View Full Version : Бременна на 15 ;(
MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
hungry_vampire_f
08-22-2007, 11:22
Аборт! И то колкото е възможно по-скоро, защото след време може да е късно.
DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO
key_of_hell
08-22-2007, 11:25
ami az mislq 4e ako realno tvoqt priqtel jivee s tehnite i e na tehen grub vuob6te e prekaleno nerazumno da gledate dete ta vie o6te ste deca!Ot druga strana edin abort bi mogul i da te ubie, no pri vsi4ki slu4ai trqbva da govori6 s va6te!Ne zabravqi 4e te sa tvoi roditeli i mislqt za teb i pravqt vsi4ko za tvoe dobro, dori sega da pobesneqt i da nastupi 3ta svetovna u vas te 6te ti prostqt rano ili kusno no dori v qrostta si 6te ti pomognat da vzeme6 pravilno re6enie!
DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO
Ами остава детото и ако той е сериозен го гледайте... :? това е решението според мен..
П.П.Но ти да си на 15 а той на 20 е тъпо ама аре..по-добре да имате до 1-3 години разлика макс.. ;)
Obsession
08-22-2007, 11:27
Абе, момиче, ти да не си луда да го задържиш?! Да не искаш да си опропастиш целия живот? Опичай си акъла и прави аборт, защото не "може би", а СЪС СИГУРНОСТ ще съжаляваш мн след време. Милсиш ли, че си готова, не само психически, но и физически да родиш и да отглеждаш дете в момента? Може мн а обичаш приятеля си, но ТИ си бременна и ТИ ще трябва да родиш и ТИ ще си майката! И най-добре кажи на вашите.
aniezina
08-22-2007, 11:27
Еми мила, това че той поема отговорнос е хубаво, друг е въпроса че от тук нататък живота ти ще стане съвсем друг-сериозен и отговорен закоето все ощ ене си готова. Единствения и правилен начин е да говориш със вашите(препоръчвам не наведнъж а първо с по-толерантния от родителите ти) след консултацията с тях седнете четиримата с приятеля ти и родителите и поговорете като зрели хора а не с наказания, виканици и скандали-нищо няма да постигнете така. Смятам че приятеля ти е достатъчно голям за да не присъстват инеговите родители но все пак и те трябва да са наясно и всички заедно да решите. Наистина за теб е опасно да задържиш детето, още повече че не искам да те плаша но от една страна всичките ти планове и мечти намират края си, но от друга детето е една голяма радост, и след като приятеля ти дори е щастлив от това може да се разгледа и алтернативата да о оставиш. Едва ли ти казах нещо по-различно от нещата които и сама си даваш сметка, но дано ти е станало поне малко по-лесно. Но най-важното е да си спокойна, няма място за сълзи и самосъжаление, каквото станал станало, бъди силна и най-вече подкрепяйте се един друг с пиятеля ти. Вече сте заедно от годин а и предполагам че си имате доверие и иподкрепа но сега трябва да е по-силна отвсякога-бъдете единни. Но както казах вече-единственото правилно нещо е преди каквото ида предприемешда говориш със родителите си и повтарям-бъдете спокойни и единни, всичко все някога ще се оправи :wink: Успех :smt006
:-s Обясни му,че си все пак на 15-крехка възраст!Та ти си дете!Как ще отгледаш бебе?Кажи на приятеля си да помисли за теб-малка си,а родителите ти абсурд да се съгласят да го задържиш...А самото раждане е опасно за 15-годишна (не че аборта не е,напротив),но според мен по-добре направи аборта...
TOI JIVEE SAMO S BA6TA SI ZA6TOTO MAIKA MU GI E NAPUSNALA KOGATO TOI E BIL MALAK....V MOMENTA BORIS-PRIQTELQ MI RABOTI I SA6TEVREMENNO U4I V MEITO...NEZNAM PROSTO KAKVO DA PRAVQ ....GOVORILA SAM DO SEGA SAMO S NEGO I DNES MISLQ DA KAJA NA O6TE EDNA MOQ PRIQTELKA I NEQ DA POPITAM ZA SAVET TQ E PO GOLQMA OT MEN VSE PAK ..NO ZA NA6TE NEZNAM KAK DA POSTAPQ
TOI JIVEE SAMO S BA6TA SI ZA6TOTO MAIKA MU GI E NAPUSNALA KOGATO TOI E BIL MALAK....V MOMENTA BORIS-PRIQTELQ MI RABOTI I SA6TEVREMENNO U4I V MEITO...NEZNAM PROSTO KAKVO DA PRAVQ ....GOVORILA SAM DO SEGA SAMO S NEGO I DNES MISLQ DA KAJA NA O6TE EDNA MOQ PRIQTELKA I NEQ DA POPITAM ZA SAVET TQ E PO GOLQMA OT MEN VSE PAK ..NO ZA NA6TE NEZNAM KAK DA POSTAPQ
Затова се ползва презерватив и се ражда дете когато си готова да кажем на 18 примерно или по-натам..Но незнам не съм жена за да говоря..
key_of_hell
08-22-2007, 11:32
ami predpolagam 4e znae6 4e ne moje6 da go krie6 dulgo!Na genekolog hodila li si pone da znae6 v koq sedmica si?
DA HODIH NA GINEKOLOG I RAZBRAH 4E SAM V 3 SEDMICA....KAZAH NA PRIQTELQ SI EDVA MINALATA SEDMICA KOGATO HODIH....SEGA VE4E SAM V 4-TA....ZNAM 4E E NAI DOBRE DO 3MESEC DA SE PRAVI ABORT..TAKA LI E?ILI KOLKOTO PO RANO TOLKOVA PO DOBRE?
DA HODIH NA GINEKOLOG I RAZBRAH 4E SAM V 3 SEDMICA....KAZAH NA PRIQTELQ SI EDVA MINALATA SEDMICA KOGATO HODIH....SEGA VE4E SAM V 4-TA....ZNAM 4E E NAI DOBRE DO 3MESEC DA SE PRAVI ABORT..TAKA LI E?ILI KOLKOTO PO RANO TOLKOVA PO DOBRE?
мисля че да можеш според мен да направиш аборт и така...
aniezina
08-22-2007, 11:38
TOI JIVEE SAMO S BA6TA SI ZA6TOTO MAIKA MU GI E NAPUSNALA KOGATO TOI E BIL MALAK....V MOMENTA BORIS-PRIQTELQ MI RABOTI I SA6TEVREMENNO U4I V MEITO...NEZNAM PROSTO KAKVO DA PRAVQ ....GOVORILA SAM DO SEGA SAMO S NEGO I DNES MISLQ DA KAJA NA O6TE EDNA MOQ PRIQTELKA I NEQ DA POPITAM ZA SAVET TQ E PO GOLQMA OT MEN VSE PAK ..NO ZA NA6TE NEZNAM KAK DA POSTAPQА ти прочете ли повечето от мнеията? даваш ли си сметка че родителие ти дори и да не ти проговорят повече ще ти помогнат? И моля те превключи на кирилица и пиши нормално защото честно ме заболяха очите да се дзвера над проблемите ти! Въртни се назад и прочети всички мнения, дай си сметка, помисли и тогава пак пиши пост. Още повече че не ти препоръчвам да казваш и на друг човек-аз поне небих, колкото и да ти е доверена, не те съветвам...
miloto_girl_4e
08-22-2007, 11:38
Нищо лично, но така или иначе надали той ще е още дълго време с теб..
Сега може да ти говори така, но като родиш(или преди това, когато вече ще е късно за аборт)да те зареже и да останеш сама с детето..
Естествено, че ще направиш аборт, все пак - дете бебе не може да гледа :!: [-X
Кажи на ваще и отивай да правиш аборт, не си съсипвай живота, момиче :!: :!:
По-добре да загубиш него отколкото живота си от тук нататък...дете да не се гледа ей така с въздух...едно раждане е 2 бона...от там разходите се покачват прогресивно...а за себе си помисли ли?? Та ти още не си завършила средно...цял живот ли ти се работи като сервитьорка??...на крак по 18 часа на ден...Снаха ми е на 25 години и трудно се оправя сама с новороденото си дете...да не говорим за момиче на 15 години...а на приятеля си можеш да кажеш да го духа...ще му писнеш след 1 година и после ще се чудиш кво да правиш...цял живот самотна майка. СЪВЕТЪТ МИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА КАЖЕШ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!!! Те ще могат да реагират адекватно...за разлика от теб и приятеля ти!!! Успех!!!
П.П. Не забравяй че родителите ти рано или късно ще трвбва да научат...така че навременното им оведомяване само ще ти помогне при взимане на трудни решения
Сега може да ти говори така, но като родиш(или преди това, когато вече ще е късно за аборт)да те зареже и да останеш сама с детето..
