View Full Version : дали ме е зарязал
moq fr e v depresiq ot nqk dena i si e pisal v skype 4e ne iska nikoi da mu pi6e i na men ne mi pi6e i ne se vijdame ot 4-5 dena
spored vas zarqzal li me e
i kvo trqva da napravq
Ch0c0la73
08-18-2007, 11:17
ako te be6e zarqzal trqbva6e da ti kaje...no ako be6e v nqkakva depresiq su6ty trqbva6e da spodeli s teb...po dobre iz4akai o6te 1-2 dena i pak se probvai da se svurje6 s nego...pitai nqkakvi negovi priqteli dali e izlzal s tqh ili kakvo e stanalo...ako be6e zaradi tebe bi trqbvalo da be6e ti kazal...nz probvao se da govori6 s nego...uspeh
Mementomori
08-18-2007, 11:20
Според мен не те е зарязал,просто се намира в труден момент и иска да остане насаме със самия себе си,не го обвинявай,всеки има такива периоди,подкрепи го,изслушай го и го разбери,докажи любовта си!Успех,Мила!
Според мен не те е зарязал,просто се намира в труден момент и иска да остане насаме със самия себе си,не го обвинявай,всеки има такива периоди,подкрепи го,изслушай го и го разбери,докажи любовта си!Успех,Мила!
naistina mi emn trydno i bih iskala nqkoi da mi pomogne
Memento mori bi li mi dal skypeto si :}
miloto_girl_4e
08-18-2007, 11:40
Както ти сама казваш в момента е в депресия, в доста труден за него момент ...
Съмнявам се да те е зарязал, просто явно наистина е доста разочарован от нещо и не иска да вижда и чува никого ...
Изчакай още няколко дена, но в същото време се опитай да се свържеш с него, за да види, че не си го забравила и че си искала да се видите или поне чуете..
В краен случай след няколко дена отиваш до тях, за да го видиш и ако има нужда да си до него... :wink:
moq fr e v depresiq ot nqk dena i si e pisal v skype 4e ne iska nikoi da mu pi6e i na men ne mi pi6e i ne se vijdame ot 4-5 dena
spored vas zarqzal li me e
i kvo trqva da napravq
Защо трябва да ти пише той???И аз съм изпадала в такива "депресий"НЕ исках никой да ме съжалява,нито да говори с мен,исках да съм сама..НАПЪЛНО сама,за да си изясня какво съм спечелила и какво изгубила от този живот...И въпреки,че обичам много моят приятел не му писах,сащото бях направила и аз на моя скйп :roll: даже по-лошо....Потърси го!Настоявай да говорите!Опитай се да го разбереш в никакъв случай това незначи,че късате всеки има трудни моменти в живота иска да е сам,ама и да има подкрепа!В този момент ти си тази!Бъди до него!Преодолейте го заедно и всичко ще се оправи!Това е от мен Успехче! :smt006
sladkish_14
08-18-2007, 11:49
Това беше от мен^ пак забравих да влезна с името си :-D