Влез

View Full Version : За девствеността

08-19-2007, 19:27
хаха не това не е поредната тема "на колко години го направихте" про4етох доста такива теми и видях че много "тиинове" казват 13 или 14 . И вие казвате омг как може , та исках да те ви питам какво има лошо за МОМЧЕ да напраи секс за първи път на 14. Когато си на 14 (аз съм на толкова) главате и ръцете ти гръмват от чекии е та какфо е лошото да го замениш примерно с секс с човек с които се харесвате ?

swords1010
08-19-2007, 19:30
Ако на 14 имаш достатъчно богата сексуална култура и можеш да мислиш и с горната си глава, лошо няма, въпреки, че смятам че е малко прибързано. :wink:

love_actually
08-19-2007, 19:31
Няма значение ние какво мислим а ти какво мислиш ма като чета хората какво пишат няма да се изненадам ако някой го прави на 6 така че споко :-k ](*,)

DIVINE_TIME
08-19-2007, 19:33
Сега ще ти кажа какво е лошото..
Първо,че си малък и не до там отговорен! Ами ако стане гаф? Момичето да се оправя,нали? Със сигурност на тази възраст едва ли сядаш да се образоваш! Хормоните доста се вълнуват в теб,което в дадени моменти предполагам ти пречи. Малък си и действаш импулсивно, не си в състояние да понесеш последствията от евентуални грешки,които може да допуснеш! Не одобрявам секса в ранна възраст,без значение дали го практикува момиче или момче!
А и между другото,приятелката ти на колко години трябва да е ... ? :shock:

LaDy_DaQnA
08-19-2007, 19:33
mi po princip e rano za6toto posle foruma se zapipva sys temi izprazni se v men a sega? ili vyzmojn o li e da sym bremenna cili kolko struva edin abort....inu4e

TIMEX
08-19-2007, 19:34
хаха не това не е поредната тема "на колко години го направихте" про4етох доста такива теми и видях че много "тиинове" казват 13 или 14 . И вие казвате омг как може , та исках да те ви питам какво има лошо за МОМЧЕ да напраи секс за първи път на 14. Когато си на 14 (аз съм на толкова) главате и ръцете ти гръмват от чекии е та какфо е лошото да го замениш примерно с секс с човек с които се харесвате ?
Ако си готов по точно с Голяяма сексуална култура деистваи няя чакаш да станеш на 60 я :lol:

DeAd_LooSeR
08-19-2007, 19:47
Ако си готов по точно с Голяяма сексуална култура деистваи няя чакаш да станеш на 60 я :lol:

Ае,TIMEX,не та зн на колко си години ама нито едно от менинята ти май не е плод на главата ти,която се намира на раменете.
Е заради такива като тебе някви си хлапета са тръгнали да се ебът кат разпрани без дори да знаят как д аси купят презерватив.
Много добре го каза DIVINE_TIME-а ако стане гаф?! тогава ще си блъскате главите и ще се чудите за кво въобще го направихте.Но връщане назад няма!
За тва ако някой ще прави секс,независимо момче или момиче трябва много добре да знае как стават нещата и какви могат да бъдат последиците .И най важото-ДА ЗНАЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТ БЕБЕТАТА!!!!

Seducti0n
08-19-2007, 19:59
Ако на 14 имаш достатъчно богата сексуална култура и можеш да мислиш и с горната си глава, лошо няма, въпреки, че смятам че е малко прибързано. :wink:Напълно подкрепям това мнение.И все пак това,че хормоните бошуват здраво във вас и въпреки,че ви писна ръката ви да отмаляма от мастурбиране,замислете се дали сте готови да изгубите девствеността си. :wink:

KocMoHaBTa
08-19-2007, 20:02

курварин с курварин :-({|=

CuRly_Doll
08-19-2007, 20:02
Първо,че си малък и не до там отговорен! Ами ако стане гаф? Момичето да се оправя,нали? Със сигурност на тази възраст едва ли сядаш да се образоваш! Хормоните доста се вълнуват в теб,което в дадени моменти предполагам ти пречи. Малък си и действаш импулсивно, не си в състояние да понесеш последствията от евентуални грешки,които може да допуснеш! Не одобрявам секса в ранна възраст,без значение дали го практикува момиче или момче!
+1 :wink:

krem4et0
08-20-2007, 08:49
Защото как ще се лекуваш от нещо като те е срам да отидеш на лекар? Как ще отидеш да си купиш презервативи? Какво ще правиш, ако стане гаф, а нямаш пари за Ескапел? Какво ще стане, ако забремениш приятелката си? Какво ще правиш, ако тя е девствена или изпитва болка-ще си я ч**ш нали?
Станете на 18 и правете секс. Преди това............не прехвърляйте отговорността за своите грешки на родителите си, защото при секс под 18 те берат плодовете на вашето нехайство.
Ей, това имам против!

