Влез

View Full Version : Някоко предложения за форума

Q16Kd
08-22-2007, 15:18
1. да се ограничи големината на аватарите, защото е много енприятно
2. да не можеш да пишеш теми и мнения ако си гост - така сайта няма да се задръства толкова с ненужни мнения и теми и ще има по-редовни посетители
3. да се локват ненужните и повтарящи се теми
4. да се оправи проблема с входа
5. Когато някоя тема се изчерпа да се локва
6. Ако някой спами в темата, която не е направена за спам, мненията му да се трият и да получава процент наказание (примерно да му се спрат личните съобщения или да не може да пише известно време)
7. не съм сигурна за това, но админите да си разделят дорума (един админ да разглежда частта от форума за любов и секс, друг за венерически болести и нещо си и така да се наблюдава форума нявсякъде)

това е за сега

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

thefreak
08-22-2007, 15:33
Научи малко правопис първо.
И след това предлагай каквото и да било.
А нещата, които предлагаш са глупави.
Няма да обеснявам защо.

08-22-2007, 16:19
Няма да обеснявам защо.
Ти й се караш,ама кат гледам и ти не си много добре с правописа :smt043 :smt044 :smt042

08-22-2007, 16:59
Няма да обеснявам защо.

това, което съм объркала е от бързане, а не от незнаение, а нещата не са глупави, защото форума е претъпкан със глупави спамърски теми и вместо някой да пише по въпроса по който е зададен, той превръща темата в чат...

DjBaloon
08-22-2007, 17:25
Vse edni i sushti predlojeniq :-D

quench
08-22-2007, 18:58
1. да се ограничи големината на аватарите, защото е много енприятно
2. да не можеш да пишеш теми и мнения ако си гост - така сайта няма да се задръства толкова с ненужни мнения и теми и ще има по-редовни посетители
3. да се локват ненужните и повтарящи се теми
4. да се оправи проблема с входа
5. Когато някоя тема се изчерпа да се локва
6. Ако някой спами в темата, която не е направена за спам, мненията му да се трият и да получава процент наказание (примерно да му се спрат личните съобщения или да не може да пише известно време)
7. не съм сигурна за това, но админите да си разделят дорума (един админ да разглежда частта от форума за любов и секс, друг за венерически болести и нещо си и така да се наблюдава форума нявсякъде)

това е за сега

добре, направи го

и ти ли си от онея 7-8 млн треньори на нац. отбор или президенти и премиери? ;)

Q16Kd
08-23-2007, 09:24
не не съм нито премиер нито президент, но това, че предложенията не са нови само доказва, че не съм единствената, на която и правят впечатление.
и ако можеш ми обясни как да го направя като това е работа на админите.

quench
08-23-2007, 09:32
твой си е проблема

виж сега, артифициалните електронни среди са като игрите - ако се включиш в тях, те си имат собствени правила - ако не ти харесват, можеш да напуснеш съответната "игра"

все едно да седнем да играем шах и ти да започнеш
"слушай сега, пешките ще са 9-ки, конете 10-ки..."

Q16Kd
08-23-2007, 10:36
твой си е проблема

виж сега, артифициалните електронни среди са като игрите - ако се включиш в тях, те си имат собствени правила - ако не ти харесват, можеш да напуснеш съответната "игра"

тук грешиш - при игрите има установени правила, а и азз не променям правилата, а само предлагам как да се подобри форума

alkobalko
08-23-2007, 10:59
1. Kaто начало и ти намали твоя аватар. За другите ние сме поели грижа и всеки с по-голям аватар и подпис е предупреден.
2. Темата е коментирана много пъти и за момента на гостите няма да им е забранено да пишат.
3. Прави се.
4. Не всички потребители имат този проблем.
5. Прави се.
6. Всеки пост извън темата се трие или модерира. За другото-не зависи от нас.
7. Админите от много време не модерират форума постоянно. За това сме ние модераторите. И всеки има права в някои раздели, за които се грижи.

quench
08-23-2007, 11:35
твой си е проблема

тук грешиш - при игрите има установени правила, а и азз не променям правилата, а само предлагам как да се подобри форума

подобрението е равно на промяна :) слаб довод