PDA

View Full Version : Любовта ли бяга от мен?

NoT_In_LoVe
08-22-2007, 12:04
Здравейте! Аз съм на 16 и все още не съм се влюбвала, което в последно време взе някак да ме плаши. Зная, че при всеки е различно, но все пак има проблем. Не го пиша, за да се хваля, но когато минавам по улицата усещам погледите на мъжете върху себе си, момчетата ми се усихват, харесват външния ми вид много. Но аз рядко харесвам някого като човек, а и рядко се сближавам с момчетата. Сякаш ме е страх, че ще бъда наранена. А, те ме харесват. Освен това аз съм прекалено искрена и не мога да заблуждавам един човек, че искам да съм с него, а не е така. Вече няклко пъти ми казваха, че сигурно мога да съм с всеки, с който поискам, че момчетата постоянно са около мен, а аз не усещам нещата по този начин. Рядко някой ме привлича. Преди няколко дни срещнах момче на улицата, което сякаш не беше... поредното забелязало ме. В очите му видях нещо непознато до сега и той ми се стори съвършен. Не съм си предсатавяла, че ще срещна човек, който да ми направи такова впечатление. Бях като обсебена, но дори не можах да го заговоря, защото бях с човек, пред който просто не ставаше. Повече не съм го виждала. Но и сега той мио е пред очите. Няма как да го открия, знам. Чувствам, се странно, какво не ми е наред. Нямам проблеми с общуването, а не откривам това, което търся. Нз как да постъпя. Преди виждах хубави момчета по улиците или в кафетата, а от както видях Него, вече останалите ми се струват... обикновено, бледнеещи... Не мога да го обясня. Сякаш не мен нещо се промени. Не откривам подхидящия за мен и не ми се занимава с никой. Как да постъпя. Искам да обичам и да бъда обичана. Благодаря на тези които ще ме разберат, а тези, които няма - едва ли ще получат внимание.

MajeStic
08-22-2007, 12:18
Ми все ще се намери някой, които да те гледа по подобен начин:) Има доста тъпи момчета в днешно време може просто да не си срещнала някой свестен, който да те харесва:) И мисля, че най-големия ти проблем е това, че не искаш до някаква степен да общуваш с момчета. Няма как да разбереш дали едно момче или момиче е с добър и готин характер докато не го заговориш най-малкото...
Това твойто е някаква тъпа фикс идея, която ти е влезнала в главата 8)

w0sh
08-22-2007, 14:09
Пф ъф роман някой ако направи резюме мога и да си дам експертния отговор.

Q16Kd
08-22-2007, 14:14
pi4ovete q zaglejdat ama ne moje da si haresa nikogo, nai na kraq vidqla nqkakyv, no samo za moment i ot togava ne go e vijdala i samo za nego si misli.. drugoto e 4e ne se e vliubvala a e na 16 i iska nqkoi da q obi4a i tq nego da si go obi4a

MajeStic
08-22-2007, 14:15
Пф ъф роман някой ако направи резюме мога и да си дам експертния отговор.

Момичето е видяла някакво момче и се е влюбила... само той и е пред очите... ето повече...

Аз съм на 16 и все още не съм се влюбвала. Но аз рядко харесвам някого като човек, а и рядко се сближавам с момчетата. Сякаш ме е страх, че ще бъда наранена. А, те ме харесват. Рядко някой ме привлича. Не откривам подхидящия за мен и не ми се занимава с никой. Как да постъпя. Искам да обичам и да бъда обичана.

w0sh
08-22-2007, 14:17
Благодаря за резюмето ми мнението ми е че щом не те кефят не си длъжна да ходиш с тях само колкото да ходиш с някого. Рано или късно ще се намери някой "достоен"

mir4ovski
08-22-2007, 14:17
domarzq me da pro4eta celiq ti post taka 4e otgovora mi e baziran na parvite 3 izre4eniq....probvai da bade6 po-malko kriti4na i moje da se vlubish v nqkogo....ili toi v teb.sniji malko kriteriite........ :-)

NoT_In_LoVe
08-22-2007, 14:42
Критериите ми не са толкова високи. Просто не ми допада тая тенденция момчетата да се държат като каруцари с момичетата, а повечето точно това правят.

w0sh
08-22-2007, 14:44
Просто не ми допада тая тенденция момчетата да се държат като каруцари с момичетата, а повечето точно това правят.

Такава е модата никой не може да се бори с нея.

mir4ovski
08-22-2007, 15:01
Критериите ми не са толкова високи. Просто не ми допада тая тенденция момчетата да се държат като каруцари с момичетата, а повечето точно това правят.
mi nameri nqkoi koito da se darji kato hamalite na sto4na gara i shte si ydovletvorena...........

08-22-2007, 15:51
mi nameri nqkoi koito da se darji kato hamalite na sto4na gara i shte si ydovletvorena...........

Точно казвах, че не искам такъв човек. Подходящи има, няма го Него. Не съм от романчините натури, дето чакат принца на бял катър. Просто не си харесвам никой...

mir4ovski
08-22-2007, 15:56

Точно казвах, че не искам такъв човек. Подходящи има, няма го Него. Не съм от романчините натури, дето чакат принца на бял катър. Просто не си харесвам никой...
ako ima podhodqshti no ti ne haresvash nikoi mislila li si 4e problema e v teb?

#Gravity Of Love#
08-22-2007, 16:58
Мож би проблема е в това, че знаеш, че момчетата те харесват.. и като видиш погледите им.. мислиш, че само ще те използват.. затова и не се впускаш.. защото те е страх.. но не мислиш ли, че ако рискуваш.. може и да спечелиш.. а то няма да е никак малко.. защото наистина го искаш.. може и да загубиш.. да.. но какво от това.. защото като паднеш е важно да станеш.. пък и ставаш по силен.. така, че и в двата случея.. печелиш.. по малко или много :wink:
А за това момче ами.. нз.. не ми се е случвало.. може би е само временно.. и все пак.. ако отмине.. и др.. пак ти се струват.. хмм ами по стария.. начин.. то тогава опитай.. няма страшно.. :wink:
Не забравяй колко мн ще спечелиш :wink:

Jenata`Na`Dqvola
08-22-2007, 17:46
Миличка и аз не вярвах ,но я срещнах.И аз бях като теб.Моя съвет - не я търси тя идва точно ,когато не очакваш.Не можеш насила да се накараш да обичаш.Просто не става.А по разкзчето ти и аз имах подобно преживяване въпреки, че тогава бях заета.Аз пък бях във влака кат срещнах това момче...той беше в мойто купе.И не можехме да откъснем очи 1 от друг..БЯх с баща ми и ми беше неудобно да го заговоря.Момчето слезе с нас и се качи в 1 такси и продължаваше да ме зяпа.Чак баща ми каза ,че тоя май ме е харесал. :smt005 Преди да си трагна от провинцията го видях и той даже ме поздрави и аз го поздравих.НОо още си го спомням. :)

NoT_In_LoVe
08-23-2007, 09:45
Благодаря ви за мненията :-) Gravity Of Love, май си съвсем права за всичко и трябва да рискувам. Jenata`Na`Dqvola, надявам се, че любовта сама ще ме намери, просто трябва да вярвам, ч еще стане така :wink: