PDA

View Full Version : Хъски

glymo14
08-22-2007, 17:46
Хора искам да ви помоля за съвети.
Значи искам да си купя Сибирско Хъски но башта ми неми разрешава.Живеем в апартамент.Но другия проблем за който не ми дава е че той е асматик и е леко алергичен към козина.Киха постоянно.

Кажете ми моля ви се как да го пречупя и да и купи.

LizZz
08-22-2007, 17:52
Нема баце :wink: Щом е астматик...Мисля,че е малко рискованичко :?

AFT
08-22-2007, 18:01
Умри! Ще жертваш здравето на баща ти, заради някакво тъпо псе?! Умрииии!

belerofone
08-22-2007, 18:41
Не мисля , че трябва да си купуваш точно хъски....Баща ти е астматик...Има алергия към козина и съм убеден че киха и от праха в къщи....Кучето ще влоши много нещата....
Помисли и за кучето...Това е огромно добиче пич...Става бая големичко и ще бъде мъка за него да живее в апартамент....

Поздрави...

great_mari
08-22-2007, 18:55
абе щом баща ти е асматик недей иначе ако не беше веднага зимай но щом е не си играй с това =;

Ollas
08-22-2007, 20:10
Пич, аз имам такова добиче и го гледам на двора при баба ми. Голяма занимавка е. Такава козина хвърчи, че баща ти ще те изрита заедно с кучето.

Forest_girl
08-22-2007, 20:50
Значи искам да си купя Сибирско Хъски но башта ми неми разрешава.Живеем в апартамент.Но другия проблем за който не ми дава е че той е асматик и е леко алергичен към козина.Киха постоянно.

Първо кучето ще се мъчи в апартамент и второ - баща ти не е ли по-важен... :roll: Щом нещата стоят така по-зобре спри да го молиш \:D/

swords1010
08-22-2007, 23:10

Първо кучето ще се мъчи в апартамент и второ - баща ти не е ли по-важен... :roll: Щом нещата стоят така по-зобре спри да го молиш \:D/
Подкрепям. Би ли жертвал здравето на баща си? :wink:

_Blue Light_
08-23-2007, 09:34
Никакво куче! [-X

Made_of_Pain
08-23-2007, 21:34

Не само до кихането може да се стигне =)
Може трахеята му да се свие и тогава...
ЧЕСТИТО!
Освен разноските по кучето ще трябва майка ти да поеме и тези по погребението на татко ти!

П.П. Невероятно красиви кучета....

Reed
08-24-2007, 08:25
Едва ли ще успееш да го навиеш :roll: айде няма да ти стане нищо без едно куче ;)

LizZz
08-24-2007, 16:27

Не само до кихането може да се стигне =)
Може трахеята му да се свие и тогава...
ЧЕСТИТО!
Освен разноските по кучето ще трябва майка ти да поеме и тези по погребението на татко ти!

П.П. Невероятно красиви кучета....
Много ме кефят мненията ти :-D

minava6t 4i4ko :)
08-25-2007, 10:22
Умри! Ще жертваш здравето на баща ти, заради някакво тъпо псе?! Умрииии!

Изваждаме от горното мнение 1 и 3-то изречение , след което отговаряш на 2-то/въпреки че то е риторично..!/ и ако до 15 сек все още изпитваш колебание относно отговора или държиш на 4-ногия, повече отколкото на баща си - прилагаме директивaта - Die, die mother fucker : :smt072 :smt068 :smt067 :smt070 :smt071 :smt096

Justified
08-25-2007, 13:42

Няма как.По-хубаво ли ще ти е като го "пречупиш" и баща ти да се задуши и да влезе в болница.Пък и след като сте в апартамент.....трябва да помислиш за удобството на животното.Хъскито не е от най-дребните кучета.

*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
08-25-2007, 13:45
момко нещо не си в ред :smt017 щом баща ти е астматик е ИЗКЛЮЧЕНО до има животно в къщата ! ЗАБРАВИ .. но ако искаш да жертваш здравето и живота на баща си давай .. умолявай си го ..