View Full Version : vie tuka v saita mn ste umni
boiko borisov
08-19-2007, 21:09
kato 4eta na nqkoi moderatori postovete imam 4uvstvoto , 4e sa sa vjivili v maiki hranitelki...mnogo sme6n mi stava
toq sait e pylna prostotiq i sa 4udq ko tolkova sa vjivqvate na malumni deto pi6at tuka... sega 6te kajate "ti si edin ot tqh" edmi DA edin ot tqh sym, no 6te ima o6te prostotiq dokato se vyrzvate
i mejdu drugoto moderatori sa mejdu gdini ot 3 do 23...tui 4ovek koito trqbva da pomaga li e e? tq neznae ko e sex, no moderira
pu da vi eva i u6 organiziranata rabota
Renate_Feliqr
08-19-2007, 21:16
Saglasna sam s tebe..Oba4e vsi4ko tva koeto go kaza vaji samo za razdel "SEX"Opredleno tuk ima golqma porstotiq.Drugite razdeli sa gotini i mi haresvat.
MostHated
08-19-2007, 21:20
като е така защо пишеш тук ?
Seducti0n
08-19-2007, 21:22
Благодаря,ти че цениш умдтвените ни качества. \:D/
DIVINE_TIME
08-19-2007, 21:23
На който не му изнася,да изчезва! Цялата помия я правят тия идиоти като автора на темата! Нямат работаи осират форума! И стига вече сте се заяждали с модераторите! Модераторите също си имат техен живот,а и се справят добре с работата си! Явнно ви е яд,че са избрали тях,а не вас... :smt012
thefreak
08-19-2007, 21:33
kato 4eta na nqkoi moderatori postovete imam 4uvstvoto , 4e sa sa vjivili v maiki hranitelki...mnogo sme6n mi stava
toq sait e pylna prostotiq i sa 4udq ko tolkova sa vjivqvate na malumni deto pi6at tuka... sega 6te kajate "ti si edin ot tqh" edmi DA edin ot tqh sym, no 6te ima o6te prostotiq dokato se vyrzvate
i mejdu drugoto moderatori sa mejdu gdini ot 3 do 23...tui 4ovek koito trqbva da pomaga li e e? tq neznae ko e sex, no moderira
_|_ <<--- check this out
Ба майГа... :shock: ; DD
А какво очакваш в отговор,ще прощаваш :smt005
Па жив и здрав,кво толкова
boiko borisov
08-19-2007, 21:59
На който не му изнася,да изчезва! Цялата помия я правят тия идиоти като автора на темата! Нямат работаи осират форума! И стига вече сте се заяждали с модераторите! Модераторите също си имат техен живот,а и се справят добре с работата си! Явнно ви е яд,че са избрали тях,а не вас... :smt012 napravo umiram ot qd da moderiram temi ot sorta "svyr6iha mi v gyza-bremenna li sym" i t.n. da ne izbroqvam...MNOGO SA.....daje vsi4ki sa takiva
da go duhate
DIVINE_TIME
08-19-2007, 22:13
На който не му изнася,да изчезва! Цялата помия я правят тия идиоти като автора на темата! Нямат работаи осират форума! И стига вече сте се заяждали с модераторите! Модераторите също си имат техен живот,а и се справят добре с работата си! Явнно ви е яд,че са избрали тях,а не вас... :smt012 napravo umiram ot qd da moderiram temi ot sorta "svyr6iha mi v gyza-bremenna li sym" i t.n. da ne izbroqvam...MNOGO SA.....daje vsi4ki sa takiva
da go duhate
Щом имаш мерак - духай ти!
Иначе не знам... Каква друга може да е причината да се заяждате с хората при положение,че с нищо не са ви предизвикали ...
ChRiSTiaNo_07
08-19-2007, 22:47
Аве Бат Бойко некой да те е питал? :lol:
От кой друг може да се чуе такова нещо освен от бате Бойко
:---) :---) :---)
Значи пич аз откровено казано само се смея на темите тука,ама модераторите нито ги знам кои са нито нищо за тва нямам нищо против тях.Ама ако ми напишат нещо гадно яко ще флоодя форума
:smt012 :smt012 :smt012
sh3_1s_7h3_0n3
08-19-2007, 23:00
т.11