а така това е най-умното изказване..щом ти си на 15 а той е на 20 значи скача на всичко..смисъл такъв че не може да си намери на неговата възраст а е тръгнал за 15-годишни..така или иначе ще си намери друга и ще те зареже...абе споко ще се оправят нещата надявам се... :wink:
swords1010
08-22-2007, 11:41
В подходящ момент събери родителите си (може и таткото на бебето да пръсъства) и поговори с тях (задължително, не го крий), заедно решете какво е най доброто решение. :wink: Приятелят ти работи ли? :wink:
Абе ти ако го загубиш за едно такова нещо ясна работата...колко те е обичал ;)
krem4et0
08-22-2007, 11:43
Поредната 15 годишна с надут корем. Аз за това казвам да се прави секс след 18, ама кой да ме слуша. Като той иска да гледа детето, а ти не-роди го и му го остави. да видим следващите 18 години ще има ли той личен живот.
Сега по-сериозно. Детето е и на двамата, но това си е твоето тяло. Като не искаш да носиш дете, да ти се гади, да повръщаш, да ти е неудобно да легнеш, да изтърпиш едно дълго и болезнено раждане-не си длъжна. Да, той е бащата, но всички последствия от бремеността и раждането ще тегнат на тебе. минимум 1 година без да ходиш на училище, после нова среда която едва ли ще гледа с добро око на майка на 15-16. За това смятам, че абортът е по-доброто решение. Обсъди го с приятеля си час по-скоро и вземете мерки. първият месец може да се прави медицински аборт(само с инжекция), но от 5-та сдмица нататък забрави. И все пак ако го направиш при точите хора и легално не вярвам да има усложнения. Успех!
BLAGODARQ NA VSI4KI VI ZA SAVETITE KOITO MI DADOHTE...V KRAINA SMETKA AKO BORIS DARJI NA MEN TOLKOVA 6TE BADE S MEN I SLED ABORTA....NO MISLQ PARVO DA MAHNA DETETO SLED TOVA DA MU KAJA NA NEGO I NA NA6TE...TAKA 6TE E NAI-DOBRE...PARITE IZOB6TO NE SA PROBLEM EDIN ABORT E 200LV PONE TUK PRI NAS...ZNAM ZA6TOTO SESTRA MI I TQ PRAVI PREDI NQKOLKO MESECA PONEJE PRIQTELQ I Q OSTAVI I TQ NE VIJDA6E SMISAL DA OSTAVI DETETO NI6TO 4E E NA 27...NAISTINA BLAGODARQNA VSI4KI ADSKI MNOGO ..STISKAITE PALCI VSI4KO DA MINE USPE6NO..KOGATO MINE VSI4KO 6TE VI PI6A OTNOVO
Phoenixheart
08-22-2007, 11:45
ами ако родителите ти реално го отглеждат?
не е в това да се прави на 18 а в това да се прави с акъл..т.е. с презерватив и няма да има проблеми ;)
В подходящ момент събери родителите си (може и таткото на бебето да пръсъства) и поговори с тях (задължително, не го крий), заедно решете какво е най доброто решение. :wink: Приятелят ти работи ли? :wink:
DA VE4E KAZAH 4E PRIQTELQ MI RABOTI I U4I
ами ако родителите ти реално го отглеждат?
V KAKAV SMISAL REALNO GO OTGLEJDAT?TOEST AZ DA GO ZADARJA I TE DA SE GRIJAT ZA NEGO LI?OOO NE NE TOVA NIKOGA NQMA DA STANE..NQMA NA4IN...BA6TA MI MOJE DA E SAGLASEN NO S MAIKA MI NQMA DA SE OPRAVQ ABSURT E PROSTO
swords1010
08-22-2007, 11:48
BLAGODARQ NA VSI4KI VI ZA SAVETITE KOITO MI DADOHTE...V KRAINA SMETKA AKO BORIS DARJI NA MEN TOLKOVA 6TE BADE S MEN I SLED ABORTA....NO MISLQ PARVO DA MAHNA DETETO SLED TOVA DA MU KAJA NA NEGO I NA NA6TE...TAKA 6TE E NAI-DOBRE...PARITE IZOB6TO NE SA PROBLEM EDIN ABORT E 200LV PONE TUK PRI NAS...ZNAM ZA6TOTO SESTRA MI I TQ PRAVI PREDI NQKOLKO MESECA PONEJE PRIQTELQ I Q OSTAVI I TQ NE VIJDA6E SMISAL DA OSTAVI DETETO NI6TO 4E E NA 27...NAISTINA BLAGODARQNA VSI4KI ADSKI MNOGO ..STISKAITE PALCI VSI4KO DA MINE USPE6NO..KOGATO MINE VSI4KO 6TE VI PI6A OTNOVO
Аборт на непълнолетни, без съгласието на родител не се прави, доколкото знам. :wink:
DA VE4E KAZAH 4E PRIQTELQ MI RABOTI I U4I
Ами ок успех и дано после да нямаш проблеми ;)
Миличка незнам дали ще можеш да направиш аборт в болница без родителите си...но във всички случаи МОЛЯ ТЕ НЕ ГО ПРАВИ ПРИ НЯКАКВИ ШАРЛАТАНИ...а в заведение предназначено за целта!!!
krem4et0
08-22-2007, 11:49
Да, ама сестра ти е била на 27, а ти си на 15. Трябва ти разрешение и на двамата родители. Ти наясно ли си с това?
Аборт на непълнолетни, без съгласието на родител не се прави, доколкото знам. :wink:
DOBRE A AKO VZEMA I SESTRA MI S MEN TQ E NA 27 I E PALNOLETNA DALI 6TE IMA NQKAKAV PROBLEM??
key_of_hell
08-22-2007, 11:50
e po golqma ludost ne sum 4uvala!Ti znae6 li kakvo e abort, znae6 li 4e maika mi sled 4 aborta vse o6te se skusva ot rev predi da vlezne v onazi staq, ako si re6ila da go pravi6 ne budi sama!Kaji na priqtelq si ili po dobre na maika ti seriozno nqma da izdurji6 na naprejenieto sama!A i na 15 ti trqbva udostoverenie ot roditel!
aniezina
08-22-2007, 11:51
BLAGODARQ NA VSI4KI VI ZA SAVETITE KOITO MI DADOHTE...V KRAINA SMETKA AKO BORIS DARJI NA MEN TOLKOVA 6TE BADE S MEN I SLED ABORTA....NO MISLQ PARVO DA MAHNA DETETO SLED TOVA DA MU KAJA NA NEGO I NA NA6TE...TAKA 6TE E NAI-DOBRE...PARITE IZOB6TO NE SA PROBLEM EDIN ABORT E 200LV PONE TUK PRI NAS...ZNAM ZA6TOTO SESTRA MI I TQ PRAVI PREDI NQKOLKO MESECA PONEJE PRIQTELQ I Q OSTAVI I TQ NE VIJDA6E SMISAL DA OSTAVI DETETO NI6TO 4E E NA 27...NAISTINA BLAGODARQNA VSI4KI ADSKI MNOGO ..STISKAITE PALCI VSI4KO DA MINE USPE6NO..KOGATO MINE VSI4KO 6TE VI PI6A OTNOVOТИ ЛУДА ЛИ СИ ИЛИ ДА?! АКО НАПРАВИШ ТАКА(ПЪРВО ДА МАХНЕШ ДЕТЕТО И ПОСЛЕ ДА МУ КАЖЕШ) ЩЕ СГРЕШИШ И ЩЕ ГО ЗАГУБИШ НЕ ЗАЩОТО СИ МАХНАЛА ДЕТЕТО А ЗАЩОТО СИ ГО ИЗЛЪГАЛА! оЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ С ТЕЗИ ДУМИ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ЕДНО ЧЕ СИ НЕДОРАСЛА ДА ПРАВИШ СЕКС СЛЕД КАТО СИ НАПРАВИЛ АГЛЕШКАТА ДА ДОПУСНЕШ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ, НО СИ И НЕДОРАСЛА ЗА ДА ТЕ ОБИЧА НЯКОГО! гОВОРИ С ВАШИТЕ! ЩЕ ТИ СЕ СЪРДЯТ И ЦУПЯТ НО ЩЕ ЕПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА ДА ПЛАЧАН НАД КОВЧЕГА ТИ СЛЕД ЕДИН НЕУСПЕШЕН И НЕСКОПОСАН АБОРТ! АБЕ ГОВОРИ С ТЯХ ИС НЕГО БЕ МАМКАМУ! кАТО СИ НЯМАТЕ ВАШ АКЪЛ ПОНЕ СЛУШАЙТЕ КОГАТО НЯКОЙ ВИ ГО ДАВА! ](*,)
key_of_hell
08-22-2007, 11:52
DOBRE A AKO VZEMA I SESTRA MI S MEN TQ E NA 27 I E PALNOLETNA DALI 6TE IMA NQKAKAV PROBLEM??
Momi4e tova ne e roditelska sre6ta 4e kaka da se qvi i da nqma problem trqbva da e roditel(nastoinik)
ами не се знае зависи от заведението ;)
swords1010
08-22-2007, 11:53
Ама не е въпросът да имаш пълнолетен предружител. Трябва съгласието и на двамата РОДИТЕЛИ. :wink:
krem4et0
08-22-2007, 11:53
Сестра ти не е родител! А още по-малко двама родители. Не може с нея легално, а нелегално рискуваш живота си. По-добре 1 буря у дома, отколкото живота ти или рискът да нямаш деца никога.
На до key_of_hell-майка ти не знае ли какво е контрацепция или стерилитет?
Аз смятам като си народя желания брой деца да си режа тръбите. Хем няма и менструация да имам, хем да ставам майка на стари години!
key_of_hell
08-22-2007, 11:55
Сестра ти не е родител! А още по-малко двама родители. Не може с нея легално, а нелегално рискуваш живота си. По-добре 1 буря у дома, отколкото живота ти или рискът да нямаш деца никога.
На до key_of_hell-майка ти не знае ли какво е контрацепция или стерилитет?
Аз смятам като си народя желания брой деца да си режа тръбите. Хем няма и менструация да имам, хем да ставам майка на стари години!
bolna tema mi e ako moje da ne govorime za tova!
aniezina
08-22-2007, 11:55
e po golqma ludost ne sum 4uvala!Ti znae6 li kakvo e abort, znae6 li 4e maika mi sled 4 aborta vse o6te se skusva ot rev predi da vlezne v onazi staq, ako si re6ila da go pravi6 ne budi sama!Kaji na priqtelq si ili po dobre na maika ti seriozno nqma da izdurji6 na naprejenieto sama!A i na 15 ti trqbva udostoverenie ot roditel! Скъпа key_of_hell, това момиче все още не дорасло за да си даде сметка какво ще направи с този аборт, че ще убие човешко същество нейна плът и кръв, тя въобще не го вижда от тази страна-тя го вижда едва ли не като нещо извратено, якаква пречка, просто убувка която трябва да захвърли. И пак повтарям прочети всички мнения и пак пиши!
krem4et0
08-22-2007, 11:57
До 3-ти месец то не е реално същество.......................така че.
Абе те и кистите ми си имат свой живот, ама като ми пречат ги махам!
aniezina
08-22-2007, 12:02
До 3-ти месец то не е реално същество.......................така че.
Абе те и кистите ми си имат свой живот, ама като ми пречат ги махам!Нека не започваме спор от който е засегната и църквата и лекарите и самите хора-кога става убийство и дали въобще можа да се разглежда като такова абортът заото след 3-тата седмица за мен е убийство защото във милиметричните му тъкани мече се е заформила кръвна плазма-кръв, а щом във "вените" му тече кръв, за мен е живо и имащо права същество...
MostHated
08-22-2007, 12:04
+1
krem4et0
08-22-2007, 12:06
Аз не споря! Само констатирам. Аз не бих направила аборт, но преди година нямаше и да се замисля и щях да мина под ножа образно казано. Всеки сам си решава. В крайна сметка дори на 17 години 11 месеца и 29 дни човек не е пълноправно същество, така че..............
Нека не започваме спор от който е засегната и църквата и лекарите и самите хора-кога става убийство и дали въобще можа да се разглежда като такова абортът заото след 3-тата седмица за мен е убийство защото във милиметричните му тъкани мече се е заформила кръвна плазма-кръв, а щом във "вените" му тече кръв, за мен е живо и имащо права същество...
Точно така...съветвайте я да роди едно дете на 15 години ...после цял живот да се чуди как да свърже двата края със заплатата си на сервитьорка!!! Много умно!!! НЕЗНАМ КАКВО ОСВЕН ПРЕЧКА МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕТЕТО ЗА ЕДНО 15 ГОДИШНО МОМИЧЕ!!!
Това са най-хубавите ти години,едва сега започваш да живееш.Никой не ти дава гаранция,че приятелят ти ще остане с теб до края,нали?Ще имаш време за деца,за семеен живот и за куп други неща,на които сега не им е времето.Ти не си готова на 15 да станеш родител,да бъдеш майка...сега разбираш ли колко сериозно е това?Когато станеш на 17 твоите приятелки ще се веселят по дискотеките и по купони с приятели,а теб някой вече ще те нарича "мамо"!Недей да порастваш толкова бързо,защото тези ти години щв са ти най-ценните и милите в живота - когато си била дете.Родителите ти няма да те изоставят дори да се разсърсят.Те те обичат и знаят какво да правят.Действай,докато не е късно!
aniezina
08-22-2007, 12:14
Нека не започваме спор от който е засегната и църквата и лекарите и самите хора-кога става убийство и дали въобще можа да се разглежда като такова абортът заото след 3-тата седмица за мен е убийство защото във милиметричните му тъкани мече се е заформила кръвна плазма-кръв, а щом във "вените" му тече кръв, за мен е живо и имащо права същество...
Точно така...съветвайте я да роди едно дете на 15 години ...после цял живот да се чуди как да свърже двата края със заплатата си на сервитьорка!!! Много умно!!! НЕЗНАМ КАКВО ОСВЕН ПРЕЧКА МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕТЕТО ЗА ЕДНО 15 ГОДИШНО МОМИЧЕ!!!
Аз също съм на петнайсе и не мисля така, по-добре да говори с тяхните и тогава да направи аборт но поне легално...Нека говори с тяхните и с него...Все пак и той трябва да поеме отговорност
evilkaAaAa
08-22-2007, 12:16
абе момиче ти добре ли си?? Да родиш на 15 и да се грижиш за дете и мъж, които не се знае колко време ще е с теб ](*,) както вече много от хората ти казаха по - добре направи аборт :!: ще е по - добре за теб, живота ти и за приятеля ти !!! и на всяка цена говори с вашите и с приятеля си и отивайте вазможно най - бързо, докато не е станало късно :!: :!: :!:
Аз също съм на петнайсе и не мисля така, по-добре да говори с тяхните и тогава да направи аборт но поне легално...Нека говори с тяхните и с него...Все пак и той трябва да поеме отговорност
хм..в страницата дето си я сложила като подпис изглеждаш по голяма. А иначе съм напълно съм съгласен, че трябва да каже на родителите си...написах го в по горен пост...и те да реагират адекватно на ситуацията...а за момчето нямам думи...каква отговорност искаш от човек, който не може да предпази 15 годишната си приятелка от забременяване!!! Зрелият човек е такъв не защото не прави грешки, а защото знае как да реагира за да ограничи щетите и последствията!!!
ПП Бил на 20...аз ако съм на бащата на момичето ще му откъртя главата като разбера
`Death`Whore``
08-22-2007, 12:24
Не мъжът предпазва жената, а тя прави всичко възможно, за да предпази себе си.
PollyPoi
08-22-2007, 13:19
porednata tema ebavka :wink:
swords1010
08-22-2007, 13:21
porednata tema ebavka :wink:
Не мисля!
Наистина, какво ви прави удоволствието да се ебавате с форума. Тук се споделят истински проблеми, а вие си правите шеги с тях :smt011 :smt012
swords1010
08-22-2007, 13:26
... Тук се споделят истински проблеми...
Такива като твоите, нали ? :wink:
Ем, аз виждам два варианта:
1. Правиш Аборт
2. Не правиш Аборт, а мислиш име за детето
... Тук се споделят истински проблеми...
Такива като твоите, нали ? :wink:
Да O:)
NeKvA nIkVa
08-22-2007, 13:33
Savetvam te da se obadi6 na priqtelq si i da mu kaje6 da doide s teb kogato im kazva6 za6toto vinata e tolkova tvoq kolkoto i negova i otidete dvamata kajete im 4e si bremenna i 4e iskate da zadarjite deteto i 4e 6te si go gledate dvamata!Ako stane mn nape4eno polojenieto s va6te kogato priqtelq ti si tragva tragni s nego i spi v tqh na drugiq den primerno kato se priobere6 pak go pomoli da doide s teb za da ne si sama makar 4e va56te 6te sa pomislili ve4e po vaprosa i nqma da sa ti tolko qdosani ne kazvam 4e 6te im e minalo ala po dobre 6te se darjat za6otto 6te sa imali vreme da pomislqt po vaprosa i da go obsadqt pomejdu si!
Наистина, какво ви прави удоволствието да се ебавате с форума. Тук се споделят истински проблеми, а вие си правите шеги с тях :smt011 :smt012
Казва го човек който допреди малко беше пуснал така тъпа тема че направо....
swords1010
08-22-2007, 13:37
Казва го човек който допреди малко беше пуснал така въпа тема че направо....
Не му е била първата.
Made_of_Pain
08-22-2007, 13:39
МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!
На авторката- честито.
Приятелят ти е тъп, щом е на 20 и е позволил това. Защото твърдението горе е вярно, но съм на мнение, че на тия години просто не ти е време за секс .... Като иска дете, да го иска от някой който е способен на това.
Още повече, че ако беше човек на място, щом вече е направил грешката не би ти заповядал, какво да правиш с живота си. Не би те оставил да се оправяш сама. И на тези които ще се опитат да ми се отядъд - не. Оставил я е, в момента когато е ограничил нейния избор с простите думи "Ще го задържиш"
Ти си на 15... По постъпките ти си личи, че още нямаш моралната култура... Как би могла да гледаш дете?
Кажи на приятелят ти от мен, че възрастта ти сама по себе си е главен паказател, че детето може и да не е напълно здраво, че при условие че бъде родено има голям процент вероятност то да е с различни заболяваня, или ако в началото не е, то 99,9% ще бъде предразположено към много и различни болести.
А при аборта, мило момиче.... Има опасност след него повече да не можеш да имаш деца...
Както беше казал някой по-горе.... Секс над 18.
И само нещо да те попитам... Щом сестра ти е направила аборт на 27, а ти си бременна на 15... това не ти ли говори нещо?
АБОРТ,ГЛУПАЧКО!
нАправи го докато е време!Тоя ще те зареже след време просто сега му се иска бебе и не му пука за теб иначе нямаше да те кара да раждаш на...на колко години беше...А,да БОЖЕ ГОСПОДИ НА 15!!!
Едно бебе на такава възраст е толкова прибързано!Ти да го гледаш можеш ли?Като станеш на 18 ще учиш ли ще работиш ли бебе ли ще гледаш а?
АБОРТ!АБОРТ!
и това си крие своите рискове но е много по-опасно да родиш на тази възраст отколкото на направиш аборт!И най-важното-внимавай да не се повтаря!ИЗПОЛЗВАЙ ПРЕЗАРВАТИВИ!
krem4et0
08-22-2007, 14:05
Не съм съгласна. Пазят се и двамата!
swords1010
08-22-2007, 14:07
Не съм съгласна. Пазят се и двамата!
:smt023
Даване на дете за осиновяване също е вариант. Може да е жестоко, но според мен аборта е по-жесток защото се отнема човешки живот независимо от това, че бебето е още в разордиш. Дали ще го родиш и убиеш или абортираш си е все тая.
marina star
08-22-2007, 14:08
NO COMMENT!!!! :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
Един ден това дете може президент на България да стане...Аборът си е убийство за мене.
Те хората забраниха да се клонират хора за органи, защото зародишът трябва да се убие за да се вземат органите му. А това е един прост едноклетъчен зародиш!!! Да не говорим за напреднала бременност!
swords1010
08-22-2007, 14:14
Даване на дете за осиновяване също е вариант. Може да е жестоко, но според мен аборта е по-жесток защото се отнема човешки живот независимо от това, че бебето е още в разордиш. Дали ще го родиш и убиеш или абортираш си е все тая.
Не мисля, че е така, а и не бих дал детето си за осиновяване !!!
napravi abort,moje i bez roditelite ti da znaqt.i ako ne e taina kak to4no zabremenq?spukan prezervativ ili kakvo?
swords1010
08-22-2007, 14:35
napravi abort,moje i bez roditelite ti da znaqt...
На "черно" ли? И да рискува живота си. :?
влюбена_
08-22-2007, 14:47
Imam poznata,koqto abortira na 16 predi 9 godini!
Sega nemoje da ima deca i supruga i q zarqza!!!!!
Re6enieto NE TRQBVA DA E ABORT!
Az li4no ne bih bila tolkova bezotgovorna!
Ako iskate da go zadurjite...pomisli za obu4enieto si!!!
Priqtelq ti li 6te kurmi bebeto A?Za6toto ne6to mi kazva 4E SAMO TOI go iska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaji mu,4e NE TOI E NA 15 GODINI i 4e NE TOI 6TE RAJDA!
Puk i ne e sigurno,4e 6te se griji za nego naistina!!!!!!!!!!!!!!!
NEZNAM...OPRAVQI SE!
kalpazanka
08-22-2007, 15:23
Ти ще износиш бременността! На теб ще ти се гади, ще ти се вие свят, ще си като балон, подпухнала и т. н.!Ти, точно ти, ще си с венокатите и системите в родилното! Твоето гърло ще те боли от викане! Ти ще понесеш болките и дърпането от конците! Ти ще кърмиш! Ти ще зарежеш образованието си и ще бъдеш сервитьорка! Той си е опекъл питката, след като вече е студент и бачка! Но ти ще си със средно образованиe!
Знаеш ли колко пари са адаптираните млека, памперсите, пюретата, кашичките? Мислиш ли, че мижавата надница и бакшишите ще стигат да се грижиш за себе си и за бебето?! Твоите родители няма да те оставят, но те вече са те отгледали, изпълнили са дълга си към теб и сестра ти! Длъжни ли са да поемат и твоя дълг към детето ти?
А и дали въпросният татко ще е до теб?!
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 15:45
Ти ще износиш бременността! На теб ще ти се гади, ще ти се вие свят, ще си като балон, подпухнала и т. н.!Ти, точно ти, ще си с венокатите и системите в родилното! Твоето гърло ще те боли от викане! Ти ще понесеш болките и дърпането от конците! Ти ще кърмиш! Ти ще зарежеш образованието си и ще бъдеш сервитьорка! Той си е опекъл питката, след като вече е студент и бачка! Но ти ще си със средно образованиe!
Знаеш ли колко пари са адаптираните млека, памперсите, пюретата, кашичките? Мислиш ли, че мижавата надница и бакшишите ще стигат да се грижиш за себе си и за бебето?! Твоите родители няма да те оставят, но те вече са те отгледали, изпълнили са дълга си към теб и сестра ти! Длъжни ли са да поемат и твоя дълг към детето ти?
А и дали въпросният татко ще е до теб?! нямаш представа колко гадни работи каза и как я няплаши.преди да говорите се поставете за момент на мястото на дадения човек
kalpazanka
08-22-2007, 15:59
Точно защото се поставям на нейно място, искам да види какво ще й се случи.По-добре реалист, отколкото оптимист. Да я залъгвам ли? Всичко ще ти е наред, паричките ще ти стигнат, таткото ще е с теб до гроб....Ще имаш професия, ще се реализираш....
iamalien
08-22-2007, 16:04
vij ko kaji mu 4e ako iska da otgledate dete 6te trqbva da iz4aka doakto zavyr6i6 u4ili6te. 6te e trudno0 no ako naistina t eobi4a 6te go napravi. a ina4e 6te te ostavi s dete v 11 klas..ti is znae6 ama znae6 koe e pravilnoto:> i men kao pita6 kaji na va6te...
mir4ovski
ne 4e neshto ama na 20 toi se 4yvstva dostata4no otgovoren da gleda dete i vse pak ne e bil dostata4no ogovoren da predotvrati za4evaneto my?stranen tip
b3b1tyYy
то от всички мнения е наплашена... #-o
дали ще е аборт или ще го роди и ще го гледа... 50/50 затова много правилно казаха по горе... секс над 18 :!: и ако не над 18 то поне помислете ако не се пазите какво ще последва... щото и аз нямам 18 ама поне държа винаги да се пазим с приятеля ми :!:
та по темата... след аборта може да няма деца, а ако го задържи и роди...та то няма дори да е здраво тя е само на 15 как ще го износи и как ще изтарпи раждането :?: #-o
и някой пита как е забременяла на мен също ми стана много любопитно.. :-k
ДЕТЕ НА ГЛЕДА ДЕТЕ :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 НА КЪДЕ ВЪРВИ СВЕТАААА ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt011 :smt018 :smt012 :smt013
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 16:07
то от всички мнения е наплашена... #-o
дали ще е аборт или ще го роди и ще го гледа... 50/50 затова много правилно казаха по горе... секс над 18 :!: и ако не над 18 то поне помислете ако не се пазите какво ще последва... щото и аз нямам 18 ама поне държа винаги да се пазим с приятеля ми :!:
та по темата... след аборта може да няма деца, а ако го задържи и роди...та то няма дори да е здраво тя е само на 15 как ще го износи и как ще изтарпи раждането :?: #-o
и някой пита как е забременяла на мен също ми стана много любопитно.. :-k в дискотека с непознат не четете ли бе хорица :smt006
kalpazanka
08-22-2007, 16:13
Те че темите си приличат, приличат си, обаче в тази става въпрос за мацка с приятел от 1 година. Мацката е на 15, а щастливият татко- на 20. :wink:
ами той пък щом е казал че ще го гледат значи няма проблем само да не е излъгал че ши гу убия :smt004
Мисли с акъла си не с чуствата си рано или касно ще се скарате с приятела ти и ще се разделите и ти ко праиш с бебе по добре него изгуби ще си намериш друг апак кат имаш бебе вече няма ко да праиш...
Мисли с акъла си не с чуствата си рано или касно ще се скарате с приятела ти и ще се разделите и ти ко праиш с бебе по добре него изгуби ще си намериш друг апак кат имаш бебе вече няма ко да праиш...
съгласна съм с теб
Абе,мамка ти,бе :evil: Ти него ли искаш да загубиш или бъдещето си?!?!?!?!?Даеба простия народ :evil: :evil: :evil: Още ти е много рано!!!Ама ти си решаваш... :x :x :x
Абе,мамка ти,бе :evil: Ти него ли искаш да загубиш или бъдещето си?!?!?!?!?Даеба простия народ :evil: :evil: :evil: Още ти е много рано!!!Ама ти си решаваш... :x :x :x
да... =D>
да... =D>
'бе малко грубичко беше,'ма тя си го заслужава... =P~
VerryBerry
08-22-2007, 17:32
kaji na va6ite i po-dobre napravi abort
b3b1tyYy
08-22-2007, 17:33
според мен мноого грубичко но и много правилно...все пак по добре да загуби приятеля си(който според мен няма да е и последния независимо дали ще имат дете или не..) от колкото бъдещето си...ученето най-хубавите си години и живота си,защотото според мен едно дете на 15 годишна майка би причинило точно това...
според мен мноого грубичко но и много правилно...все пак по добре да загуби приятеля си(който според мен няма да е и последния независимо дали ще имат дете или не..) от колкото бъдещето си...ученето най-хубавите си години и живота си,защотото според мен едно дете на 15 годишна майка би причинило точно това...
И аз така си мисля...Да си живее най-прекрасните години от живота и да не се занимава с глупости :smt012 (не глупости де,ама не си заслужава да ги изгуби заради една несигурна кауза :wink: )
И аз така си мисля...Да си живее най-прекрасните години от живота и да не се занимава с глупости :smt012 (не глупости де,ама не си заслужава да ги изгуби заради една несигурна кауза :wink: )
подкрепям те! не е глупости но на 15 изобщо не си готов за това!!
b3b1tyYy
08-22-2007, 17:47
опа това горе бях аз :oops:
Jenata`Na`Dqvola
08-22-2007, 17:54
Досега чувах вашите какво искат,приятеля ти какво иска...Моя въпрос е:Ти кАкво искаш?Имаш 2 варианта:
=1= Да си родиш детето и да си го гледате,но имай под предвид ,че си наебаваш така живота.Цял живот ще работиш като вол и ще гледаш деца.Иии да те ще порастнат,но младоста ти отдавна ще е отминала.И най вече ти можеш ли да го гледаш това дете?
=2= Аборт!Ако приятеля ти те обича както ти искаш ще те разбере и ще го преодолеете.АКо не мъже колко искаш и живота е пред теб.
То е ясно аз какво бих избрала, но избора е твой. ](*,)
PoIsOoOn_GiRl
08-22-2007, 18:23
ЛЕЛЕЛЕ...значи аз мога те посъветвам да не го задържаш!!!Та ти тепърва растеш ве мн ти е рано за дете а ако приятеляти те обича ще гледа най-доброто за теб!!!!Моята братовчедка направи подобна грешка само 4е тука е съвсем др случая!!!Просто родителите и се разведоха и тя не можа да го преодолеее и потърси отеха в сегашния и съпруг!!Щастливи са самоче от една страна тя е супер съжелява 4е го задържа това бебе а беше само на 15!!!!(sega ve4e e na 20 a maja i na 25)!!!!Pomisli nad tova!!!
nymphetamine108
08-22-2007, 18:23
Не можеш да родиш и да отгледаш детето и всичко да е ОК. На теория звучи добре, но на практика няма да стане. Не се съмнявам в приятеля ти- щом ти усещаш, че е до теб, значи е така. Но все пак... това дете наистина ти прецаква бъдещето. Освен ако не го дадеш на вашите да го гледат, което си е оферта. Но ти казваш, че баща ти нява да се навие, значи това отпада :(
Говори с родителите си, но не ги оставяй да вземат решение вместо теб. Иначе ако нещо се прецака(да не дава Господ) ще се обвиняваш, че си оставила друг да решава какво ще става с тялото ти. Щом си могла да правиш секс и да забременееш, ще можеш и да си понесеш последствията. Според мен абортът е най-доброто решение, но все пак помисли сама.
girl_in_black
08-22-2007, 19:20
Аборт, колкото е възможно по-скоро!Приятелят ти иска детето, но не той ще го носи 9 месеца, не той ще го ражда.Та ти си още дете.Организмът ти не е готов все още да износи бебе.Освен това той е на 20, пълнолетен, завършил училище, може да започне работа...А ти си ученичка.Просто запазиш ли детето, проваляш бъдещето си.А и дори и да родиш кой ще го гледа?То има нужда от майчина ласка, в началото от почти постоянно внимание и грижи.А ти нали трябва да завършиш училище все пак.Не може дете да гледа друго дете!
ти зн ли че нема ти излезе от п**ката бе момиче толкова ше те боли че не мое си предстаиш..аборт докато можеш а и няма надежда че ше е нормално ти не си си развила организма,пък си тръгнала друг организам да отглеждаш в теб.. :smt013 :smt013
bloodranger
08-22-2007, 19:25
Az po princip sam "protiv" abortite ama v toz slu4ai nz.6tom toi kazva 4e 6e go gledate moje i da e iskren i da te obi4a mnogo i ddz.Pomisli mnoo dobre 6tot edno dete e nai-ve4e otgovornost
ти зн ли че нема ти излезе от п**ката бе момиче толкова ше те боли че не мое си предстаиш..аборт докато можеш а и няма надежда че ше е нормално ти не си си развила организма,пък си тръгнала друг организам да отглеждаш в теб.. :smt013 :smt013
T'ва е другата причина...Аз(на мястото на момичето)бих искал аборт и бих го платил даже...ама....тъп народ... :smt012
Хаха ква оферта бе *nymphetamine* :lol: хубаво техните ще го гледат, ама има 9 месеца до тогава, точно колкото е и учебната година. Мацка, я си се представи с корема на даскало, как ще реагират всичките ти учители, приятели?? Ако пък решиш да пропуснеш образованието в името на "дълъг и щастлив живот с иначе толкова отговорния ти приятел", някой вече ти спомена опцията "сервитьорка. Не е много примамливо предложение, но пък не мога да се сетя за много други. И аз си мислех аборта за убийство, но пък в случая ако го избегнеш убиваш себе си. Може и да го обичаш пича, но преди всичко трябва да обичаш и мислиш за теб самата. Говори със сестра си, тъй като е минала по подобен път, казвай на вашите и бързо към лекарския кабинет преди да е станало твърде късно!
kidnextdoor
08-22-2007, 22:07
тва последното бях аз, sorry че така ма реших да се рег-на в последствие :oops:
MaLk0_aNgeL4e
08-23-2007, 00:34
Даване на дете за осиновяване също е вариант. Може да е жестоко, но според мен аборта е по-жесток защото се отнема човешки живот независимо от това, че бебето е още в разордиш. Дали ще го родиш и убиеш или абортираш си е все тая
Ti kato go kaza tui neshto,misli6 li izob6to za tui dete?To purvo,4e ili 6te se rodi s uvrejdane ili 6te e sklonno kum bolesti i da go dade za osinovqvane..tui e ne4oveshko,kazvam go 6toto az sum osinovena i znam kfo e... po-dobre da go ubie,otkolkoto da mu pri4ini tova..To sega stanalo kfo stanalo,ama za posle si opi4ai akula,mace i spoko si4ko 6te se oprai ;) :wink:
Хей,авторката да пише какво става :roll:
приятелката на сестра ми роди в края на 8 клас приятелят и беше на 22 и си гледат бебето но тя е още дете макар и сега да е 10клас тя е дете но разсъждава като маика вика аз може да седя на стодено да съм гладна да няма цигари но то трябва да има за ядене и не може да си излиза така по барчета както преди има огромни задължения то иска мнннннннннннн грижи и разликата междо вас е голяма но само сега като попораснеш няма да има защото маиками и баща ми имат 7години и не си личи мн мн.а замисли се какво ще стане ако приятелят ти каже "аааа аз не мога да търпя да ми праи туи уни или да се развика че нямате мн пари да го гледате да си фане багажа и тии ко с един чеп оставаш :wink: . но както си решиш
Abe vie sluchaino za prezervativi da ste chuvali ili pone kato go pravite bet zqh da si go izvadi predi da svurshi pfff ](*,) ](*,) ](*,) :-({|= :-({|= :-({|= #-o #-o :smt011
абот и това си е.... [-X :wink:
MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
KILL KILL KILL KILL !!
боже.... :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 момичето иска съвет бе. :smt017 :smt013
MajeStic
08-23-2007, 07:06
Ако родиш детето ще ще останеш с дете без него...
KILL KILL KILL KILL !!
