Влез

View Full Version : Приятелката ми вече не ми е интересна :|

stillteenager
08-18-2007, 16:22
Здравейте, ходя с една мацка вече 3 месеца, от начало ми беше много интересно с нея докато се опознаем, а сега ми е супер безинтересна
стоим по цял ден по кафетата, пуши си и се усмихва, никаква проява на желание от нейна страна за някакво разнообразие или нещо интересно, ако не организирам аз нещо ... тя ще води скучен живот!
какво да правя?
а иначе като не се виждаме 2 дни и тя почва с смс-ите 'оо ти вече не ме търсиш, не знача нищо за теб..' правя го за добре, та след тези дни да ми е малко интересно като не съм я виждал . . . :-k
помагайте

sladkish_14
08-18-2007, 16:25
:roll: Късай!

thefreak
08-18-2007, 16:27
Постави я на твое място.
Прави и същите номера, които прави тя на тебе.
Няма особен ефект но е много забавно :twisted: :twisted:
Пробвал съм :twisted: :twisted:
П.С. Пробвал съм точно при идентичен случай като твоя.

4alga_killer
08-18-2007, 16:29
the frealk nai veroqtno she stoq dvamata i she typeqt :D

sLadkaTa_LoRi
08-18-2007, 16:33
Е spoko,не е толкова сложно! Щом като не ти е интересно с нея,защо ходите все още?! И на мен ми се е случвало някое момче да ми стане безразлично,но веднага скъсваме! Но за да не я нараниш ти предлагам да си поговорите сериозно и да и обясниш,че вече не се чувстваш добре с нея и че ще е по добре и за двамата всичко да свърши и да си останете приятели! Успех! :smt006

MoHuTo
08-18-2007, 16:37
Ами обясни и че вече не виждаш смисъл от връзката ви и е по-добре да скъсате :wink:

stillteenager
08-18-2007, 16:52
не е там въпросът - късането
трябва да спася тази връзка, не е незначителна 8)

thefreak ще пробвам, да се позабавлявам

sladkish_14
08-18-2007, 16:54
Ти искаш от нас да ти кажем какво да правите ли?И как да промениш сегашното ви положение?

Cvetito_master
08-18-2007, 17:00
или късайте или поговорете

MayKyTy
08-18-2007, 17:01
Късай, щом не ти е интересно, пък и по думите ти разбирам май че и на нея не и е много интересно просто няма смисъл да се мъчите един друг.....

kAdrOkoSkA
08-18-2007, 17:18
Кажи й го!

sherry
08-18-2007, 17:57
Как така не ти е вече интересна? Едва ли за 3 месеца си я опознал толкова добре, че вече да е прочетена книга за теб. Намерете някакви общи интереси, нещо, което да харсевате и двамата. Защо не отидете на море заедно, разнообразете някак връзката си. Сменете кафетата, на които ходите, правете нови неща заедно. Сам казваш, че е важно момичето за теб, не вярвам за 3 месеца наистина да сте изчерпали връзката ви.

monityY
08-18-2007, 18:12
vruzkata vi ti li ormuzna ili samoto momi4e? ako e vruzkata ima spasenie :D :roll: raznoobrazqvaite q,xodete na kino kani q u vas,tq u tqh.. izlizaite s fr-ta ob6ti kompanii.. napravete nqkoi promeni v sexa.. ako pravite sex.. ako ne izob6to v intimnite si otno6eniq! ako samoto momi4e ti e omruznalo i da raznoobrazqvate vruzkata tq pak 6te ti e sku4na taka4e iska6 neiska6 kusa6 q! :::

Nice Angel
08-18-2007, 18:39
edna vodka i 6te se opravi :wink:

stillteenager
08-18-2007, 19:03
не сме правили секс :|

Ivanna99
08-18-2007, 19:13
A ti i sledovatelno tq na kolko ste??Tova e ot ogromno znachenie i ako e taka,kakto predpolagam za suvet moje i da moga da ti dam,no opredleno moga da ti obqsnq zashto e taka(nadqvam se pone da moga da pomogna de)taa ti na kolko si,a tq???

armani169
08-18-2007, 19:19
:roll: Късай!

