View Full Version : Сама става, а със него не?
когато съм сама и се самозадоволявам(масажирам си клитора и си бъркам)свършвам доста бързо т.е 10-15 мин макс , а когато съм с приятеля ми докато правим секс не свършвам а свършвам само като ме лиже - 10мин наи-малко...защо така се получава?
Naked in the wind
08-20-2007, 14:20
И аз доскоро имах този проблем.Може би просто не се отпускаш достатъчно.Защо не опиташ да масажираш клитора си докато правите секс.Все пак колкото и да е опитен партньора ти ти сама най-добре знаеш къде,колко силно и как да пипнеш :wink:
Naked in the wind
имала си този проблем а вече го нямаш? кажи как стана? много ми е кофти като се получава така :(
Naked in the wind
08-20-2007, 14:56
Ми като начало аз клиторен оргазъм получавам от доста малка-някъде от около 7-8 годишна.(Не знам дали това е нормално..)След като започнах да водя полов живот обаче не можех да получа вагинален,а се притеснявах да се масажирам...След половин година някъде получих и вагинален де..но той идва с времето.А сега-сега се отпускам.Пускам си ръчички,ако ми се прииска докато правим секс.Насочвам и него къде да ме пипа..просто се отпускам на 100% и оргазмите идват.Е,не винаги,но доста често O:)
marina star
08-20-2007, 15:03
Ми като начало аз клиторен оргазъм получавам от доста малка-някъде от около 7-8 годишна.(Не знам дали това е нормално..)След като започнах да водя полов живот обаче не можех да получа вагинален,а се притеснявах да се масажирам...След половин година някъде получих и вагинален де..но той идва с времето.А сега-сега се отпускам.Пускам си ръчички,ако ми се прииска докато правим секс.Насочвам и него къде да ме пипа..просто се отпускам на 100% и оргазмите идват.Е,не винаги,но доста често O:)
i az sam taka,tapo mi e 4e sama moga a s nego ne,no v kraina smetka go naso4vam ili si pomagam i vs e ok :wink:
ok de kajete kak se otpuskate ...mai ima dosta momi4eta s tozi problem
swords1010
08-20-2007, 16:27
А от колко време водиш полов живод :?: :wink:
krem4et0
08-20-2007, 16:45
ok de kajete kak se otpuskate ...mai ima dosta momi4eta s tozi problem
Не мислиш защо не може да свършиш. не мислиш ищо, а се оставяш само на инстинкта си.
Хм.. не е баш да не мислиш за нищо.. бих казала ,че трябва да насочиш мислите си върху това което правите.. в смисъл.. ако ти прави френска... да си мислиш само за това, да се отпуснеш и наистина да го усетиш с тялото си ;) Не знам дали добре го обясних..аз така правя попринцип.. Иначе да не мисля за нищо за мен е да забия в една точка.. :)
Различно е времето нужно за оргазама при различните организми
ot frenska svarshvam no iskam da svarsha dokato pravim sex i e v men...
DevilWish
08-20-2007, 23:01
Аз също не съм изпитвала вагинален оргазъм :-s :|
naMy4Ho_KoTe
08-20-2007, 23:13
Почнете с малки стъпки пътуването към този едва ли не митичен оргазъм.. Да кажем стъпка първа: Той обилно те дарява с френски ласки преди да почнете секса. Когато усетиш, че си близо до оргазма, му казваш да спре. При което той веднага скача в мисионерска поза (капута е надянат мнооооого предварително) и почвате, като не забравяш да пипаш клитора си (може предварително да сложиш малко лубрикант на пръстите си).
Колкото повече опити правите (успешни имам предвид) толкова по-рано преди оргазма от френската му казваш да спре. И така... :-D
krem4et0
08-21-2007, 08:05
Трудна работа, да не кажа невъзможна. Пак повтарям, че влагалището не е особено чувствитлен орган. То служи за осъществяване на половия акт. Удоволствието е съсредоточено в клитора. Дори и да свърша по време на вагинален скс, това е така защото клитора ми се докосва до тялото му!