aragornslove
08-20-2007, 09:08
когато смята6,ЧЕ си готов за секс действай.... :P

08-20-2007, 09:11
Вече казаха за богатата ти сексуална култура и за това, че си много малък да поемаш отговорности и, че въобще не разбираш същността на секса - само си търсиш къде да си пъхнеш пишката!

hforce
08-20-2007, 10:25
ne vijdam ni6to lo6o, az i biv6ata mi averkata bqhme na 13 kato go napravihme i ni6to ne stana, no predi tva bqh 4el mnogo i tq su6to i ne stanaha gafove, stana samo 1 i posle me bole6e guza 6tot padnah ot divana barabar s neq i se prebih kato kopele 6tot tq padna v/u mene, no go prejivqhme

mir4ovski
08-20-2007, 10:31

08-20-2007, 10:44
чакайте сега..
гаф може да стане на всяка една възраст и по вашата 'ами ако стана гаф' логика, въобще не трябва да се прави секс.
въобще не зависи от възрастта и това, доколко си отговорен.
който иска, да прави секс на 10, нищо лошо от морална гледна точка не виждам, за физическа неща стоят по друг начин.
добре, обяснете ми, кое конкретно е лошото на това, да правиш секс на 10 /морално, за физ - знам/? ама без 'просто е гнусно, гаджето ти е педофил' :shock:

Seducti0n
08-20-2007, 10:57
На 10 не си готов за секс и физически и психически.Морални ограничения,отдавна няма,а в днешното време малко хора държат на това да са морални и т.н.Пубертета,не случайно е наречен,,трудна възраст,,.Точно тогава животът ти се преобръща главоломно и ти ставаш част от тази безпощадна вихрушка.Хормоните напират,на теб ти се иска и ти да се докоснеш до насладата,която предоставя сексът,но тук има едно голямо НО.Това,че ти се прави секс,не означава че си подготвен за него. :wink: В предишната страница по тази тема,едно момче беше написало,че е изгубил девствеността си,когато е бил на 13 години.Личи си обаче,че не парадира с това,хубаво е поне,че е бил до някаква степен сексуално грамотен.А относно въпроса за гафовете,винаги може да се случи нещо непридвидено,независимо дали си на 13,14,15 и повече.Идеята е,че в повечето случаи тийновете не могат да си поемат последсвията. :wink: Е,това му е кофтито на секс в ранна възраст,че я няма отговорността или пък не може да бъде поета. :wink:

hahavteen
08-20-2007, 12:20
Защото как ще се лекуваш от нещо като те е срам да отидеш на лекар? Как ще отидеш да си купиш презервативи? Какво ще правиш, ако стане гаф, а нямаш пари за Ескапел? Какво ще стане, ако забремениш приятелката си? Какво ще правиш, ако тя е девствена или изпитва болка-ще си я ч**ш нали?
Станете на 18 и правете секс. Преди това............не прехвърляйте отговорността за своите грешки на родителите си, защото при секс под 18 те берат плодовете на вашето нехайство.
Ей, това имам против!

Absoliytno sum suglasna! (to az biah na 17 a ne na 18 kato go napravih no drygo si e na 13-14!!!)

krem4et0
08-20-2007, 12:23
16-17 си е пак що годе добре. Ама 12-13-14 е.............тъпо.

sasha_90
08-20-2007, 12:29
Търсиш лошата ли страна?Ако беше малко по-голям щеше да знаеш.Лошо е ако стане гаф.На теб няма да ти пука разбира се,но се постави на мястото на момичето.Докато ако го правиш поне на 17 и нагоре години ще осъзнаваш всеки риск.А сега мислиш само за удоволствието не за последиците.

08-20-2007, 13:20
DIVINE_TIME написа:
А и между другото,приятелката ти на колко години трябва да е ... ?

+1

Cvetito_master
08-20-2007, 13:21
стой си на гъза по-добре щот още си малък

jojankata
08-20-2007, 14:17
Няма значение ние какво мислим а ти какво мислиш ма като чета хората какво пишат няма да се изненадам ако някой го прави на 6 така че споко :-k ](*,)

Неможем да сме спокойни,защото децата им ще взимат пример от родителите им!
Тези които раждат на 16 стават баби на 30 и после защо имало толкова болни от спин и сифилис,че чак клиниките не стигат!

sashoTo
08-20-2007, 14:49
ne te wijdam ako kajesh otkajesh na nqkoq :D :smt005

marina star
08-20-2007, 15:10
+2 :wink:

08-20-2007, 15:12
16-17 си е пак що годе добре. Ама 12-13-14 е.............тъпо.
Напълно подкрепям модераторките !

