View Full Version : Романтика
Как възприемате романтиката ?
mir4ovski
08-22-2007, 15:51
stranno.ne v rozi i pro4ie.po-skoro v iskrenosta v tova da znaesh 4e nqkoi se sabujda i zaspiva s misalta 4e obi4a samo teb.v tova neshtata da ne sa samo sex.....kakto kazah-stranno!!!
11-тата планета в слънчевата система. Не беше ли това?
Аз си признавам че си харесвам романтиката.
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 15:53
аз нищо не въсприемам само възприемам.по темата :arrow: в рози искренност и :smt007 и :smt008 и :smt049
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 15:54
Аз си признавам че си харесвам романтиката. и аз и аз :smt050 :smt026
mir4ovski
08-22-2007, 15:55
bravo.nishto li ne vzimash naseriozno.az takmo pisah nekvi ymni neshta i kato ti pro4etoh otgovora i me nalegna ligavshtina.deistvash mi stranno
Мене не ме е срам да си признавам.Романтиката е много хобаво нещо.
bravo.nishto li ne vzimash naseriozno.az takmo pisah nekvi ymni neshta i kato ti pro4etoh otgovora i me nalegna ligavshtina.deistvash mi stranno
Естествено че се шегувам не мога да взимам форумни тема за романтика насериозно малко е трудно да вържа романтика с форум. Иначе нищо лошо няма от романтика в умрени количества
~BoRn^InLoVe~
08-22-2007, 15:59
Мене не ме е срам да си признавам.Романтиката е много хобаво нещо. :smt007 много ясно.ама пък само ромнатика някак не върви :smt017
Polinkaaaaa
08-22-2007, 16:00
Обичам романтиката...най вече да съм на романтично място с любим човек
:-({|= :smt008
ArTanDra
08-22-2007, 16:00
За мене романтика е да гледам някого в очите... относително е.
От вашите отговори ми стана ясно че всеки възприема романтиката по коренно различен начин.
Аз го възприемам по следния начин.
Да купувам цвете винаги когато мога на приятелката си.
Да ходим на романтични места.
Да купувам подаръци.
и още много други неща за които в момента не се сещам.
Романтиката не е само секс.
Polinkaaaaa
08-22-2007, 16:06
различни хора различни идеали \:D/
sladko_dete
08-22-2007, 16:07
Пише се въЗприемам :!:
Иначе романтиката е нещо супер сладко, аз лично много се кефя на букет цветя, на обаждане късно вечер, от което ще чуеш "не мога да заспя, защото си мисля за теб... обичам те..." на разходка из природата с любимия ...
mir4ovski
08-22-2007, 16:10
От вашите отговори ми стана ясно че всеки възприема романтиката по коренно различен начин.
Аз го възприемам по следния начин.
Да купувам цвете винаги когато мога на приятелката си.
Да ходим на романтични места.
Да купувам подаръци.
и още много други неща за които в момента не се сещам.
Романтиката не е само секс.
ne ne e oba4e tvoeto vazpriqtie za mene e leko banalno.zashto sa i cvetq ako t znae do bolka 4e q obi4ash.zashto sa i romanti4ni mesta kato tq znae kolko mn q cenish.da zasvideteltvash lubovta si po takav na4in e materialno.za men da mi kaje iskrenno "obi4am te" e mn po cenno ot tova da mi kypi ako shte i 200 rozi i da me zavede na razhodka na lynna svetlina......nz,razni hora,razni ideali
KiLLeR_InSTiNkT
08-22-2007, 16:11
Харесва ми, но в умерени количества. Проблемът при мен е, че въобще я няма...
романтика за мен значи да излезеш от шаблоните и от стериотипното "романтично" поведение, което сме свикнали да гледаме във филмите. Романтично за мен е навън да е -20 градуса, а ние да се разхождаме по коледноукрасените улици сякаш е топло и уютно. Романтично е да ми се обажда, когато чуе любимата ни песен. Романтично е не да дава луди пари за цветя, а да види някое красиво на пътя и да му напомни за мен. Романтично е да го гледам как спи с часове и да слушам сърцето му...
mir4ovski
08-22-2007, 16:17
романтика за мен значи да излезеш от шаблоните и от стериотипното "романтично" поведение, което сме свикнали да гледаме във филмите. Романтично за мен е навън да е -20 градуса, а ние да се разхождаме по коледноукрасените улици сякаш е топло и уютно. Романтично е да ми се обажда, когато чуе любимата ни песен. Романтично е не да дава луди пари за цветя, а да види някое красиво на пътя и да му напомни за мен. Романтично е да го гледам как спи с часове и да слушам сърцето му...
savsem saglasna
Ммм супер :smt007
Ммм супер :smt007
да вярно
романтика за мен значи да излезеш от шаблоните и от стериотипното "романтично" поведение, което сме свикнали да гледаме във филмите. Романтично за мен е навън да е -20 градуса, а ние да се разхождаме по коледноукрасените улици сякаш е топло и уютно. Романтично е да ми се обажда, когато чуе любимата ни песен. Романтично е не да дава луди пари за цветя, а да види някое красиво на пътя и да му напомни за мен. Романтично е да го гледам как спи с часове и да слушам сърцето му... :smt049
#Gravity Of Love#
08-22-2007, 16:41
Боже къв въпрос... "как възприемате романтиката..?" е как се отг на тоя въпрос?? :-s
Не е ли по-правилно: "Романтични ли сте??"
Иначе... да аз съм романтична :wink:
flowerlina
08-22-2007, 17:25
романтика за мен значи да излезеш от шаблоните и от стериотипното "романтично" поведение, което сме свикнали да гледаме във филмите. Романтично за мен е навън да е -20 градуса, а ние да се разхождаме по коледноукрасените улици сякаш е топло и уютно. Романтично е да ми се обажда, когато чуе любимата ни песен. Романтично е не да дава луди пари за цветя, а да види някое красиво на пътя и да му напомни за мен. Романтично е да го гледам как спи с часове и да слушам сърцето му... :smt049
И аз така
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-22-2007, 17:28
обичам романтиката.. да.. но да не е прекалено :smt017 не винаги ми е приятно примерно да седим на кея да гледаме залеза (или звездите .. все там..) и да си говорим някакви сладки неща :)
Не я харесвам чак толкова, защото все пак доста изтъркано се получава понякога.Но нещо нестандартно би ми харесало.
immortal_kiss
08-22-2007, 18:01
Аз съм голяма романтичка... Това лято например 1 момче ми направи невероятна изненада - трябваше да ходим на заведение, но вместо това той ме заведе на 1 отдалечено място на плажа. Беше украсил жсички скали край нас с рози и свещи и наистина беше невероятно красиво... Никога не си бях представяла, че някога ще ми направят такъв подарък :smt049
love_enrique
08-22-2007, 18:12
Положително :roll: \:D/ :-D
Dobrodu6niq
08-22-2007, 18:28
Аз си признавам че съм романтик.Преставям си да водя жената която обичам на романтични места и да прекарваме заедно времето си.
sexy_for_you
08-22-2007, 19:44
За мен романтиката е част от самата любов.