-24-2007, 19:33
хапват им се бананчета \:D/
Поличитеските теми се ограничават до разумният минимум.А свастиките?
Свастиките не зависят от модераторите.
Не ми е ясно защо админите не правят никакви мерки? По дяволите, но форума "Всичко тийн накуп" се превърна във "всичките нацита и комуняги накуп". При това на един реален наци или комунист човек се падат по 3-4 наци\комунистически юзъра едновременно. Или може би всичките млади подръжници на тези идеологии посещават този сайт?
bulgarche
09-06-2007, 13:03
То млади май кой знае колко много, а и с предния си пост се пооля "малко". Какъв е проблема да има такива потребители? Стига да не нарушават правилата на форума...
Само дето те не спазват правилата. И ако мен са ме баннвали, защото "преча", то въпросните юзъри пречат реално на форума.
ErinEverly
09-06-2007, 14:57
Политиката не е толкова лошо нещо и, както всичко останало, си има място във форума.
Сега... Друг е въпроса, че въпросните фашисти, социалисти, комунисти и националисти... хм... нямат си и на понятие от Хитлер, Сталин, Ленин.... Едни такива непознати имена.
Тук става въпрос не до политика, а до позьорство. Е, тоя Хитлер избил маса народ, като му нося името и ще ми се възхищават :lol:
Глупава детска проява, но тя е част от израстването.
И това, че копират писания, подкрепящи идеите им, не означава че ги четат или разбират. Тук става въпрос до поза, бе, хора, оставете ги да се чувстват тежки, че метъла вече не е моден :lol: