View Full Version : Костеливка или свястна?!
sladko_dete
08-20-2007, 20:22
Хай, Хай, пиша тази тема, защото много спорихме с един човек и искам и вашите мнения...та, значи... едно момче, с което общи приятели ни запознаха, ми пише постоянно в скайп и настоява да се видим, аз имам приятел, на когото много държа и въпросното момче го знае, и аз му казах, че не искам да излизам с него, заради моя приятел, защото ще се почувства кофти, а той ми каза, че ме държал на въже, че съм костеливка, а това въобще не е вярно, приятеля ми не ми държи сметка, правя каквото си искам, нито ще ми се расърди, че съм излязла с друго момче, нито нищо, но аз си знам, че той ще се почувства зле.
Е, костеливка ли съм или просто свястно момиче, което държи на човека до себе си?
Пп: аз само питам, нямам никакво намерение да излизам с оня тъпак
Свястно момиче си. :wink:
свясна си аз ако бях на мястото на троя приятел до ся да съм му счупил главата...
Ти си свястно момиче, което държи на приятеля си и мисли за него! =D>
Браво за проявената твърдост ;-)
sladkish_14
08-20-2007, 20:29
Ти си свястно момиче, което държи на приятеля си и мисли за него! =D>
Точно така!
Nice Angel
08-20-2007, 20:34
emi evala 6ti kaja =D>
MakeMeLaugh
08-20-2007, 20:42
Евала, браво и т.н.! Късметлия е твоя прятел как и ти, че си с него!
Онзи просто те провокира и приказва неща наизуст.. не го слушай! Не разваляй нещо толковва хуббаво само заради един глупак.... ;)
Има една опция - "Блокирай избрания абонат", много е полезна да знаеш
:P
=D>
П.П. Малко останаха такива момичета като теб...
Искрено се надявам и моето момиче да е такова.. :)
sladko_dete
08-20-2007, 20:48
Радвам се, че мислите като мен :smt008
Пп: Make_Me_Laugh стискам палци и твоето момиче да е такова :wink:
just_a_temptation
08-20-2007, 20:59
NOVO PRIRODNO BETSTVIE VRYHLITA STRANATA.KOMICITE IDVAT!
i shte ti napravat analen diskomfort.
свясна си аз ако бях на мястото на троя приятел до ся да съм му счупил главата...
Аууу колко си страшен! :shock:
Настръхнаха ми мартинките!
По темата свястно момиче си за сега.
Deskata_90
08-20-2007, 21:03
Определено постъпваш както трябва и Евала за това, че си държиш на момчето и мислиш за него :smt023
neverand
08-20-2007, 22:06
той е нагъл...защо се занимаваш с него?
kofti_nick
08-20-2007, 22:20
Хай, Хай, пиша тази тема, защото много спорихме с един човек и искам и вашите мнения...та, значи... едно момче, с което общи приятели ни запознаха, ми пише постоянно в скайп и настоява да се видим, аз имам приятел, на когото много държа и въпросното момче го знае, и аз му казах, че не искам да излизам с него, заради моя приятел, защото ще се почувства кофти, а той ми каза, че ме държал на въже, че съм костеливка, а това въобще не е вярно, приятеля ми не ми държи сметка, правя каквото си искам, нито ще ми се расърди, че съм излязла с друго момче, нито нищо, но аз си знам, че той ще се почувства зле.
Е, костеливка ли съм или просто свястно момиче, което държи на човека до себе си?
Пп: аз само питам, нямам никакво намерение да излизам с оня тъпак
Свястно момиче си ! Само така ! ЕееЕеееЕ не всички са курви бе ! ::: ::: :::
danitoo666
08-20-2007, 22:30
свясна си естествено :wink: :wink: :wink:
Свястна си , свястна си . :wink:
Don't worry , be happy ! :-D
`Death`Whore``
08-21-2007, 21:48
Хаххаххаха, костеливка. Този е олигофрен.
i shte ti napravat analen diskomfort.
:smt005 :smt005 :smt005
morenita
08-21-2007, 23:20
Spored men tova vaprosno momche ot chata prosto se opitva da ti priloji reverse phsycology ili s drugi dumi da se opita da te nakara da napravish neshto kato ti kazva che edva li ne ne go mojesh. Spomni si kogato si bila malka kak si kazvala na nqkoi priqtelche neshto ot roda na
naMy4Ho_KoTe
08-21-2007, 23:41
Ох, не питай тъпи работи :) Мноо ясно, че си свястна :smt006
Свястна, но като че ли малко бъзлива.Няма какво да се оправдаваш с приятеля си, всичко се казва(или пише:)) в прав текст;)
свястна си :wink: :smt023
Просто си имаш чувства към приятеля си и не искаш да излизаш с друг.Това не те прави костеливка, казал го е, защото не го е огряло.А ти не си слънце, че да огрееш навсякъде, нали?
Просто си имаш чувства към приятеля си и не искаш да излизаш с друг.Това не те прави костеливка, казал го е, защото не го е огряло.А ти не си слънце, че да огрееш навсякъде, нали?damz to4no taka e brao brao =D> samo taka :D :wink:
и аз съм на тва мнение :)
CuRly_Doll
08-22-2007, 19:10
Определено постъпваш както трябва и Евала за това, че си държиш на момчето и мислиш за него :smt023
br br br =D> =D> =D>