>:(
08-20-2007, 18:48
DIVINE_TIME написа:
А и между другото,приятелката ти на колко години трябва да е ... ?

+1

Taka e, za6toto posle momi4eto se opravq, mom4etata otkazvat otgovornost... rqdko ima takiva, koito se zaintriguvat ot decata... i to SAMO ako mnogo durji na momi4eto si!!!

A vie na "12 :oops: " "13 :oops: " "14 :oops: " A K'VO... "na 15!" "na 16!"
Razgledaite temata za tova na kolko godini go napravihte za purvi put...
OT 15 DO 16 GORDI VE4E 4E SA SE NAEBALI!!!
NEZNAM KAK 6TE REAGIRATE AKO EDIN DEN IMATE DU6TERI I S TQH DA E SU6TOTO!!!
DA SE NAEBAT NA 15 DA RODQT NA 16 4E DA STANAT BABI NA 25 A VE4E PRA BABI NA 36-37... TAKA LI? ILI NE...PRA PRA BABI NA 45 GODINI-E TOVA E VURHA!!!
PROSTO NE VI RAZBIRAM...
4E E HUBAVO-HUBAVO E
4E IMA GAFOVE I E ZABAVNO-ZABAVNO E
AMA NA 14 GODINI DA STE SMENILI GAJETATA I LEGLOTO ZA NAI-MALKO 4TI PUT E BANALNO!!!
VUZMU6TAVAM SE OT PODOBNI HORA!!!

DIVINE_TIME
08-20-2007, 19:44
чакайте сега..
гаф може да стане на всяка една възраст и по вашата 'ами ако стана гаф' логика, въобще не трябва да се прави секс.
въобще не зависи от възрастта и това, доколко си отговорен.
който иска, да прави секс на 10, нищо лошо от морална гледна точка не виждам, за физическа неща стоят по друг начин.
добре, обяснете ми, кое конкретно е лошото на това, да правиш секс на 10 /морално, за физ - знам/? ама без 'просто е гнусно, гаджето ти е педофил' :shock:

Да,гаф може да стане на всяка възраст,но когато си на стабилна такава и си зрял можеш да се справиш с проблема! Ако си на 18 и 18+ няма проблем дори да разбереш късно за станала издънка,а ако си на 14 ? Оставям те сам/а да си правиш изводите... :roll:

miloto_girl_4e
08-20-2007, 19:45
Точно пък момче да прави секс на 14 години...
Както се развивате по-бавно от нас, не ми се струва особено разумно.. :roll:

TIMEX
08-20-2007, 19:46
АБе като иска секс да праи момчето няя си праска мусколите от чекий

mycka
08-20-2007, 20:19
Еми да,както и други,и аз да си кажа"гаф може да стане на всяка възраст".И то не е само забременяването,но щом му е за първи път не вярвам да е пипнал нещо,някакси.Пък за другото на 14?!?Според мен е тъпо.Наистина,приятелката ти на колко е години,и на нея ли и е за първи път,щото кой би желал да оплеска всичко още първия път? :smt017

Seducti0n
08-20-2007, 21:04
[quote="mycka"Еми да,както и други,и аз да си кажа"гаф може да стане на всяка възраст".И то не е само забременяването,но щом му е за първи път не вярвам да е пипнал нещо,някакси.Пък за другото на 14?!?Според мен е тъпо.Наистина,приятелката ти на колко е години,и на нея ли и е за първи път,щото кой би желал да оплеска всичко още първия път? :smt017[/quote]При първия път е нормално нещата да не минат по мед и масло и мисля,че няма място за притиснение.Ситуацията се усложнява,при положение,че и двамата партньора са девствени.По-скоро проблема тук е чисто психологически и всичко опира до вътрешната нагласа на човек.Ще се осъвършенствате с времето и респетивно с госините,с които ще натрупвате своевременно сексуален опит. :wink: Не бързайте и не се впускайте така рязко в дълбоките води,за да не съжалявате след време.Всичко хубаво. :wink:

al3xSs
08-21-2007, 01:58
слагай гумата и пукай :lol:

sinful`girl
08-21-2007, 06:55

Лошото е това,че още не разбираш какво е това сексът. Повечето хора правят секс от любов,а не защото просто искат да го ръгнат някъде,както правят 14 годишните ;) Другото,което е,на 14 години пенисът при повечето не е още достатъчно голям и презервативите се изхлузват,падат и вие момченцата не знаете какво да правите при такава ситуация. Да не говорим,че при евентуален гаф не можеш да поемеш отговорност. Нито можеш да отгледаш детето,нито да подпомогнеш майката финансово за аборт!! Надявам се ти изясних защо е лошо......сексът не е само да го ръгнеш,да се изкефиш и после доволен да се прибереш у вас ;)