Влез

View Full Version : Гафове по време на секс ?!?

krisencetyY
08-19-2007, 20:42
Какви гафове сте преживели ?? Например докато го правите и някой от родителите да влезе и да пита " искате ли нещо? " хах :D

08-19-2007, 22:30
Какви гафове сте преживели ?? Например докато го правите и някой от родителите да влезе и да пита " искате ли нещо? " хах :Dmi vednyj kato bqhme v priqtelkata mi i dokato se ebahme prydnah. :smt005 qko se 4u :-k

aragornslove
08-20-2007, 00:03
веднъж приятелката ми бе6е много страстна в смуЧенето и засмука единя та6ак... е казвам ви 6тях да я убия..така изкре6тях,Че съсдеите звъняха на врата да видят кво е станало... :smt013 от тогава на гаджето и викам смукаЧка :smt006

naMy4Ho_KoTe
08-20-2007, 00:09
Заспивала съм два пъти по време на секс. 8)

hackers
08-20-2007, 06:29
ами при мене стана така че аз и тя сме в банята и таман започваме и бащами се пребира по рано и влизаи и той направо в банята гол и ние в ваната а той под душа и като тругна да си зима хавлията ни видя и 2-та как сме се свили голи :D:D:D беше много старнно чуството

hackers
08-20-2007, 06:40
ами при мене стана така че аз и тя сме в банята и таман започваме и бащами се пребира по рано и влизаи и той направо в банята гол и ние в ваната а той под душа и като тругна да си зима хавлията ни видя и 2-та как сме се свили голи :D:D:D беше много старнно чуството

било много тъпо ама.. :mrgreen:

мдам ама нали случка по верме на секс ся може да е тъпо ама нали е случка просто не искам да казвам истинското деистевие че ще се строшите от смях

~*SILVER*~
08-20-2007, 07:09
Ние бяхме в кола с едно момче и той почна мн да вика :lol: От възбуда ли и аз нз, ама напрао си викаше и по едно време некъв чукна на стъклото да пита дали сме добре. Аз турих по една тениска на ключовите места и отварям прозореца и тоя така се стресна, че напрао направи заден отскок :lol:

Vikitooo
08-20-2007, 07:19
Ох мани, мани. Беше много тъпа ситуация :smt013 От която още ме е срам. Бях един ден в гаджето да гледаме няка'Ф филм, ама какво им стана и на тия хормони незнам :mrgreen: Легнахме си на легълцето...така, така и хоп майка му пристига от някаде с гръм и трясък." Васкооо, къде си бе мама"" :oops: И той и вика да чака, а тя влезна направо в стаята..И една такава се стаписа...Ми...доста кофти наистина, беше ме срам да я погледна после :smt013

Leksi23
08-20-2007, 10:02
Еми веднъж влезе сестра му докато правихме секс, момичеато влиза и гледа така---> :shock: и вика " аз да питам...ъъъъ...искате ли нещо" и се изпари със скороста на светлината :oops:
Веднъж докато се лигавехме нещо ни изненада майка му, ний се боричкаме и той нашия се развикал "аиде отваряй магазина :smt005 "
и се опитва да ми разтвори краката аз не та не и почнах да го ритам и да го блъскам и влиза майка му "Гошооооо остави момичето бе хайванин мръсен" ::: :smt005

SuN4o_F
08-20-2007, 11:50
хаха страшни сте :) мииии нямам много гафове ... 1 път нещо презервативите не бяха както трябва и се опитвахме 10 минути да ги отворим.. гадночко си беше.... друг път се натискаме с моя във входа и той си ме е натиснал стабилно и влиза един съсед а аз седя притисната към стената и не мърдам...човека си мина запали си лампата изчака си асансьора 3 мин. и ние си продължихме :)

:D
08-20-2007, 17:45
С приятеля ми се опитахме да го направим преди 2 дена...
Когато легнахме,аз бях отдолу,изведнъж си извъртя ръката настрани и падна върху мен,влезе толкова бързо,че не усетих кога,изпищях и се завъртях наляво,и паднахме от леглото...аз си удари главата на шкава,а той падна по гръб в/у чехлите ми...стана голям гаф...
Много се смяхме цяла вечер...след като ми сложи лепенка на одраното по главата от ръба на шкава легнахме в леглото по гръб и се смяхме цяла вечер! :smt005 :smt005 :smt005

Апък преди седмица решихме да го направим в банята...под душа :smt005
Откаченото беше,че искахме първо само да се изкъпем заедно...така де,насапунисахме се и той ме опря на стената...досетих се кво иска...обаче когато ме вдигна на ръце и ми го 'вкара' се подхлъзна и падна по гъз...мисля,че мен ме заболя мноооооого повече от колкото него...и така за безопасност влязохме във ваната...където беше много тясно...но успяхме да се справим :smt005 :smt005 :smt005

Преди около месец го направихме за първи път...мисля че той беше по-притеснен от мен дори...на него също му беше за първи път...много го беше страх да не ме нарани или пък да не обърка нещо...
Когато вечеряхме...пихме шампанско...не бяхме пили до тогава и мисля че ми намекна :lol: незнам защо,но се държим много детински...аз бутнах вилицата и хвръкна картофче от яхнията в окото му...започнахме да се замяраме с картофи... :lol: съборихме шампанското...и тръгнах да бягам щото ме целеше...несъзнателно се запътих към спалнята и той ме видя и дофтаса...започнахме да се целуваме и той се опита да ми разкопчае ризката...оплете се с копчетата,опита през главата,но заседна...та така де,сама си я свалих и той неговата легнахме на леглото,но имаше един много смешен презерватив...червен с аромат на ягодки...аз се разсмях...не му го бях виждала до тогава де :smt005 като го видях и избухнах в смях :smt005 и той се притесни и изчерви :smt005 а аз още повече :smt005 не,че беше малък или огромен...просто алкохола не ми държи... :smt005 казах му че всичко е наред,обаче м/у завивките изгубихме презерватива...и го направихме без...тогава оставих той да води нещата...попитах го дали знае какво да прави...и той ме изгледа смешно,разсмяхме се и го вкара и аз от весела много се изчервих и доста ме заболя...а той се оплаши и незнаепе дали да го извади или да продължи... :smt005 най-накрая преодолях болката и продължихме...повече гафове и смешки нямаше тогава...

влюбена_
08-20-2007, 19:15
С моето мило сме от много скоро...но той ми беше първия и се надявам-последния... :D
Случката беше следната...
Бяхме на хижа,беше студено...сложиха ме в неговата стая,защото само там е празно...беше двуетажно легло и аз бях на 2я етаж!
И така,запознахме и след няколко дена реших да му се отдам,защото се влюбих в него,както и той в мен.
Но аз поисках на втория етаж и му казах,че ми е първия и той каза,че няма да ме разочарова...
Та разгорещихме се и втория етаж на леглото се срути :smt005 :smt005 и падна върху първия,който също поддаде и се озовахме на земята :smt005 Дойде хазяйката и ни видя на строшеното легло-голи... :smt005
-Ще платите! и изчезна със скоростта на вятъра :smt005

miloto_girl_4e
08-20-2007, 19:55
Единственият гаф до сега е бил със сегашният .. еми както си правим секс и аз съм отгоре.. по едно време забелязвам, че презерватива се е изхлузил .. и направо всичко ми се срина...
Първоначално решихме, че е останал вътре в мен :lol: , но Слава Богу го намерихме под чаршафа :wink:
После пих едно хапче и нищо ми нямаше :wink:
Но иначе нещо да ни хванат или да се потрошим по време на секс - не :P

TIMEX
08-20-2007, 19:56
Хорца разбивате ме направо но почакаите да чуйте и моита историйка :-D
Аз и аверката се чукаме на пикрива на блока(Имахме маистори слагаха изолация и капака на покрива беше отворен) и теи де ний се чукаме зад кумина и по едно време маисторите (алпинистите) идват и само някво стана супер тъпо и аз само "ъъъ Ами Вий ко праите тука ве и те някви пичове Варшим си работата бе :-D и аз само някав :shock: викам му я ела след 2 мин само се облечем щот и нии бяхме завити с дрехи и не се виждаше мноо мноо и тоз някав кавала не се маха е теи де после го накарах се махне :) кат ми видя пениса избяга :-D и тей
Имал съм мноо тъпи ситуаций
Само чукам гаджето аз в нас и брат ми се враща от даскало и влиза в стаята и само "Ъъъъ Бате ти тая мацка наи после си я лепнал бе Браво беее!" и някав пича идва ми дава гепи мноо тъпо стана де :-D \:D/

08-20-2007, 20:14
am s biv6oto mi gadje praihme sex na edna gori4ka do tqh.Kak si sa bqh odupila i toi si vyr6e6e raotata ne6to nqkvi koreni pod nego se izkubnaha i trygnahme da padame na dolu.Toi udyrja ne6tata .Pi6kata mu be6e o6te v men posle az sa podhlyznah na edno listo i padnahme po nanadolni6teto goli.Tarkalqhme sa 10tina metra na dolu goli izpodrahme se ama posle si prodyljihme :-D