View Full Version : Моят бивш и приятелят му.....
kosebosece
08-22-2007, 13:19
Значи искам да ви разкажа една историйка за мен моят бивш и приятелят му. Тъй като с моят бивш и с неговият приятел се запознахме при сложни обстоятелсва, но както и да е аз принципно харесвах неговия приятел който мисля, че проявяваше поне малко интерес към мен, но аз тругнах с този "мой бивш". Ние се водехме в една компания но повече внимание съм обръщала на "моя бивш" не на приятелят му (който и до сега харесвам). И сега след като скъсахме по взаимно съгласие ако може да ми даде някой съвет как да постъпя като много хресвам този негов приятел и като все още продължаваме да се движим в една компания всички и бившия ми и приятеля му. Помогнете ми , мн съм объркана :cry: :cry: :cry:
MostHated
08-22-2007, 13:23
ПРАВИЛО 11257: не се влюбвай в приятел на бившия!
щом са приятели бившия ако има лоши чуства към теб няма да излезе нищо! пък и да няма щом си скъсала с бившия то и с тоз ще скъсаш! все пак са приятели................................ =; :smt006
kosebosece
08-22-2007, 13:25
да ама той ме заряза пръв
най-добре говори с приятеля на бившия ти и му кажи за чуствата ти и в последствие реши кфо да праиш ;-) ай успех
най-добре говори с приятеля на бившия ти и му кажи за чуствата ти и в последствие реши кфо да праиш ;-) ай успех
Cvetito_master
08-22-2007, 13:49
и аз мисля да поговорите първо :D
kosebosece
08-22-2007, 13:50
лесно е да се каже но е трудно да се направи, защото ако ме отхвърли нема да мога да погледна после другите в очите, кво ше си кажат "таа ги обиколи всичките" :?: :cry:
MeTaL4eTo`f
08-22-2007, 14:30
Мда,трябва да поговорете :) Риск печели,риск губи :-D Деиствай,мацка :wink: А за бившия ти - ко ти пука :wink:
От опит знам,че мнението на един е мнение на цялата приятелска група.Т.е не се излагай с този приятел на бившият ти защото няма да стане номера на китайката.Толкова курове по света ,ти баш тоя искаш
mir4ovski
08-22-2007, 15:33
macka,ti kak shte se po4yvstvash ako bivshiq tragne s nai dobrata ti priqtelka?
Доста гадна ситуация,не само за тебе а и за бившия ти.
morenita
08-22-2007, 16:18
Smqtam che shte e ebasi kurvenskiq nomer ako trugnesh s priqtelq na toq bivshiq ti. Momchetata moje da sa goveda, no mujkoto priqtelstvo e mnogo silno dori po-silno ot jenskoto. Taka che osven ako ne iskash da stanesh prichinata za razvalqneto na edno takova priqtelstvo te savetvam da zabravish i dvamata :)
kosebosece
08-22-2007, 16:49
благодаря за съветите, но искам да уточня че този мой бивш по принцип не е сериозен човек и никога не е държал на мен говорим за период 2 седмици :( това би трябвало приятелят му да го е знаел защото той най-добре го познава и знае какъв несериозен човек е :( ако някой има предложения....
bqh izpadnala v absolutno sa6tatat situaciq samo che o6te malko po opletena -baq po oplettena i nakraq zarqzah gadjeto i trqgnah s negoviq priqtel za6totot mnogo go haresvah i toi men sa6to bqhme zaendo nqkolko meseca-"priqtelite " ne si govoreha i kato nie se razdelihme s tva momche te otnovo bqha priqteli...
deni4kata333
08-25-2007, 22:11
ПРАВИЛО 11257: не се влюбвай в приятел на бившия!
щом са приятели бившия ако има лоши чуства към теб няма да излезе нищо! пък и да няма щом си скъсала с бившия то и с тоз ще скъсаш! все пак са приятели................................ =; :smt006
agree :wink: