Влез

View Full Version : Питам момичетата ....

08-22-2007, 14:20
macki...nqmam mn vreme i iskam spe6no otgovor4eta po nqkoi v1pros4eta,a vijdam,4e ste dosta kompetentni po vsi4ko !
na 15 godini s1m,vodq polov jivot ot po4ti godina s 1 mom4e...taka...ne mislq 4e e ot polza no s1m 1,60 visoka i 49kg.
ta v1prosa mi e ..moga li da piq protivoza4at14ni,kakvi,kolko struvat,ot k1de da si kupq...drugite ne6ta tam 6te gi pro4eta kato si kupq,da se konsultiram li s lekar i kak po-to4no..v smis1l da si vzema 4as pri li4niq i posle nz...kakvo predstavlqva pregleda i..si4ko..

drugiq mi trevojen problem e,4e s gadjeto pravinm sex poslednite nqkolko p1ti bez prezervativ(po vzaimno s1glasie est) i se pritesnqvam,4e kogato toi sv1r6i po4ti v men...nz to4no i...cik1la mi trqbva da mi doide na 26ti...nabolqvat me g1rdite,stomaha..abe imam si PMS(predmensturalen sindrom),kakto vseki mesec,no ako ima veroqtnost da s1m zabremenqla,to togava ne bi trqbvalo da mi doide sega ili..??! pls pomognere mi

swords1010
08-22-2007, 14:25
1.Противозачатъчните трябва да ти ги изпише гинеколог. :wink:
2.Изчакай 2 седмици и си направи тест за бременност. :wink:

marina star
08-22-2007, 14:26
ne pii protivoza4ata4ni!!!!!!!!!!!!!!!malka si za tqh!!!!!!!!!!!!!!nqma6 predstava kolko mogat da ti navredqt po-natatak
ima zreli jeni(a ti si na 15),koito sa pili protivoza4ata4ni,sprqli sa gi i s godini ne mogat da imat deca,prosto tozi vid kontracepciq ne e podhodq6t za teb!!!!!!!!!!!!!
po drugiq vapros:napravi si test za da si sigurna,vsqka 2 tema e kato tvoqta taka 4e ne e nujno da se rovi6 prosto pro4eti predi6nata ili po-predi6nata tema i 6te nameri6 konpetenten otgovor na vaprosa ti

sinful`girl
08-22-2007, 14:27
Първо....за противозачатъчни си малка...можеш да си увредиш организма много лошо. Иначе си отиваш или при личния лекар и искаш да ти издаде направление за гинеколог или отиваш директно на гинеколог. От сега ти казвам,че ще те отрежат за противозачатъчни

По вторият ти въпрос....много не разбрах какво искаше да кажеш,но щом имаш ПМС значи скоро трябва да ти дойде ти дойде!!

08-22-2007, 14:28
+ИЗПОЛЗВАЙ ПРЕЗАРВАТИВ ПРЕДИ ДА СЕ СДОБИЕШ С ХАПЧЕТА!!!!И ТРЯБВА ДА СИ СИГУРНА ЧЕ ПРИЯТЕЛЯ ТИ НЯМА БОЛЕСТИ!ДЕМЕК-ЩО НЕ СЕ ИЗСЛЕДВАТЕ ДВАМАТА ЧЕ ДА СТЕ ПО-СПОКОЙНИ?

08-22-2007, 14:31
da sme po spokoini li?hah ta az 6te go raztrevoja ako ima za6to sled 2 sedmici de :P xxx sega seriozno..emi taka i 6te napravq..6te iz4akam i 6te si napravq test sled 2 sedmici..

Naked in the wind
08-22-2007, 14:34
[quote="marina star"]ne pii protivoza4ata4ni!!!!!!!!!!!!!!!malka si za tqh!!!!!!!!!!!!!!nqma6 predstava kolko mogat da ti navredqt po-natatak
ima zreli jeni(a ti si na 15),koito sa pili protivoza4ata4ni,sprqli sa gi i s godini ne mogat da imat deca,prosto tozi vid kontracepciq ne e podhodq6t za teb!!!!!!!!!!!!!

