View Full Version : Лошо,много лошо...
С приятелката ми бяхме на 69 и аз без да искам я ръфнах по клитора :oops: Тя извика,удари ми шамар и ме изгони от тях като каза,че съм нещастник и повече не иска а ме вижда :shock: :( Въпроса ми е дали наистина чак толкова многоболи,и възможно ли да съм и причинал...нещо :? На по 17 сме ако има значение...
aragornslove
08-19-2007, 00:03
ОЛЛЕЛЕЛЕЛЕ [-X
Ти да не си се взел за куЧе... :smt011 Това е най Чуствителната Част от женския полов орган... Все едно някой теб да ти засмуЧе силно та6ака :shock: (тва боли :oops: )
Просто и се извини...
swords1010
08-19-2007, 00:12
С приятелката ми бяхме на 69 и аз без да искам я ръфнах по клитора :oops: Тя извика,удари ми шамар и ме изгони от тях като каза,че съм нещастник и повече не иска а ме вижда :shock: :( Въпроса ми е дали наистина чак толкова многоболи,и възможно ли да съм и причинал...нещо :? На по 17 сме ако има значение...
Ами кажи и, че е било неволно и се извини. :?
Schnitzer
08-19-2007, 03:00
Чудя се как не ти е отхапала хуя? :-D Ебавам се-извини и се и я гушни и ще и мине. 8)
шшшшш ти си я утрепал мацката с тоя номер :-D Не ще извика ми нз как само с 1 удар ти се е разминало
тряя да си поговорите верно да и се извиниш, макар че ок заболяло я е ама чак пък така да ти каже [-( #-o
alkobalko
08-19-2007, 06:43
Не знам как си минал само с един шамар. Разбира се, че я е заболяло много. Извини и се за случилото се и ако се съберете следващия път бъди по-внимателен.
minava6t 4i4ko :)
08-19-2007, 07:15
Много го е заболяло моми4ето да знаеш.Ако я беше фраснал в носа , няма6е да я заболи толкова.
Ами извади си поука от ситуацията и не стой гладен преди секс , в слу4ай 4е ти иде да отхапеш :) 4аст от партньора ти!
На нея ще и мине , но най-добре и се извини искрено, увери я 4е пове4е няма да я консумираш по този на4ин ,купи и подарък и вярвам 4е вси4ко ще е окей.
Guderian
08-19-2007, 07:16
С приятелката ми бяхме на 69 и аз без да искам я ръфнах по клитора :oops: Тя извика,удари ми шамар и ме изгони от тях като каза,че съм нещастник и повече не иска а ме вижда :shock: :( Въпроса ми е дали наистина чак толкова многоболи,и възможно ли да съм и причинал...нещо :? На по 17 сме ако има значение... :lol: :lol: :lol:
Много го е заболяло моми4ето да знаеш.Ако я беше фраснал в носа , няма6е да я заболи толкова.
Ами извади си поука от ситуацията и не стой гладен преди секс , в слу4ай 4е ти иде да отхапеш :) 4аст от партньора ти!
На нея ще и мине , но най-добре и се извини искрено, увери я 4е пове4е няма да я консумираш по този на4ин ,купи и подарък и вярвам 4е вси4ко ще е окей. :lol: :lol: :lol:
Аз не съм много навътре в материята,ама имам чувството,че бая я е заболяло... :smt005 :smt005 :smt005 Еееми случват се и такива неща :lol: Поне ще знам да не хапя :smt016
za6to samo gluposti 4eta ...
8-[
защото само глупости пишат :-D :-D :lol: :lol:
защото само глупости пишат :-D :-D :lol: :lol:
Ами незнам по-внимателно трябва с момичетата не да ги газиш..а да как ще я закапеш бе? ](*,) ](*,) :smt012 :smt011
flowerlina
08-19-2007, 10:04
Не знам как си минал само с един шамар. Разбира се, че я е заболяло много. Извини и се за случилото се и ако се съберете следващия път бъди по-внимателен.
da :!:
x2