Влез

View Full Version : А сега какво следва?!?!?

Sladinka_f
08-20-2007, 12:21
predi vreme vi pitah kak da se zapoznaq s mom4eto na me4tite si i vie mi pomognahte za tova re6ih da vi popitam i ne6to dr poneje znam 4e nqma da ostana bez otgovor,za koeto mn vi blagodarq.ta zapoznah se s moito mom4ence toi go prie mn dobre no sega nz kakvo da pravq...kogato se vidqhme sled nqkolko dni toi mi pokaza 4e me pomni kato me pozdravi i mi se usmihna.kajete mi kakvo da napravq i PLS ako moje bez ''pi6i mu v 4ata'' ili ''pi6i mu v skaipa'' za6toto spored men 4ata e ... abe ne e za svalki...nai-dobre na jivo.bladarq vi mnogo predvaritelno 8-[

w0sh
08-20-2007, 12:25
удари 1 ракия фаст... не можете ли да мислите сами бахти тука сичките ще кажат "говори с него и го накрай да се видите пак " просто си го знам щом те могат да се сетят за това (което в повечето случаи е постижение ) значе може да не е толкова трудно да стигнеш до този извод....

Sladinka_f
08-20-2007, 12:27
nie ne sme izlizali prosto se zasqkohme...a dokolkoto do posta predi men...za tova sam mislila no ... 8-[

w0sh
08-20-2007, 12:34
Ем то кво тука да не сме агенция по запознанства, то друго решение няма ,мойто момиче, или си избиваш срама от главата или си играеш с кокошките (ако така беше израза)

cherinka
08-20-2007, 12:36
Значи, следващия път като се видите, не го оставяй да ти каже само едно "Здрасти"+усмивка и ти да му върнеш здрастито.
Ами, примерно, като се засечете пак, ти го виждаш и се усмихваш супер мн и казваш нещо от сорта на "Ееей, кво прайш, бе, мойто момче, на къде така?", (той ти отговаря) и ти казваш "Иначе? Как си?" и такам. Смисъл, завързваш някакъв разговор, а не само да се разминете с ено ЗДР.

а вместо "мойто момче", може да кажеш "сладур" или нещо друго, пък може и да не му казваш нищо умалително :D

_`SoMeThInG_StRaNgE`_
08-20-2007, 12:40
Да, следващия път като го видиш го заговари нещо..Питай го какво прави и някви такива.. :roll: Може и да му вземеш и скайпа, за да се опознаете по-добре.. :-)

koalka
08-20-2007, 12:51
Можеш да го заговориш като се виждате, а не да сте само на едно "здрасти". :wink: Нали се познавате, така че това не е проблем.Питай го различни неща и така разговора ще тръгне.

Sladinka_f
08-20-2007, 13:17
mda razgovora 6te e dobro re6enie,no ti nikoga ne e sam vinagi e s fr :-&

w0sh
08-20-2007, 13:30
разговора не е добро това е единственото решение. простоо няма други вварианти незнам защо питаш въобше след като друг начин няма.....пък и приятеля и той е човек ще разбере че разгова е личен... пуу

Sladinka_f
08-20-2007, 14:20
nqkakvi drugi mneniq.. :(

just_a_temptation
08-20-2007, 14:24
sq sledva edin qk analen seks ;]