:!: СЪГЛАСЕН :smt014

hforce
08-19-2007, 00:03
не сме правили секс :|
ne moje da ti e pisnalo ako ne ste pravili sex
nabii si go v glavata 4e celta ti e da q vkara6 v legloto i 6te q turpi6 takava kakvato e ako iska6 da ti pusne... ima efekt... po-lesno se izdurja
ne stoite samo po kafetata, izmislete nqkvo drugo mqsto
s priqtelkata mi imame 2 kafeta, 1 park i v nas kadeto da hodime oba4e o6te ne sa ni pisnali tezi mesta... ne mnogo...
nameraite si nqkvi prostotii za koito da se karate... priqtelkata mi namira vinagi za kakvo da se skara s mene i stava golqmo 6ou... na mene ne mi e veselo est, no puk e po-interesno otlkolkoto da sedime edin s/u drug i da se gledame tupo
govorete si pove4e, obsujdaite nqkvi temi, pravete si planove za bude6teto vi i t.n.
izlizaite s nqkva golqma kompaniq da piete nqkade po bira-2-3-4-5-6-7, hodete na kino, v McDonalds su6to stava, nqkoi restorant ili ne6to takova, hodete v vas primerno, gledaite nqkuv film, slu6aite muzika, ponatiskaite se zdravo (zavisi kolko dava da q natiska6)
awe reduvaite si4ko
moje da se razberete i taka - 1 den tq re6ava kvo pravite, 1 den ti i taka 6te se reduvate :), a i spoko, trqbva da izdurji6 o6te 1 mesec samo, posle kato po4neme daskalo stava po lesno, nqma da imate tolkova vreme da se vijdate :)
ne ispuskai momi4eto

LoveHim
08-19-2007, 00:34
Znaesh li imam edna fr koqto mi razkazva skoro za predishnoto si gadje. Bila e dosta zabavna vrazka no e imalo edin takav moment v koito ste vie dvamata sega. Tq mi razkaza kak vednaj im e bilo mn skuchno i bili u momcheto i reshili da razmestqt vsichki mebeli v hola i po sredata na staq slojili edin ot oniq golemite bidoni napalnili go s ledena voda i vleznali vatre da se kapqt po sred zimata. Pravete nqkakvi kolkoto se moje poludi i po ludi raboti i spasete vrazkata 6toto tva se pak ne sa 1 2 sedmici a celi 3 meseca

Vikitooo
08-19-2007, 05:41
Търси нови емоции, пък било то и с друго момиче :lol:

stillteenager
08-19-2007, 11:24
ами до къде сме стигнали в интимните си отношение - правил съм и орална любов, но само това ...
имам един лош навик, обаче - поставям си за цел да тръгна с някое момиче, което се 'надува' и след като си я изпълня , тръгвам с още 1-2 и съсипвам нейните чувства, но не правим секс.. май трябва да променя нещо, да постигна едно (поне) спане пък после ще видим... и сега като ми е поомръзнала гледам други момичета, ама защо?
не е ли по добре както каза hforce да си набия в главата, че трябва да я вкарам в леглото и тогава.. не се знае , може и да се влюбим след като спим
пс. аз съм на 17, тя на 15 :oops:

mir4ovski
08-19-2007, 11:51
edna vodka i 6te se opravi :wink:
dve vodki i po-interesna nqma da ima.ima edno irlandsko pitie "brain damage" dve takiva i shte ti stane mnooooooooooooogo interesno povqrvai mi! :D :D

viktoriq666
08-19-2007, 12:28
hodq s edno mom4e ot skoro poznavame se ot dosta vreme pokrai drugi priqteli i predi mesec se vidqhme samo dvamata izlziahme nqkolko puti i tkaka da se kaje trugnahme vsi4ko e hubavo samo 4e toi predi men e imal dulga vruzka s edno mom4e okolo 8 meseca toi q e obi4al mnogo no tq go lujela i izneverqvala i skusali ... s nego v na4aloto se vijdahme seki den lo6oto e 4e sega sum dqdo mi i imam ve4eren 4as do 10.30 toi vinagi mi zvani kum 8 - 9 da se vidime i imam 4ustvotot 4e e naro4no cql den e s priqteli nqkude i ve4er kogato nqma kakvo da pravi purvo zvani na mene i tova mnogo me drazni .. .ytre zaminavam za franciq i kogato se vidqhme vuv 4etvurtuk na drugiq den toi otide s nqkakuv priqtel izvun sofiq i se vurna sno6ti ve4erta a se bqhme razbrali da izlezeme .. daje ne sedna na komputara kakto mi obe6ta a mi pisa sms 4e bil mnogo skapan i 6tql da se revan6ira i da se vidime dneska za posledno predi da zamina .. i sum 100 % sigurna 4e 6te mi zvune kum 8 kakto obiknovenoo ne znam ne obi4am da me razigravat taka mislq si dali da ne pogovorq s nego i da mu obqsna ne6tata ili i az ne znam onqnqva mi kolko e lud po mene e v su6toto vreme imam 4ustvotot 4e na puk mi zvani vse kusno .. daje mi be6e sburkal imeto s biv6eta si prqitelka nqkolko puti ... off prosto nz kakvo da pravq :smt017 btw az sum na 16 a toi na 18

Ivanna99
08-19-2007, 14:19
Shte se povtorq,kakto v edna druga tema shte kaja,che i ti si pulna"svinq"!Ostavi momicheto namira sled kato nqmash seriozni chuvstva i namereniq pedal.... =;

Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!