боже.... :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 момичето иска съвет бе. :smt017 :smt013 BOLI ME KURA EI TAKA
hora 4etoh va6ite mneniq i saveti i prosto se skasah da reva...4eta edno mnenie i re6a da napravq abort kato kaja na na6ite a v sledva6tiq mig re6avam da zadarja deteto....no govorih sno6ti s priqtelq si i re6ih dnes da kaja na roditelite si......govorihme i s negoviq ba6ta i 4oveka e saglasen da jiveem pri nego i da gledame deteto zaedno nezavisimo kakvo 6te kajat roditelite mi....no dnes 6te govorim i s maika mi i ba6ta mi i 6te vidim kakvo 6te stane ......i vse pak az klonq poi4e kam tova da napravq abort ..nqma zna4enie 4e 6te zagubq priqtelq si po dobre nego otkolkoto jivota si kakto kazahte vie....a tova 4e sled vreme moje i da nqmam deca...nqma zna4enie prosto...sega e vajno kak 6te postapq....i otnosno tova kak sam zabremenqla ...prosto prezervativa ni se skasa i az re6ih da piq hap4e no priqtelq mi kaza 4e ni6to ne e stanalo i 4e nqma da sam zabremenqla....no eto 4e belqta stana ;(..4estno hora blagodarq na pove4eto koito izkazaha mneniq po vaprosa makar i 4e nqkoi mnogo me naraniha...no kakto i da e ....utre 6te vi pi6a otnovo kakvo e stanalo i kakvo e re6eno...za6toto mai samo s vas tuk moga da spodelq ne6to tolkova li4no i istinsko
Sweet__baby
08-23-2007, 10:35
Миличка, бъди силна! Ако наистина искаш детето запази го ..ноо....рисковано е и за теб и за него....и въпреки всичко пожелавам ти успех!!!! И УмНаТа!!!! :smt006 :(
МОМИЧЕ ОСЪЗНА СЕ И АБОРТИРАЙ ВЕДНАГА. МОМИЧЕ на 15 с дете няма шанс да води нормален живот да изкарва пари и да прави кариера. Отсега ти казвам че живота ти ще е ужасен ако го родиш. Тоз твоя приятел ще си намери нископлатена работа за да ви издържа ти ще гледаш детето ще живеете в мизерия и ще провалиш живота и на бебето.
Бахти първия ми сериозен пост от месеци
МОМИЧЕ ОСЪЗНА СЕ И АБОРТИРАЙ ВЕДНАГА. МОМИЧЕ на 15 с дете няма шанс да води нормален живот да изкарва пари и да прави кариера. Отсега ти казвам че живота ти ще е ужасен ако го родиш. Тоз твоя приятел ще си намери нископлатена работа за да ви издържа ти ще гледаш детето ще живеете в мизерия и ще провалиш живота и на бебето.
Защо да е ужасен??? Братовчетка ми роди на 16....на 20 роди 2ро дете и не е толко зле...баща й и помага, мъжа и също...
Просто тука си е до момичето...ако има сили ще изгледа детето така както направи братовчетка ми!
Защо да е ужасен??? Братовчетка ми роди на 16....на 20 роди 2ро дете и не е толко зле...баща й и помага, мъжа и също...
Просто тука си е до момичето...ако има сили ще изгледа детето така както направи братовчетка ми!
a deteto na bratov4edka ti ima6e li nqkakvi zdravoslovni problemi i pri bratov4edka ti vsi4ko uspe6no li mina ili ima6e i uslojneniq?
a deteto na bratov4edka ti ima6e li nqkakvi zdravoslovni problemi i pri bratov4edka ti vsi4ko uspe6no li mina ili ima6e i uslojneniq?
Никви проблеми не е имало детето и сичко си мина успешно
Не казвам да го задържиш просто ти казвам че ситуацията не е такава както ти описват другите...прецени и действай
Не казвам да го задържиш просто ти казвам че ситуацията не е такава както ти описват другите...прецени и действай
dobre mersi mnogo :))
Мило момиче, кажи на майка си и баща си. Кажи им, че сте се пазили, но презервативът се е скъсал. Ще ти се карат малко, после ще искат да ти помогнат. Родители са ти! После ще станете по-близки.
Отиди с тях пеи добър лекар, абортирай. Приятелят ти ще бъде с теб, ако те обича. На 15 години нито си готова физически, нито психически за дете. Ако приятелят ти те обича и цени, ще изчака поне още 3-4 годинки и ако сте още заедно и готови за бебе, тогава ще имате. Сега не мисля, че ще е редно да го задържите. Не сте готови.
Кажи на родителите си и знай, че това е решението. Рано ви е още. Ако приятелят ти те обича, ще е с теб, няма да те остави! За всичко си има време, ти още не бива да ставаш майка. Не прави глупост обаче да го махаш нелегално, а говори с майка ти и намерете сериозен лекар. Успех!
na 20 godini sum i sum bremenna mislq da maham deteto
Кое предпочиташ да загубиш, приятеля си или родители те ти?
evilkaAaAa
08-29-2007, 20:09
радвам се че си помислила за аборт и силно се надявам тази идея да се реализира. O:) дори и да не го направиш ти пожелавам Упех!!
Neo-Communist Power
08-29-2007, 20:11
MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(Защо правиш секс на 15? Ти даже не си и непълнолетна, а си малолетна!
Такива неща в социелизма не е имало! Всичко дойде от тази мръсна демокрация :x
Всичко е дошло от сбъркани мозъци като твоя :roll:
ludaaaaaaaaaaaaaaa
08-29-2007, 20:14
mila ako uvajava6 sebe si 6te napravi6 abort, ne moje na 15 godini da ima6 bebe, prosto ne e mnormalno, purvo riskuva6 da zagubi6 vsqkvo doverie na va6te, vtoro 100 procenta ne se izsurja6 sama, pomisli za deteto ne samo za priqtelq si, kude 6te go gledate koi 6te nosi pari, znae6 li kolko razhodi ima? puk i za teb e po dobre!
sladko_momi4e
08-29-2007, 20:27
parvomalak si@!ta to seednoa zd rodq!
vtoroako priqtelq ti e nared v glavata trea da znae 4e te e mn opasno da napravi6 abort otgpre na si4koto da rodi6!znae6li kolko mn tova bebe vzima ot energiqtq ti za da se razvie!o6te ne e ekasno!
savetvamte da pogovori6 parvo s maika ti!smqtam 4e tq te te razbere!a do ba6tati nai mn da te ponabie!ma govori po dobre s maika ti!
ei priqtelq mi sa6to e po golqmot men! i to s 10 godini no kat sme go praveli e bilo vinagi s prezervativ!
momi4e KAJI NA VA6TE AKO PRIQTELQ TI IMA UM V GLAVATA NEKA TOI TE ZAVEDE DA NAPRAVITE ABORTA PA TOGAVA KAZVAI NA VA6TE!ako ne iska6 taka kaji parvo na maika ti i i kaji 4e 6te xodi6 da napravite aborta s nego!i ako toi kaje 4e 6te te zareje samo za6toto otkazva6 da rogi6 deteto to mu kaji da si stqga bagaja i da se omita ot tvoq jivot!
i uspex!i po dobre ni poslu6ai 6te si opropasti6 jivota! ](*,) :?
mi6uence
08-29-2007, 20:46
kaji kakvo stana
shaka_kan
08-29-2007, 21:20
Milo momi4e, ne slu6ai kakv0 ti g0v0rqt tuka h0rata! Az li4n0 nqma da izrazqvam mneniet0 si....misli6 li, 4e na nqk0i 0t f0ruma mu puka za teb(t0va e p0rednata tema) i m0je da ti dade adekvateno re6enie na tv0q pr0blem???Sedni i pogovori seriozno s roditelite si i zaedno re6ete kakv0 6te pravite... precenete kakvi sa plusovete i minusite, k0it0 m0je da ti sazdade cqlata tazi tejka za teb situaciq! Ver0qtn0 maika ti i ba6ta ti nqma da reagirat adekvatno sled kat0 im kaje6 za tv0eta bremennost, dai im malko vreme da priemat fakta i t0gava vzemete vajnoto re6enie! Predpolagam e stra6ni4k0 da sp0deli6 ne6t0 t0lk0va g0lqm0 na r0ditelite si, n0 si dlajna da g0 st0ri6! Sam0 m0ga da kaja v nikakav slu4ei da ne pravi6 ab0rt bez znaniet0 na nik0i,t0va e g0lqma gre6ka! Sega e vajnoto da ste edinni i da se razbirate vzaimno..trqbva da p0misli6 ti samata po mn0g0 vapr0si..
1. obi4a6 li naistina ba6tata na detet0?
2. kak 6te se obu4ava6 ,ak0 re6i6 da zadarji6 bebet0?
3. kakvi m0je da sa p0sleddstviata 0t edin eventualen ab0rt?
4. kak i k0i 6te vi p0maga parv0na4aln0 za eventualnoto otglejdane na detet0?
5. ti kakv0 iska6???
Ima mnogo vapr0si, na k0it0 trqbva da nameri6 0tg0v0rite!
V nikakav slu4ei ne si misli, 4e si pr0pilqva6 jiv0ta,,... ak0 si d0bre organizirana m0je da var6i6 vsi4ki ne6ta i da se 4uvstva6 6tastliva i d0v0lna 0t sebe si,t0va ve4e si e d0 samia 40vek! Pr04et0h edin tv0i k0mentar, 0t k0it0 se stresnah...kazva6 "ne mi puka i da ne moga da imam p0ve4e deca,sam0 da izlezna0 t tazi situacia" ne6t0 tak0va be6e ak0 en se laja... ne se zalagvai!!!! 6te p00trasne6, 6te stane6 g0lqma i 6te vidi6 kak 6te zap04ne6 da se zaglejda6 p0 bebeta i kak 6te zap04ne6 da me4tae6! T0va e edna mn mn g0lqma travma za edna jena, n0 v m0menta ne g0 razbira6,za6t0t0 06te si m0mi4e i ne se zamislq6! Az sum na 22 i p0st0iann0 si mislq za moi deca,za moi dom ... pr0st0 jiv0ta bez deca nqma smisal za men! za t0va jiveem glavno..da ostavim pokolenie i da se nau4im da pr06tavame!nadqvam se da sum bila polezna i da sum te nakarala p0ne malk0 da se zamisli6 za smisala na jiv0ta! Istinskia jiv0t ne sa kuponi,zabavleniq...n0 0t druga strana vseki 40vek trqbva da mine prez t0va!!!! Kasmet mila i dan0 vzemete nai-praviln0t0 za teb re6enie!!!!!
mimi_nik6
08-29-2007, 21:23
Едно бебе е голяма отговорност и на 15 е глупаво да си загробваш собствения живот и да се отдадеш на отглеждането на дете, та ти все още си такова!
da be da se1 ima takuv deto she ti kaja ai da go gledame lapeto. FAKE!!!
Според мен първо трябва да говориш с родителите си.Дори да ти се скарат ще им мине и в крайна сметка ще ти помогнат.Но не мисля,че трябва да правиш аборт,защото по този начин "убиваш" собственото си дете.То няма никаква вина,че не си се пазила.Най-добре е да си го родиш и да си го отгледаш.Надявам се родителите ти да ти помогнат в отглеждането(в случай,че решиш да си го отгледаш).Успех!!!
абе хора..защо 9 страници се повтаряше "аборта е опасен,не можеш да го издържаш-абортирай" о0 100 човека повтарят едно и също нещо.. е защо ?! :-k
kofti_nick
08-30-2007, 22:05
Да ти е честито бебенцето :smt006 Как викаш , че ще го кръстиш ? :smt012
MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(Защо правиш секс на 15? Ти даже не си и непълнолетна, а си малолетна!
Такива неща в социелизма не е имало! Всичко дойде от тази мръсна демокрация :x
Имало е. Когато майка ми е била в 10 клас, нейна съученичка е родила.
Тове е било някъде през 70те...
АНА КАКТО ТИ ЩЕ РАЖДАШ МА, СЕГА ЩЕ ТИ ГЛЕДАМЕ НА КИБЕР РАКА.... ТАКАААА.. (МЕДИТИРАМ).... МА КАКО ТИ ЩЕ ИМАШ БЛИЗНАЦИ А БАШТАТА Е МАНГАЛ И ВЕЧЕ Е ДАЛЕЧ ДАЛЕЧ... ТОВА ОТ МЕНЕ СЕГА ЩЕ ДАВАШ 100 ЛЕВА! :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
Мила успех с вашите и кажи какво са казали, ако случайно имам такъв проблем да си имам представа какво да правя
Made_of_Pain
08-30-2007, 23:20
Мила успех с вашите и кажи какво са казали, ако случайно имам такъв проблем да си имам представа какво да правя
... Ти пишеш "мила", аз чета "мухла" ... викам... "най-после някой да й го каже" :roll: :roll: :roll: Ама уви....
П.П. Лека'
... Ти пишеш "мила", аз чета "мухла" ... викам... "най-после някой да й го каже" :roll: :roll: :roll: Ама уви....
П.П. Лека'
Ами малко се съобразявам понеже и аз съм на 15 и гледам и да не обиждам по форума, защото няма ефект, по добре очи в очи
Ami vij...mnogo si malka za da gleda6 detence...
roditelite ti 100% nqma da kre6tqt ot radost 4e 6te stava6 maika na tiq godini...
No ima i drugo,ako tvoqt priqtel moje da te zadovlq materialno...bi moglo i da rodish deteto...
no trqbva mnogo dobre da pomisli6...ima6 to4no 2 meseca da re6i6...
dali iska6 da izjivee6 tova koeto trqbva,za6toto ti si edva na 15 ili....da gleda6 dete i muj...(koito sega e na 20 godini,no predstavi si 4e na 25 toi sre6tne nqkoq fusta i te ostavi)
izbora e tvoi....pomisli za plusovete i minusite :wink:
mnogo dobre znam kak se 4uvstva6.....az napravix pravilniq izbor za sebe si ;-)
uspex...
Мисли първо, се1 аз са да си имам дете, тфа смуче мноу, тапа си..
NeKvA nIkVa
08-31-2007, 01:32
Neka avtorkata da drasne dva reda kvo e stanalopri razgovora s tehnite i kakvo re6enie sa vzeli,no mislq 4e e minalo mn lo6o za6tto tq obe6ta na drugiqden da otgovori a ne go napravi zna4i si ima problemi.Dano da ne sam prava!
"DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO" WoW, se pak ti 6te rajda6 deteto ti 6te si mu maika toi kafto i da e ne biva 4ak do takava stepen da ti se barka ... i kato tolkova iska dete da si nameri druga ti si o6te na 15 i spored MEN ,ne si gotova nito za abort nito za dete ... no se pak ti si re6avai :-k
Cherkeza
08-31-2007, 05:31
Хахах наиш ли кво на 18 ще бъдеш неква дебела,която ще стоиш пред печката и ще гледаш по цял ден ТВ. :D
Ако родиш толкова млада това дете
Имате време за деца... сега хващай приятелчето ..(като придружител) и прави аборт .. той ако те обича ще разбере на 100 ПРоцента
nqmam vreme da pro4eta vsi4ko no samo 6te ti kaja 4e si napravila pove4e ot ogromna GLUPOST!!! Az nikoga ne bix ubil sobstvenoto si dete i bix naprail vsi4ko za nego dori tova da sysipe celiq moi jivot. vse pak gre6kata ne e na deteto a va6a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
love_actually
08-31-2007, 08:01
a taka znam 4e e hiper gadno ne6to ama ti si na 15 momi4e!!!!!zamisli se :-k
Това вобще нетрябва да те притеснява.Имам един познат,който майка му го е родила на 16,т.е е забременяла на 15 като теб,в същото време баща му е с 7 години по-голям,така че не се притеснявай толкова много,успокой се и това е,станалото станало,няма какво да се направи толкова,но ако приятеля ти иска да задържите детето и е сигурен,че може да ви осигури,нямаш проблеми тогава задръж го,това е моето мнение. :)
Azislq 4e na 15 e normalno ve4e da prai6 seks ama trqbva da se pazi6. Kaza li ve4e na va6te? Kaji na maika ti po dobre 1vo.
Имам приятелка която е направила аборт на седемнадесет. Пича с който е правила секс е свършил само веднъж в нея и веднага е забременяла, години по-късно след аборта НЕМОЖЕ да забременее, гледаха я доктори, правиха какви ли не изследвания, момичето си е здраво и живо, никакви отклонения, но не може да забременее, няма си деца, разведе се с мъжа си, заради това, щото не е щастлива и сега се е отдала на лудията секс от няма и какво да прави, щото не може да си има бебче, бих казал, че дори е отегчена от живота.
Внимавайте с тези аборти!!! Не са баница, за да се правят ей така, щото ти е дошло на акъла или щото се притесняваш, че ще се случи еди какво си и еди какво си, докато не се случи, няма от какво да се плашиш предварително.
Поздрави!
Мило момиче, искрено съжалевам, че си забременяла на 15 години. Съвсем малка си, както на години, така и на житейски опит. Дилемата е много сложна-провален рано живот с дете или аборт. Вероятно знаеш, че абортът е процедура при която детето се изважда и още на същия ден се прибираш в къщи. Наистина има риск за инфекции, и тогава наистина ще си провалиш живота. Но той и другия случай не е много розов. Твоят приятел на 20 вероятно е супер изненадан и за да се направи на мъж ти казва да задържиш детето. Ако след 1 год. на него му писне да се прави на баща ще си вземе шапката и ти оставаш на 16-17 с детенце на годинка и абсолютно провален живот. Приказва с вашите и най-добре е да отидеш и да абортираш. С пълното съзнание че така ще спасиш живота си. Или поне имаш голям шанс да го направиш. Твоят най-добър приятел трябва да е майка ти. Аборти нормално се правят до 10-12 седмица така че имаш и нямаш време!
Действай и ти стискам палци!
mila abort!!!!! inache she se poluchi che dete gleda dete :wink: ne si sysipvai jivota ot tolko malka :(
rihannka
08-31-2007, 11:25
ako go zadarji6 na tvoqta vazrast tva si e samoubiistvo....imam edna poznata koqto ne e na 15 a na 19 i ima bebe i trq ti kaja gorkoto momi4e nemoje da izleze....pr moje da go iska se pak e na 20 i e hubavo 4e go iska,no trq da pomisli i za teb i za tvoite godini,az sam na 16 i pr mi sashto e na 20 no ako tva se slu4i s nas kolkoto i da iska tva bebe,nqma da iska da go zadarja zashotto osaznava 4e si provalqm jivota...prosto hubavo si pogovori s nego i trq te razbere 4e ne e prav...trq da napraish abort vazmojno nai skoro!!!!!i govori s vashte ,kakvoto shte da stava trqbva da znaqt!
Ей хора осъзнайте се, на мн хуманни взехте да се правите. как може и да ви мине през акъла да кажете на ДЕТЕТО да остави бебето. Мн ви е лесно да говорите за убиства и последиците и тнт. Това бебе не фотосинтезира, иска възпитание, иска време, иска обич и хиляди др работи. нито тя е първара забременяла на 15, нито ще е първата правила аборт. така, че направи аборт при СПЕЦИАЛИСТ, а гаджето ти ако наистина те обича ще те разбере, ако не те разбере-тъкмо ще имаш още една причина, че си взела правилното решение. Успехи от тук нататък от мен!
Ей хора осъзнайте се, на мн хуманни взехте да се правите. как може и да ви мине през акъла да кажете на ДЕТЕТО да остави бебето. Мн ви е лесно да говорите за убиства и последиците и тнт. Това бебе не фотосинтезира, иска възпитание, иска време, иска обич и хиляди др работи. нито тя е първара забременяла на 15, нито ще е първата правила аборт. така, че направи аборт при СПЕЦИАЛИСТ, а гаджето ти ако наистина те обича ще те разбере, ако не те разбере-тъкмо ще имаш още една причина, че си взела правилното решение. Успехи от тук нататък от мен!
точно така :wink: :-D
sladko_momi4e
08-31-2007, 20:39
kakto kazax kaji na maika ti!vtoro abort nz no ako e nai-dobroto reshenie davai!
kaji na vashte rano ili kasno shte se prolitchi!
uspex
barbukovkoto
08-31-2007, 20:47
честито =D> =D> =D> друг път мисли кво правиш
TOI JIVEE SAMO S BA6TA SI ZA6TOTO MAIKA MU GI E NAPUSNALA KOGATO TOI E BIL MALAK....V MOMENTA BORIS-PRIQTELQ MI RABOTI I SA6TEVREMENNO U4I V MEITO...NEZNAM PROSTO KAKVO DA PRAVQ ....GOVORILA SAM DO SEGA SAMO S NEGO I DNES MISLQ DA KAJA NA O6TE EDNA MOQ PRIQTELKA I NEQ DA POPITAM ZA SAVET TQ E PO GOLQMA OT MEN VSE PAK ..NO ZA NA6TE NEZNAM KAK DA POSTAPQ ти май искаш да си следващата майка, която ще зареже невинното си дете.. Я помисли.. На 15 си.. Аз съм твърдо ПРОТИВ АБОРТА, но в случая.. живота ти ще бъде провал занапред ако не вземеш мерки!
Made_of_Pain
08-31-2007, 21:00
ОООООООООООООООООООООО
ТАЯ ВЕЧЕ ГО ИЗНОСИ, ВИЕ ОЩЕ ПИШЕТЕ В ТАЯ ТЕМА!!!!
DivoTo_KoTe
09-01-2007, 13:14
мм момичето не писа как е минало при родителите им явно е по-зле от очакваното......
Sweet__baby
09-01-2007, 17:16
:-s :-s :-s :-s :(
габриелка@а
09-01-2007, 17:36
Такива са последствията като правиш секс на 15....Ако направиш аборт има риск да не можеш да раждаш,а ако не го направиш и родиш детето-ще ти провали всичко :smt009
lyly_lili
09-01-2007, 17:46
LUDA LIS I BEEEEEEEE????Kato ste zaedno samo 1 edna godina ti si vqrva6 4e go poznava6 perfectno taka li?A ako te zaebe s malkoto dete kvo 6te pravi6????Aide sega....ako napravi6 abort i toi nee e suglasen s re6enieto ti da si gleda rabotata,za6toto e mnogo po-razbiraemo toi da stane ba6ta na 20,a ne ti maika na 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aide po dobre abort!! :wink: :wink: ama vse pak ti si re6ava6 de.... :wink: :wink:
eu.hyricane
09-01-2007, 17:56
ti si jalka e, momi4e :D sama si si izbrala da ti naduqt korema na 15, sega 6e si nosi6 posledstviqta. Nikoi ne ti e vinoven, 4e si postapila tolkova glupavo i nezrqlo, trqbvalo e da se zamisli6 malko predi da go napravi6. + tova navsqkade sa startirani reklamni kampanii, provokira6ti upotrebata na bezopasni sredstva, no kako si ot selo, oba4e, e dosta trudno da si v te4enie na tezi ne6ta XD
JoeBanana
09-01-2007, 17:57
децата са щастие http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
дано имаш близнаци
Мммм много ми е интересно какво стана с това момиче... :roll:
_UnSeEn_
09-01-2007, 18:06
abort se pravi do 3ti mesec
krem4et0
09-01-2007, 18:06
На мен. За това държа темата отключена вече доста време!
Мммм много ми е интересно какво стана с това момиче... :roll:
незнам и аз дано е постъпила разумно :::
eu.hyricane
09-01-2007, 18:12
dano sa se 4iftosali v blizost do 4ernobil thahaa
shaka_kan
09-01-2007, 18:12
Haide mila, pi6i kakv0 e stanal0 s teb,4e mai mnogo hora 0t f0ruma si zaintreguvala!!!! Vis4k0 nared li e?
дано имаш близнаци
мн си прост =D>
JoeBanana
09-01-2007, 18:21
дано имаш близнаци
мн си прост =D>
май не си достатъчно зает с дилемата лазерна епилация версус бръснене
не си губи времето с мен, а мисли за космите !
те са зло !http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
eu.hyricane
09-01-2007, 18:23
дано имаш близнаци
мн си прост =D>
tvorenie na satanata -_-
дано имаш близнаци
мн си прост =D>
tvorenie na satanata -_-
ей да не си помислиш че имам нещо против тебе! продължавай в същия дух! поне си се смея много. как да се преборя с дявола?
eu.hyricane
09-01-2007, 18:35
дано имаш близнаци
мн си прост =D>
tvorenie na satanata -_-
ей да не си помислиш че имам нещо против тебе! продължавай в същия дух! поне си се смея много. как да се преборя с дявола?
kakto se preborva6 s vsi4ko prerajda6to se, mamka my ! kato si gladen-qde6, kato si jaden- pie6, kato kosmite po gaza ti po4vat da te draznqt- brasni6 gi... tova e.. dqvolat moje da bade lesno nadvit, stiga da znai6 1-2 hitrosti
66 аз съм си зел автомат и 6е стрелям по сяка една луковица на корен. па може и да оцеля сатаната кой знае ](*,)
pavkata91
09-01-2007, 19:19
ти избирай...приятеля или вашите...ако съм на твойто място ще го заебя оня и праа аборт...а вече ако го задаржиш дребния вашите ще те изнесат от вас ::: ::: ::: прай аборт и можеш да си намериш друг :wink: :wink: няма само 2-3 момчета на тоя свят (по точно от там където си) заебваш го прайш аборт и намираш друг :wink: :wink: и следващия път слагайте грайферите*
*грайферите-гумата,презерватива
Пишете си още в темата...айде давайте.. =D>
pavkata91
09-01-2007, 19:27
ми то момичето е родило вече :lol: май ан теб няма да ти е много приятно като чакаш бебе.... [-X [-X [-X [-X [-X :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
FuckLove
09-01-2007, 19:33
ми то момичето е родило вече :lol:
Евала, разби ме :smt005 :smt005 :smt005
Made_of_Pain
09-01-2007, 20:03
ОООООООООООООООООООООО
ТАЯ ВЕЧЕ ГО ИЗНОСИ, ВИЕ ОЩЕ ПИШЕТЕ В ТАЯ ТЕМА!!!!
gabrielka@a
09-01-2007, 20:39
Такива са последствията като правиш секс на 15....Ако направиш аборт има риск да не можеш да раждаш,а ако не го направиш и родиш детето-ще ти провали всичко :smt009
Това бях аз!
За тези неща си има родители, гинеколози... и т.н.. ако въобще темата не е поредната шега.
До тук.