Влез

View Full Version : Дали съм бременна...

08-19-2007, 09:29
Zna4i predi 2 dni s priqtelq mi pravihme sex,prezervativa se skysa... Toi ne svyrshi v men,no vse pak sym pritesnena i to mnogo. Sled tova se izmih,vse o6te ne sym vzimala hap4eta,a za testovete za bremennost qvno trqbva da minat pone 7 dni...a na men ne mi se stoi v nevedenie.... taka 4e sym obyrkana i mnogo pritesnena i nz kakvo da pravq... :cry: :cry: :cry:

08-19-2007, 09:31
ami neshto ne mi se rajda...

08-19-2007, 09:33
Ne bi trqbvao da ti ima ni6to... stiskai palci da ne e svyr6il v teb, no ako ti e tolkoz pritesneno, nameri 30'tina lv i si kupi Eskapel ... stiskam palci

DJTiesto
08-19-2007, 09:33
ne si bremena 6tom ne e svar6il v teb ... :wink:

miloto_girl_4e
08-19-2007, 09:41

Пълни глупости :!: [-X Не е задължително да свърши в нея, за да попаднат във влагалището и сперматозоиди :!: Да си чувал за предеякулационна течност? :x
Повечето тийнейджъри сте доста невежи на тема "секс" :!:
Миличка, като толкова се притесняваш да си взела едно хапче "Ескапел", верно е около 25 кинта, но парите в случая не са важни :!: Но той се пие до 72 часа след акта, а колкото по-бързо, толкова по-добре :!: Ако са минали 72 часа ... ще чакаш и ще се надяваш да ти дойде.. успех :!:

08-19-2007, 09:46
ami minali sa 36-37 4asa a za parite nqmam gi... 4uvala sym za edni drugi hap4eta za pomqtane piqt se na 5 4asa do 3 sedmici sled akta....

DIVINE_TIME
08-19-2007, 09:51
Спокойно! Сперматозоидите трябва да се "впръскат" навътре във влагалището,за да настъпи бременност! Точно затова при еякулация,те "се изстрелват" :-D от пениса,а не се стичат по него.... Това с предеакулационната течност е вярно по принцип,но рядко стават такива гафове! А и вагината си има навхода нещо като естествен спермицид! Изчисли дали си в овулация и чаак тогава пий хапче,но щом не е свършил в теб,няма проблем!

alkobalko
08-19-2007, 10:50
Не мисля, че има причина за притеснение.

08-19-2007, 11:52
Спокойно! Сперматозоидите трябва да се "впръскат" навътре във влагалището,за да настъпи бременност! Точно затова при еякулация,те "се изстрелват" от пениса,а не се стичат по него.... Това с предеакулационната течност е вярно по принцип,но рядко стават такива гафове! А и вагината си има навхода нещо като естествен спермицид! Изчисли дали си в овулация и чаак тогава пий хапче,но щом не е свършил в теб,няма проблем!
Момичето ти е дало мн смислено мнение- провери дали си била в овулация. Тя се пада горе-долу в средата на цикъла ти, при редовен цикъл. Макар че според мен шансът да си бременна е почти нулев- няма как да си бременна, щом не е свършвал в тебе! Тиси прецени, но според мен не се трови с глупости. Късмет, мила :)

m!m!70
08-19-2007, 11:52
Не мисля, че има причина за притеснение.

+1

krem4et0
08-19-2007, 14:46

Пълни глупости :!: [-X Не е задължително да свърши в нея, за да попаднат във влагалището и сперматозоиди :!: Да си чувал за предеякулационна течност? :x
Повечето тийнейджъри сте доста невежи на тема "секс" :!:
Миличка, като толкова се притесняваш да си взела едно хапче "Ескапел", верно е около 25 кинта, но парите в случая не са важни :!: Но той се пие до 72 часа след акта, а колкото по-бързо, толкова по-добре :!: Ако са минали 72 часа ... ще чакаш и ще се надяваш да ти дойде.. успех :!:
Ееееееееее стига с тази предеякулационна течност. Не съм чула никой да забременее от нея. А и освен сперма трябва и яйцеклетка в овулация, подходяща среда.................1000 неща. Аз лично не бих се притеснила особено. А и да стане бебе-ще го гледаме с мъжа. Тъкмо повод нашите да построят къщата по-бързо и да се нанасяме :lol:

love_actually
08-19-2007, 15:03
Спокойно! Сперматозоидите трябва да се "впръскат" навътре във влагалището,за да настъпи бременност! Точно затова при еякулация,те "се изстрелват" :-D от пениса,а не се стичат по него.... Това с предеакулационната течност е вярно по принцип,но рядко стават такива гафове! А и вагината си има навхода нещо като естествен спермицид! Изчисли дали си в овулация и чаак тогава пий хапче,но щом не е свършил в теб,няма проблем! \:D/ \:D/ \:D/ Емм и аз съм на това мнение и наистина за твое успокоение пий хапче.УСПЕХ :!:

FelisDirus
08-19-2007, 15:06
не си бременна

а тъпа ли си? :-s

qjte dreben penis
08-19-2007, 15:07
Zna4i predi 2 dni s priqtelq mi pravihme sex,prezervativa se skysa... Toi ne svyrshi v men,no vse pak sym pritesnena i to mnogo. Sled tova se izmih,vse o6te ne sym vzimala hap4eta,a za testovete za bremennost qvno trqbva da minat pone 7 dni...a na men ne mi se stoi v nevedenie.... taka 4e sym obyrkana i mnogo pritesnena i nz kakvo da pravq... :cry: :cry: :cry:
Не си бременна, но си тъпа. Равностойно е.

monityY
08-19-2007, 16:12

i nie li da ti kajem dali si bremenna?da ne sme lekari?idi ne lekar i 6e razbere6 ili prosto iz4akai da minat 7 dni i si zemi test

CuRly_Doll
08-19-2007, 16:15
ni6ty ti nqma e spoxy :wink:

MoHuTo
08-19-2007, 16:27
Според мен няма за какво да се притесняваш :wink:

CvEtI`KiSs
08-19-2007, 16:49
еми толкова ли е трудно да отидеш до една аптека и да си купиш едно тестче и ще разбереш дали си бременна или не , а не само безсмислени теми да има ;)

08-19-2007, 17:17
Анонимко написа:
Zna4i predi 2 dni s priqtelq mi pravihme sex,prezervativa se skysa... Toi ne svyrshi v men,no vse pak sym pritesnena i to mnogo. Sled tova se izmih,vse o6te ne sym vzimala hap4eta,a za testovete za bremennost qvno trqbva da minat pone 7 dni...a na men ne mi se stoi v nevedenie.... taka 4e sym obyrkana i mnogo pritesnena i nz kakvo da pravq...

LELEL KRAI BREMENNA SI !!!!!! KAK 6TE SE KAZVA BEBETO ??????? KOGA TO4NO 6TE SE RODI ???????????KOI E BA6TATA PONE TVA ZNAE6 LI GO ???????????????????

08-20-2007, 08:37
Am veche i az nz dali e ot pritesnenie samo pri tazi misyl ili e neshto drugo...no postoqnno me boli korema,dnes mi se vie svqt,4uvstvam vse edno neshto pulsira v korema mi i t.n.,a pyk dori ne s aminali 3 dni ;( Predpolagam 4e si vyobrazqvam tezi neshta no nz i dnes 6te hodq na lekar.. a kolko me e strah prosto ne e istina.

P.S. Vse pak blagodarq ne samo za serioznite otgovori no i za vyprosite dali sym typa... te naistina imat ogromna znachimost..

alkobalko
08-20-2007, 08:39
Am veche i az nz dali e ot pritesnenie samo pri tazi misyl ili e neshto drugo...no postoqnno me boli korema,dnes mi se vie svqt,4uvstvam vse edno neshto pulsira v korema mi i t.n.,a pyk dori ne s aminali 3 dni ;( Predpolagam 4e si vyobrazqvam tezi neshta no nz i dnes 6te hodq na lekar.. a kolko me e strah prosto ne e istina.

P.S. Vse pak blagodarq ne samo za serioznite otgovori no i za vyprosite dali sym typa... te naistina imat ogromna znachimost..

Въобразяваш си.

kalpazanka
08-20-2007, 09:17
Хвани си календарчето и виж как се изчислява овулация на сайта на клиниката по обща и онкологична гинекология!
http://www.koog-vma.com/statii-10.htm

08-20-2007, 09:35
mersi za saita po tqhnata logika sym bila v ovulaciq a drugi ne6ta koito sym 4ela izliza 4e ne sym bila... i sega nz koe e vqrnoto

08-20-2007, 09:50
seki den nqkoi puska tema "bremena li sum" ae xora kfo praite ne se li pazite nie da ne sme klinika ebasi ima si testove ima si lekari ma ne nie da kajem kat po kompetentni qvno ](*,)

08-20-2007, 09:56
mi to4no f toq slu4ai e imalo predpazvane + tfa za testove e o6te rano. Ot drugite ne se iziskfa da kajat brenenni li sa ili ne momi4etata a da dadat samo syvet i otgovor za nqkoi ot zadadenite vyprosi