Противозачатъчните няма да й навредят,ако са й изписани от гинеколог!Това да не са онези противозачатъчни от преди 60 години?
И напротив-жените,които са пили противозачатъчни и после ги спрат забременяват много по-лесно от останалите :!:
Аз пия противозачатъчни точно от 15 годишна поради здравословни причини.Лекар ми ги е изписал.Учил е доста години,за да лекува,така че ако бяха вредни,нямаше да ги предписват

marina star
08-22-2007, 14:38
mi nz....ne sam go izpitala na svoi grab,moje i da si prava,no znam za konkretni slu4ai,pri koito protivoza4ata4nite sa bili problem za bade6to zabremenqvane,znam 4e imat sastavki koito pomagat predpazvat ot rak na matkata i t. n.,no vse pak principa im e da ne davat na qicekletkite da uzreqt,nali taka?i ako sam prava sam protiv vsi4ko koeto se mesi v estestvenoto proti4ane na procesite v organizma

sinful`girl
08-22-2007, 14:58
[Аз пия противозачатъчни точно от 15 годишна поради здравословни причини.Лекар ми ги е изписал.Учил е доста години,за да лекува,така че ако бяха вредни,нямаше да ги предписват

Аз също пих противозачатъчни известно време поради здравословни причини,но лекарят ми ги спря,защото почнаха да увреждат други неща!!! И след спирането на противоза1атъчни хормоните малко или много се объркват

hforce
08-23-2007, 06:28
[quote=marina star]ne pii protivoza4ata4ni!!!!!!!!!!!!!!!malka si za tqh!!!!!!!!!!!!!!nqma6 predstava kolko mogat da ti navredqt po-natatak

Противозачатъчните няма да й навредят,ако са й изписани от гинеколог!Това да не са онези противозачатъчни от преди 60 години?
И напротив-жените,които са пили противозачатъчни и после ги спрат забременяват много по-лесно от останалите :!:
Аз пия противозачатъчни точно от 15 годишна поради здравословни причини.Лекар ми ги е изписал.Учил е доста години,за да лекува,така че ако бяха вредни,нямаше да ги предписват

dam, suglasen, purvata mi averka pie6e protivoza4atu4no sumati vreme i gi pie6e ot 15 godi6na i nqma6e nikvi problemi, no i gi predpisa ginekolog

OnFire
08-23-2007, 06:48
abe ti typa li si? hem po vzaimno syglasie hem sega i protivozachatni iska da zima. ti vuobshte znaesh li kvo iskash be oruflqk? shtom ste reshili che sh go praite bez znachi iskash da rajdash taka che :smt018

Gaara
08-23-2007, 06:52
macki...nqmam mn vreme i iskam spe6no otgovor4eta po nqkoi v1pros4eta,a vijdam,4e ste dosta kompetentni po vsi4ko !
na 15 godini s1m,vodq polov jivot ot po4ti godina s 1 mom4e...taka...ne mislq 4e e ot polza no s1m 1,60 visoka i 49kg.
ta v1prosa mi e ..moga li da piq protivoza4at14ni,kakvi,kolko struvat,ot k1de da si kupq...drugite ne6ta tam 6te gi pro4eta kato si kupq,da se konsultiram li s lekar i kak po-to4no..v smis1l da si vzema 4as pri li4niq i posle nz...kakvo predstavlqva pregleda i..si4ko..

drugiq mi trevojen problem e,4e s gadjeto pravinm sex poslednite nqkolko p1ti bez prezervativ(po vzaimno s1glasie est) i se pritesnqvam,4e kogato toi sv1r6i po4ti v men...nz to4no i...cik1la mi trqbva da mi doide na 26ti...nabolqvat me g1rdite,stomaha..abe imam si PMS(predmensturalen sindrom),kakto vseki mesec,no ako ima veroqtnost da s1m zabremenqla,to togava ne bi trqbvalo da mi doide sega ili..??! pls pomognere mi a mene kfo me ebe tva? hodi se samoubii tiho i krotko

monityY
08-23-2007, 12:07

drugiq mi trevojen problem e,4e s gadjeto pravinm sex poslednite nqkolko p1ti bez prezervativ(po vzaimno s1glasie est) i se pritesnqvam,4e kogato toi sv1r6i po4ti v men...nz to4no i...cik1la mi trqbva da mi doide na 26ti...nabolqvat me g1rdite,stomaha..abe imam si PMS(predmensturalen sindrom),kakto vseki mesec,no ako ima veroqtnost da s1m zabremenqla,to togava ne bi trqbvalo da mi doide sega ili..??! pls pomognere mi

ok,sled kato go pravite ot 1 godina,4ak sega li se seti da pita6 za protiza4ata4nite? aa i btw.. kato ne polzvate prezervativ sama si si vinovna ](*,)

схемата
08-24-2007, 16:41

шантави хора!!!! така както сте тръгнали скоро ще ядете ярма и цвик за закуска с този манталите дет имате!! само седите на тия компютри и пускате теми които са меко казано безмислени!! идете спортувайте ве!!!!

Made_of_Pain
08-24-2007, 16:56

Мхм

П.П. Като кажете "Нямам много време" имам чувството, че всяка минута се очаква да се гътнете..... :roll: