View Full Version : Как да разбера дали е истински?!
Здравейте,значи да започна с това 4е съм на 15 и имам приятел на 19 с който сме заедно от 2 месеца и половина.Все още съм девствена но започнах да му правя свирки защото виждах че мн му се иска.Скоро започна да иска и секс и то мн настоятелно въпреки че ми е казвал че мн ме обича и не е с мен само заради секса,аз му казах 4е просто не искам да го правя още и според мен 2 месеца са твърде малко време от както сме заедно и е рано за секс,като се има в предвид 4е съм и девствена си мисля 4е трябва да изчакам още време.знам че е нормално да иска секс,все пак е момче и така нататък но започвам да си мисля 4е е с мен само заради това,нз дали греша или съм права но ми се иска да разбера защото не искам накрая да ме използва и да страдам :cry: ако мога да ви помоля да си дадете мнението дали е с мен само заради секса или не ще съм ви мн благодарна,може темата да ви се стори глупава но имам нужда от някои др съвет.благодаря предварително на всички които ще ми помогнат. :?
molq vi se nqkoi da napi6e pone edno mnenie,molq vi se,naistina mi trqbva :cry: :cry: [-o<
ami mila pogovori s nego i mu kaji 4e ne si gotova vse o56te i 4e spored teb e rano da pravite sex i ako toi ne te razbere i prod1lji da nastoqva zna4i qvno e steb samo zaradi sexa a ako ti kaje 4e 6te te iz4aka i nqma problem i te uspokoi i te nakara da se 4uvstva6 spokoina zna4i te obi4a i 4uvstvata mu sa istinski vij toi e na 19 i e norm da iska sex ot teb no ako ti naistina ne si gotova a toi prod1lji da nastoqva prosto nqma smis1l da zaguva6 devstvenosta si predi da si gotova samo zaradi nego za da e6taslivv tak1v slu4ei prosto go zareji i si nameri nqkoi koito naistina 6te te obi4a i 6te e gotov da te po4aka kolkoto vreme ti e nujno za da se 4yvstva6 gotova prosto ne pravi ne6ta z akoito moje6 da s1jelqva6 i da te boli sled tova za6toto ako ne te obi4a ne si zaslujava da pravi6 tova za nego pregr1dki pozdravi i uspeh mili4ka nadqvam se da se spravi6 O:)
blagodarq ti mn 4e mi otgovori,ocenqvam go :smt058
nqma problem mila 6te se radvam ako sam ti pomognala
swords1010
08-18-2007, 11:44
ami mila pogovori s nego i mu kaji 4e ne si gotova vse o56te i 4e spored teb e rano da pravite sex i ako toi ne te razbere i prod1lji da nastoqva zna4i qvno e steb samo zaradi sexa a ako ti kaje 4e 6te te iz4aka i nqma problem i te uspokoi i te nakara da se 4uvstva6 spokoina zna4i te obi4a i 4uvstvata mu sa istinski vij toi e na 19 i e norm da iska sex ot teb no ako ti naistina ne si gotova a toi prod1lji da nastoqva prosto nqma smis1l da zaguva6 devstvenosta si predi da si gotova samo zaradi nego za da e6taslivv tak1v slu4ei prosto go zareji i si nameri nqkoi koito naistina 6te te obi4a i 6te e gotov da te po4aka kolkoto vreme ti e nujno za da se 4yvstva6 gotova prosto ne pravi ne6ta z akoito moje6 da s1jelqva6 i da te boli sled tova za6toto ako ne te obi4a ne si zaslujava da pravi6 tova za nego pregr1dki pozdravi i uspeh mili4ka nadqvam se da se spravi6 O:)
+1 :wink:
i az mislq,4e trqbva da pogovorite!
btw kak ste
s gajeto mi li kak sme 4e ne6to ne mojah da razbera,sry :-k
ne sega kak si
Emi vse o6te razmi6lqvam kakvo da pravq s nego no ina4e sum si dobre :smt016
Mad&Bad
08-18-2007, 12:03
Щом настоява като нищо може да е с теб само заради секса. Ти прецени.
russianmafiaboss
08-18-2007, 12:34
+1 :-)
DIVINE_TIME
08-18-2007, 13:05
Щом настоява като нищо може да е с теб само заради секса. Ти прецени.
