View Full Version : Закъснява ми...
pritesneny`patiiiiii
08-21-2007, 21:05
hora zna4i principno cikala mi e neredoven,no si idfashe kam kraq na meseca...i v edin moment (iuli) reshi da doide na 6-ti... avgyst (toq mesec) go napravih na 4-5 i to mi go vkara nqkolko pati izkara go izprazni se v/u men.posle otide do banqta pak doide i po sashtiq na4in..bez kaput mi go vkarvashe...vzeh havliq zabarsah se...parviq pat spermata beshe po bqla..e vtoriq kato prozra4na s lek bqll cvqt.....ot togava na 12-ti mi kapnaha nqkolko kapki krav ..tamna...i ne mi e doshlo...sega se 4udq da si napravq li test ?? i kato si napravq posle sled kolko dni trqbva da go povtorq za da sam sigurna...na 15 godini sam..oshte ne sam gi navyrshila daje ](*,) #-o sega varvq si 4ukam glavata i se pritesnqvam ot 10 dena ..... ;( dali sam bremenna??? poduto mi e korem4eto no moje da e ot pritesnenie i ot tova 4e ne mi idva i me boli ..vse edno 4e shte mi doide...hora..strah me e kakvo da pravq??
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ami az nqmam mnogo opit v tezi ne6ta no sporet men nai-dobre edno test4e kato za na4alo ama nz po-dobre i drugi da izdadat mnenie!Nqkoi koito pove4e mu razbira! :wink:
KiSs_mY_LiPs
08-21-2007, 21:15
Ф аПтеКатА и ТесТчЕ зА брЕмЕннОсТ..Апак ако те боли корма../мен 3 дена преди да ми доиде имам страшно силни болки ф корма..понякога немога да се движа../МожЕ и Да Ти ИДВа..
NeKvA nIkVa
08-21-2007, 21:21
mi i na men mi se e slu4valo da mi zakasnee i korema da mi e podut i da me boli pak nesam bila bremenna taka 4e 6tom kazva6 4e ne se e ispraznil v teb malak e 6ansa,mn malak spored men ama si zemi 3 testa za bremennost i probvai za da bade6 sigurna 4e nqma gre6ka are i uspeh4e ako ima6 nqkvi vaprosi pitai s radost 6te ti poogna ako moga de!
mi6enceto
08-21-2007, 22:07
Spored men 6ansa e maluk , no vinagi ima edno NO.. napravi si test ;) aide uspeh
abe momiche ti oshte nqmash 15 we???!!!Pyrvo se nauchi kak se pravi bezopasen sex i togava pravi..lele egati ludoto lape
sladko_momi4e
08-21-2007, 22:27
hora zna4i principno cikala mi e neredoven,no si idfashe kam kraq na meseca...i v edin moment (iuli) reshi da doide na 6-ti... avgyst (toq mesec) go napravih na 4-5 i to mi go vkara nqkolko pati izkara go izprazni se v/u men.posle otide do banqta pak doide i po sashtiq na4in..bez kaput mi go vkarvashe...vzeh havliq zabarsah se...parviq pat spermata beshe po bqla..e vtoriq kato prozra4na s lek bqll cvqt.....ot togava na 12-ti mi kapnaha nqkolko kapki krav ..tamna...i ne mi e doshlo...sega se 4udq da si napravq li test ?? i kato si napravq posle sled kolko dni trqbva da go povtorq za da sam sigurna...na 15 godini sam..oshte ne sam gi navyrshila daje ](*,) #-o sega varvq si 4ukam glavata i se pritesnqvam ot 10 dena ..... ;( dali sam bremenna??? poduto mi e korem4eto no moje da e ot pritesnenie i ot tova 4e ne mi idva i me boli ..vse edno 4e shte mi doide...hora..strah me e kakvo da pravq??
т.7 от Правилника!ako be6e bremmenna o6te na 6 den trea6e dazapo4ne6 da se 4ustva6 omalqla!no kao ne mi vcerva6 i za po sigurno si napravi test i sled 14 dena go povtori!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
abe momiche ti oshte nqmash 15 we???!!!Pyrvo se nauchi kak se pravi bezopasen sex i togava pravi..lele egati ludoto lape
който квото иска прави бе ти ако искаш на 200 прави секс кво ни пука на нас ПАРаВАН ли търсиш с нерегистриран ник като постваш ??
alkobalko
08-22-2007, 05:39
Отиди и си купи тест. А след това се образовай малко, за да знаеш как да се предпазваш при секс.
marina star
08-22-2007, 06:04
6ansa e mn malak,napravi si test i se uspokoi,i ne zabravqi 4e nosi6 otgovornost 6tom si zapo4nala da vodi6 polov jivot,edin pat stava belqta taka 4e se pazi
Миличка, не искам да се заяждам- напротив да помогна, но като имаш проблем, можеше поне да го изразиш на кирилица, с главни и малки букви и препинателни знаци, та поне малко от малко да разберем за какво става дума. Честно- не схванах кога ти е дошло, кога ти е свършило, кога си правила секс и кой си забърсала, себе си да бършеш при секс няма смиъсл. Като за начало мога да те посъветвам да идеш до аптеката и да си купиш тест за бременност, ако са минали 10-14 дена от рисковия ти полов акт. Трябва да знаеш, че сега от жегите и от стреса може да ти закъснява. Но все пакс е увери с тест. А освен това си и малка за да ти е редовен цикъла. И още нещо- аз съм на 21 и секс без презерватив не правя, а ти къде си тръгнала със всичките си 15 години???!!! Нека стресът сега ти е за урок, и ти пожелавам всичко да е наред и да премислиш добре сексуалния си живот занапред! Късмет :)
pritesnenyty`patii
08-22-2007, 06:52
принципно имам и бяло те4ение,но сега е като на парцали :(( ии по някога ми се вие свят....4етох 4е това на 12-и кьдето ми доиде...е пьрви симптом..и 8 дни след акта се появявало при бременните....просто не знам страхх ме е да направя теста......
Мила, аз затова те посъветвах да напишеш кога ти е дошло, кога ти е свършило, редовен ли ти е цикъла, и какво точно се случи, когато правихте секс,за да имаш съмнения за бременност. И да- това действително е един от първите признаци на бременност, но това е признак и на още едно нещо- овулацията. И при мен се е случвало, и при доста жени се случва. А да ти кажа в последно време слушам за доста случаи, при които се появява това прокървяване. От теста няма какво да те е страх, поне ще ти каже истината. Но моля те- отговори на зададените от мен въпроси така, както написа последния си пост, и надявам се, ще мога да ти дам по-конкретно мнение, но задействай въпроса за теста. Купи си тест, и го направи утре рано с първата за деня урина. Няма страшно, всичко ще е наред :)
А за това че ти причернява и ти се вие свят- скоро не ти е идвало, за да ти се изчисти организмът, да ти кажа на мен само с 2 дена да ми закъснее и ми чернее пред очите, а и освен това доста честичко ми се случва. А и от жегит еможе да е. Пий повечко вода и не ставай рязко от леглото, ще виидш, че чернеенето пред очите ще понамалее!
ami nali vi obqsnih koga mi e doshlo posledno i si4ku drugo...i me boli korema tochno vse edno she mi idva...ama cikala vika ehooo :((
То че си написала- написала си. Просто помолих да го напишеш свястно, на кирилица и с препинателни знаци, та да се разбере за какво става думи. Та прочетох отново темата ти- доколкото схванах, дошло ти е на 6.07, на 4 или 5.08 си правила секс- рисковия ти полов акт, и на 12-ти си прокървила. Така ли е? Подуването на корема ти не може да е от бременност толкова рано, обикновено това е и признак че ще ти дойде скоро, защото организмът ти задържа течности.А болките може да се ПМС. Но понеже за нище не можем да сме сигурни, купи си тест и го направи. Не забравяй че си само на 15, цикълът ти има да претърпява още мн промени, докато се уравновеси. А може и просто аномалия да е! Пак казвам- или тест или лекар и пиши, ако желаеш какво е станало. Успех и ако има още нещо- питай!
точно така...радвам се че продьлжаваш да следиш темата...много мерсиии за отговорите...ще изчакам да мине септември и ако не ми е дошло до тогава..вече..мерки..
абе цц от какъв зор ще чакаш.. направо отивай до аптеката - кокот по-рано, толкова по-добре!!! .. какви са тия работи да чакаш...
Мила, ско имаш съмнения, най-добре иди до аптеката и си купи тест, няма за какво да се тревожиш още дни наред. От тревога може само още повече да ти закъснее. Надявам се все пак скоро да ти дойде и да се успокоиш! :)
здравейте мои ли да попитам нещо направих го с приятелката ми на нея и беше за 1 път на 4 май и сега цикала и сакуснява не съм си се исвърлил вътре ! мои някой да ми каи защо и закъснява ? това ми е скипе (petio199404) благодаря предварително
здравейте мои ли да попитам нещо направих го с приятелката ми на нея и беше за 1 път на 4 май и сега цикала и сакуснява не съм си се исвърлил вътре ! мои някой да ми каи защо и закъснява ? това ми е скипе ( petio199404 ) благодаря предварително
здравейте мои ли да попитам нещо направих го с приятелката ми на нея и беше за 1 път на 4 май и сега цикала и сакуснява не съм си се исвърлил вътре ! мои някой да ми каи защо и закъснява ? това ми е скипе ( petio199404 ) благодаря предварително
Ни мои ти кажем.
fUcKsMiLe
05-28-2013, 17:34
Някой модератор да заключи темата.
От 2007 е.
-.-
Ако погледнеш един пост над твоя ще видиш, че не е от 2007.
Ужас... бременна е и сега ще ви се роди дете, неграмотно като тебе... :(