Влез

View Full Version : Подарък за много добра приятелка?

sladku_bebzi
08-17-2007, 19:28
След седмица една много добра фр има рожден ден \:D/ .Със сигурност ще измисля :-k кво да й купя ::: , но все пак реших, че вие може да дадете по добри идеи :smt007 :oops: :smt006

~sweet_girl_th~
08-17-2007, 19:30
Хм...Интересна тема...След около седмица и аз съм канена на рд на една френдка и се чудех тъкмо какво да й купувам.Ориентирах се към козметиката.Парфюм,дезодор ант или пък може би и CD на любим изпълнител...

sladku_bebzi
08-17-2007, 19:32
:-) Ми аз най-често купувам козметика... 8-[ и си помислих, че ще е добре този път да взема нещо различно :lol: , но все пак ако имате готини идеи за козметичен подарък, кажете ги :smt006

KiFy
08-17-2007, 19:34
На моята най-добра приятелка тази година й се разпадна купона(проблем с техните нещо..) и аз й звъннах да се видиме ние си.. Както и да е-подарих й герданче, което сама бях направила за нея( ведин магазин за сувенири, където правеха и герданчета :-D ), в какъвто стил се облича и с цветовете, които носи и тя много се зарадва :) . Но съм сигурна, че знаеш какво харесва приятелката ти и ще й избереш нещо хубаво :wink:

SuNsEt
08-17-2007, 19:38
Ами аз на мойта бих и купила нещо много специално и нежно :lol: Примерно някаква златна или сребърна гривна,която да е гравирана с някакъв надпис от сорта ''best friend'':) Бе няма голямо зна4ение то4но какво да е,важното е да е от сърце :wink: Аз на моята най-добра приятелка и купих една дървена гривна :lol: (тя тогава нямаше рожден ден) казах и ,4е е малко но от сърце.Тя много я хареса и се зарадва.

sladku_bebzi
08-17-2007, 19:38
Тва с герданчето и гривната са добри идеи, моята фр ги харесва :)

KiFy
08-17-2007, 19:53

Радвам се, че съм помогнала :) Може и нещо сребърно да й купиш (пак гривничка, герданче, пристенче) или пък всякакво друго бижу :wink:

DARKFIRE
08-17-2007, 19:54

Радвам се, че съм помогнала :) Може и нещо сребърно да й купиш (пак гривничка, герданче, пристенче) или пък всякакво друго бижу :wink:
сребърен вибратор ? :?

woshata
08-17-2007, 19:59
mi az napraih vednuj 1 mn origanalen podarak(taka kazano) mi edna moq best fr ima6e roj den...a znaeh 4e si pada po edno mom4e adski mn..i podaraka mi be6e 4e mu izkopah nomera i go navih da i drunne..i taka 10 min predi da duhne sve6tite i zvuni i tq podska4a ot kef..2 min sled tva i zvuni na vratata \:D/ nz dali e podhodq6t savet za teb,no celta mi be6e da kaja 4e e vajno da q zaradva6 dori i s ne6to malko :wink:

KiFy
08-17-2007, 20:01

Глупости :smt005 Как пък го измисли? :smt005

sladku_bebzi
08-17-2007, 20:04

Глупости :smt005 Как пък го измисли? :smt005

:smt005 :smt005 :smt005

Nicole_Richie
08-21-2007, 23:07
mi za nai-dobrata mi priqtelka... ili nqkoi parfum na Carolina Herrera...luda e po tqh ili nqkoe biju Swarovski... ili neshto iziskano i stilno...

sladkata_presi
08-22-2007, 05:46
Знаеш ли,наскоро пуснаха едни книги за тийнове,само за момичета и момичешки проблеми и такива работи.Защо не разгледаш,прецени и и вземи!Лично аз имам такава и наистина съм много доволна,много е интересна.А край книгата може да вземеш някое хубаво парфюмче.