Влез

View Full Version : Вечно ядосана

08-21-2007, 19:58
Ot izvestno vreme sum dosta qdosana. Izlqh si mukite, kazah vsichko, koeto me qdosvashe, no oshte sum qdosana. Ne znam kakvo mi stava, no vsichko me drazni. Zaqjdam se sus vsichki. Prosto sum qdosana!!! Horata postoqnno me razmotavat kato igrachka, vse edno nqmam mnenie. Qdosvam se! Hilqdi puti sum im go kazvala, no te ne me slushat, mislqt, che si vuobrazqvam i t.n. Nqma znachenie na kolko godini sum. E, teen sum i moje bi ot tam idva cqlata tazi zloba, no sum mnogo qdosana. Ne moga da spra da se qdosvam. Prosto predi nqkolko dena se sabudih, qdosah se na nashite i ot togava sum qdosana 24/7. Kazah im zashto sum qdosana i neshtata se opraviha, no ne mi olekna. Qdosana sum i ne moga da se uspokoq! :smt011

Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

no-man-no-cry
08-21-2007, 20:06
Ако това те успокоява-не си единствена! :-D :-D :-D

Rofl4e
08-21-2007, 20:33
От възраста е!Един ден всичко ще премине и по спокоино защото си сасипваш така нервите!

tuzaro
08-21-2007, 20:39
я одари 5,6,7,8 голями водки и ше се оправиш..

KiSs_mY_LiPs
08-21-2007, 20:57
Мисля че това е от побертета..и аз сам така понякога ще се оравиш.. :-)

Blab
08-21-2007, 21:11
И на какво си ядосана, ако смея да запитам?
Случило ли ти се е нещо ужасно?
Да?Тогава имаш право да се чувстваш по какъвто начин пожелаеш..., но, знаеш ли какво, вместо да се цупиш на света и да се нервираш за глупости живей живота си, усмихвай се и бъди мила с близките си същества, защото не знаеш какво може да се случи.
Братовчед ми почина снощи, по-точно умря, защото на 23 не е нормално да си отидеш.Виж, неговите близки може да се ядосват, на другия шофьор, на либералното си отношение, на съдбата, ако щеш...Ужасни неща се случват всеки ден и ако няма тъжно събитие или фактор в живота ти се успокой и се радвай че те има.Моля те!

music_pirate
08-22-2007, 16:59
Ot izvestno vreme sum dosta qdosana. Izlqh si mukite, kazah vsichko, koeto me qdosvashe, no oshte sum qdosana. Ne znam kakvo mi stava, no vsichko me drazni. Zaqjdam se sus vsichki. Prosto sum qdosana!!! Horata postoqnno me razmotavat kato igrachka, vse edno nqmam mnenie. Qdosvam se! Hilqdi puti sum im go kazvala, no te ne me slushat, mislqt, che si vuobrazqvam i t.n. Nqma znachenie na kolko godini sum. E, teen sum i moje bi ot tam idva cqlata tazi zloba, no sum mnogo qdosana. Ne moga da spra da se qdosvam. Prosto predi nqkolko dena se sabudih, qdosah se na nashite i ot togava sum qdosana 24/7. Kazah im zashto sum qdosana i neshtata se opraviha, no ne mi olekna. Qdosana sum i ne moga da se uspokoq! :smt011

Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
пубертет......... (лели не е ли побертет... даже нз ка ксе пише думата...тцтцт .. оцелете ме с домат #-o )

Reed
08-22-2007, 17:04
че то и мен ме дразнат 'сички :roll: :lol:
аа бтв айде не злоупотребявай с тая хубава думичка "ядосана" :-D

Kisses_P
08-22-2007, 17:24
Абсолютно от възрастта е.И аз имам такива моменти

ThunderGoddess
08-22-2007, 17:41
На някои тийнове хормоните просто по-зле им понасят. Нормално е да си ядосана. И аз съм все изнвервена и при най-малкото нещо ръмжа на всички. Ще ти олекне, ако счупиш няколко чинии. За да си спестиш скандала у вас, предупреди майка си да ти каже кои точно ще прежали за целта :))

Jenata`Na`Dqvola
08-22-2007, 18:26
Има 1 дума - пУБЕРТЕТ ...

brokenhearted_
08-22-2007, 18:41
Има 1 дума - пУБЕРТЕТ ...

тряя се забраняват такива подписи като твоя,гнусно е ](*,)

Иначе и на мен ми се е случвало,и на доста други...луда работа... ](*,)

SuNsEt
08-22-2007, 19:12

Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица! :-s #-o #-o #-o :shock: ::: Що си ядосана,направи нещо с живота си :wink: :lol: Защо не отидеш да си купиш нещо...отиди на пазар...на дискотека...намери си гадже ако нямаш... :wink: има толкова много неща :P

Avtorkata
08-22-2007, 19:36

Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица! :-s #-o #-o #-o :shock: ::: Що си ядосана,направи нещо с живота си :wink: :lol: Защо не отидеш да си купиш нещо...отиди на пазар...на дискотека...намери си гадже ако нямаш... :wink: има толкова много неща :P

Da otida na pazar? Da hodq na diskoteka? Ako iskash i chalga moje da proslusham. Takiva gluposti kato pazar i diskoteka ne mi vliqqt. Ne hodq na pazar , kogato si poiskam, a kogato imam nujda. Diskoteka? Ako mi se prepie, shte si kupq alkohol ot denonoshtnoto otsreshta. O, da si hvana gadje? Aide, utre otivam s vudicata i shte si hvana! Nqma kak! Uj az sum se poburkala ot hormonite, no qvno ti si oglupqla ot toq pubertet.

Izvinete, che izpolzvah dosta chesto "qdosana". Iii maika mi ne pojela da jertva nito edna ot chiniite si ... nito chashite ... nito kakvoto i drugo da e. Kakto i da e. Vzeh da se opravqm. Blagodarq za oburnatoto vnimanie. 8-[