Влез

View Full Version : Сайтове за запознанства и гаджето

08-20-2007, 21:42
ta....spored men nqma dr takava tema zatova iskam da popitam momi4etata kakvo mislqt za tova pr im da ima reg v saitove za zapoznanstva...nravi li vi se tova? kak mislite?

i dr koeto e ...ta proverqvam reg na edna moq fr i sam gledala nqkolko pati profila na pr mi ot neiniq (toi ne q poznava) no dnes toi i/mi pisa ni6to podozritelno kak si Smile i taka .... oba4e se izku6avam da vidq dokade stiga v tei saitove...s edna duma da proverq kolko uj veren mi e i kolko me obi4a.....ta bihte li go na[pravili ako imahte vazmojnost? da poqsnq 4e tazi moq fr ot 2 g. ne e v bg i nqma se vra6ta taka 4e nqma da stane gaf da se zapoznaqt sled vreme primerno ili ne6to ot sorta?

SAVETI MOLQ?

P.S sry no poneje dr mi tema q napalniha sas spam iskam si tazi tema....ako 6te triete ili zakliu4vate molq neka byde drugata tema

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

sladko_dete
08-21-2007, 07:31
Мм тука играта е на доверие... ако му пишеш и той разбере ще се разсърди много, защото не му вярваш и го пробваш.Но ако пък толкова те "гризе" отвътре пробвай

Котарана
08-21-2007, 08:10
Първо трябваше да напишеш темата на Бг ама карай...
Сега по темата- определено и аз се дразня много, когато той си пише с други момичета, показва ми снимки и някви такива глупости, но не ми позволява да чета пък и аз не искам да му нарушавам пространството, затова се правя, че не ми пука и го оставям да прави каквото иска.. :-D Въпреки, че ако има начин би ми било интересно какво пише много интересно, но просто няма начин да го пробвам, защото ще ме усети..Виждам, че имаш голямо желание да го пробваш, но има 3 варианта- 1-во да не те усети да си пишете някви глупости и толкова, 2-ро Той да ти напише някви неща които да те подразнят, които не си очаквала и ти веднага ще идеш и ще му искаш обяснение сигурна съм.. 3-то да те разбере, че му правиш номера..И накрая най-вероятно ще се скарате.... така, че прецени сама, кое е по важно за теб... :-D

08-21-2007, 08:13
Първо трябваше да напишеш темата на Бг ама карай...
Сега по темата- определено и аз се дразня много, когато той си пише с други момичета, показва ми снимки и някви такива глупости, но не ми позволява да чета пък и аз не искам да му нарушавам пространството, затова се правя, че не ми пука и го оставям да прави каквото иска.. :-D Въпреки, че ако има начин би ми било интересно какво пише много интересно, но просто няма начин да го пробвам, защото ще ме усети..Виждам, че имаш голямо желание да го пробваш, но има 3 варианта- 1-во да не те усети да си пишете някви глупости и толкова, 2-ро Той да ти напише някви неща които да те подразнят, които не си очаквала и ти веднага ще идеш и ще му искаш обяснение сигурна съм.. 3-то да те разбере, че му правиш номера..И накрая най-вероятно ще се скарате.... така, че прецени сама, кое е по важно за теб... :-D

imalo e neshta za koito si e pisal s nqkoi i sa me draznili , no prosto ne moga da otida i da mu iskam smetka za tqh i ne sym go pravila zashtoto sam gi razbirala po ne4esten na4in....taka 4e 2riq variant 6te se osy6testvi napolovina

Котарана
08-21-2007, 08:25
Ами това е добре.Пробвай, но каквото и да ти напише не го приемай на вътре и не си признавай, че си ти...защото ще се усети. Успех!

alkobalko
08-21-2007, 08:29
Не бих се занимавала с такива неща. Много по-добре е да говориш честно и открито с него, а не да правиш такива номера.
А ако го направиш и се окаже, че наистина ти е верен? После ще ти стане гадно, че си се съмнявала в него. А ако той разбере какво си направила, нищо чудно да ти се разсърди много.

krem4et0
08-21-2007, 08:48
Той има профил, но не го ползва, защото си е спрял сега нета. Аз също имам профил, ама влизам 1 път месечно най-много. голяма работа!

08-21-2007, 08:49
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
+1