Съгласна съм! Този,който те обича не би те притискал за нищо! Щом е започнал да те уговаря да правите секс в първите 2 месеца ... Това не говори никак добре за него и за чувствата му! Това,което те съветвам да направиш е да почакаш още няколко месеца и да видиш неговата реакция! Ако е с теб заради секса ще си проличи,ще си проличи и обратното! Ако е свястен,когато се почувстваш готова - направи го! :wink:
blagodarq vi mn na vsi4ki,i az si mislq 4e dva meseca sa mn malka i mu go bqh kazala 4e pone iskah da stana na 15 i toi vika "6i 4aka6 o6te polovin godina dokato go napravi6 li" a puk az mu kazah 4e nqma to4no opredeleno vreme,godina ili pove4e,6te go napravq kogato sum gotova no toi qvno ne go razbira i v nai skoro vreme 6te govorq s nego za tova,pak vi blagodarq na vsi4ki,super ste :wink: :smt006
mi spored men trqbva da pogovori6 s nego,tova e re6enieto,i ne burzai da vzima6 priburzani re6eniq samo na osnovata na tova 4e toi iska,napravi go togava kogato si gotova :wink:
Чуства? На 15? Аве хора, я се вразумете и почвайте с безразборния секс(естествено, с капути), сега му е времето.
Млада госпожице, знам че желаеш първия път да е със специалния човек, но никога не става така. Първата жена, която чукаш чоплеше семки в същото време. На теб ти трябва опит, емоциите ще ги получаваш през целия си живот. Даже ще дойде един момент, в който ще можеш да получиш само емоции и нищо повече и тогава ще съжаляваш за това, че не си се ебала повече като малка. Но в крайна сметка избора е твой. Само знай - връзка без секс е кофти връзка. ;-)
мила...всяко момче на 19 има нужда от секс...ти ще си решиш,ако си готова,го направи,ако не си...може да не ти хареса,ама щом е с гаджето което обичаш ще е супер.Ако е бил с тебе само за секса,щеше да те скъса още на първият ти отказ за секс,не мислиш ли..
Това е пример за разумно предположение.:)
Mila,vseki normalen maj e s teb(i vs ostanali) zaradi sex-a,...prosto nqma drugo mnenie,...no vaprosa e dali ti go iskash-ako da super i za teb i za nego,...ako ne-toi da si tarsi nqkoq koqto iska..prosto taka toqt neshtata :-({|= ne biva da se poddava6 i da pravi6 ne6ta koito ne iska6 :smt008 uspehcheta :smt006
menta_loverka
08-18-2007, 22:24
Spri sus svirkite kat toi poiska ti kaji 4e ne si v nastroenie ili ne6to takova i toi ako te razbere i kaje ok i ne se cupi zna4i iska ne6to pove4e ot sex
beb4o_bu
08-18-2007, 22:43
И аз съм на мнение, че е напълно нормално за едно момче да иска секс. Все пак това са два месеца. За една жена може би не са толкова много време, но мъжете са други същества... имат нужда от секс повече от нас. Аз не мисля, че щом е настоятелен, не изпитва нищо към теб. Просто желанието му е по-голямо и това е. А вече за това дали си готова, не мога да ти помогна. И в друга тема бях казала, че според мен, ако се замисляш дали да направиш нещо с този човек, който се води твоя половинка и уж се обичате(казвам уж, защото това е нещо сериозно и повечето харесват, а не обичат истински), то тогава той не е най-подходящия за теб. Мисля, че човекът до теб трябва да те пали, когато си с него... а не да мислиш половин година дали да спиш с него... тогава значи нещо не върви както трябва и привличането помежду ви не е толкова силно.
И аз съм на мнение, че е напълно нормално за едно момче да иска секс. Все пак това са два месеца. За една жена може би не са толкова много време, но мъжете са други същества... имат нужда от секс повече от нас. Аз не мисля, че щом е настоятелен, не изпитва нищо към теб. Просто желанието му е по-голямо и това е. А вече за това дали си готова, не мога да ти помогна. И в друга тема бях казала, че според мен, ако се замисляш дали да направиш нещо с този човек, който се води твоя половинка и уж се обичате(казвам уж, защото това е нещо сериозно и повечето харесват, а не обичат истински), то тогава той не е най-подходящия за теб. Мисля, че човекът до теб трябва да те пали, когато си с него... а не да мислиш половин година дали да спиш с него... тогава значи нещо не върви както трябва и привличането помежду ви не е толкова силно.
+1 =D> =D>
macka...slu6ai sq da razbere6 edno ne6to vednyj zavinagi...myjete imat neobhodimost ot sex.zabelqzal sym 4e mnogo momi4eta se kefqt i iskat batkovci a mislqt 4e moje i bez sex....kato ne jelaete da pravite sex si stoite vka6ti i ne go pravete...6to hodi6 s nego ? za gazarlyka ?nqmam ni6to protiv jenite ama tfa e naglo....toi 6te te zaobi4a mn v te4enie na vremeto....nqma da ima tyrpenie da doide i da go napravite ama ako ne iska6 da go pravite... zareji go...100% ti izneverqva.za da ne pravi sex toi trqbva vka6ti da si myska rakoboiki a pri nali4iteto na gaje tfa e unizitelno. kakto e unizitelno i tova sys svirkite...pone za mene... li4no mnenie.promeni gajeto ili kaji "4ao" na devstvenostta.tfa ot men dano sym pomognal.
DevilWish
08-20-2007, 23:07
А как може някви неотворени момичета и да върят свирки ве баси!?!?!?Ей тва пък ми е много долно сериозно.От къв зор ти на него ше му праиш кефа ,место той на теб!?!?!? :|
Mila sq hodq s edin na 20 i me e strah da ne poiska seks dokolkotto go poznavam nqma da poiska no vsichko e vazmojno no nedei samo zaradi liubovta ako izpitvash takava i samo da te pitam roditelite ti znaqt li che hodish s 19 godishen???
bloodranger
08-21-2007, 00:55
Mila sq hodq s edin na 20 i me e strah da ne poiska seks dokolkotto go poznavam nqma da poiska no vsichko e vazmojno no nedei samo zaradi liubovta ako izpitvash takava i samo da te pitam roditelite ti znaqt li che hodish s 19 godishen???
ako znaeha zna4i tq pi6e temata ot manastir
ako znaeha zna4i tq pi6e temata ot manastir
E zashto zavisi ot roditelite maika mi znae i nqma nishto protiv samo mi kazva da mislq predi da pravq kakvto ida bilo i daje go poznava kato govorq s nego po telefina tq mi go vzema i govori poveche ot mene i pravqt planove kak da se napiqt i da se saberat. Ama pak kazvam zavisi ot roditelite :)
druj go 1 godina na suho i ako o6te e s teb na4i ili mnogo te obi4a ili e mnooooooogo turpeliv
moje da go napravite na godi6ninata si, tva 6e e hubav podaruk za nego :)
alexxgold
08-21-2007, 06:51
...Ако е бил с тебе само за секса,щеше да те скъса още на първият ти отказ за секс,не мислиш ли..
Таралянци. :roll:
Повечето момчета са настоятелни, нахални, не разбират от "не". Опитват допоследно, докато и последната капка от търпението им се изчерпа. И повечето имат голямо търпение, такива с малко търпение като мен сме изключения. Така че нямаше да скъса с нея.
Очевидно няма да я бъде. На 19 е - иска, даже е задължително за него, а ти не си готова. Еми няма как да я бъде. Трябва ти по-малко момче, за да не му е ЧАК толкова спешно. Може да звучи грубо, но това е жестоката истина. Аз преди отблъснах момиче, още преди да се получи нещо между нас, точно защото тя не беше готова. Много мразя да се моля на някого, като ми е казал "не". Но повечето момчета не мразят.
+1 Това е ...