View Full Version : ei ora spored vas normalno li e ...
crazy_tamzi
08-22-2007, 18:18
hora odobrqvate li tva 4e y4ebnata godina 6te po4va na 15 toest sabota ko my pre4i na toz ministar ni odalji vakanciqta s dva dena nestiga 4e 6a se ma4im cqla godina kato gre6ni dqvoli 4e o6te i na 15 6a po4vame nz ama az misql pak ba6 na y4ebniqt den da ne odq ama ima o6te vreme ako e pravilno 6to i ako ne e pak 6to 4akam rulezzz ](*,) ](*,) ](*,)
Голям зор видях, докато ти прочета поста :roll:
Така е решено и точка. :-D
Не очаквай някой да ти отговори, че одобрява това решение, но какво можем да направим? Да си лаем, че не било правилно?! Няма смисъл... Пък и какво толкова?! Ще отидем за 1, максимум 2 часа, няма да висим цял ден :? Миналата година дори, доколкото си спомням, престоят ми в училище на 15ти беше не повече от 35-40 минути, е, голяма работа :shock:
Kisses_P
08-22-2007, 18:28
Според мен става въпрос за традиция, не толкоа че така иска министъра.Рпието е на 15ти да е 1вият учебен ден и така трябва да бъде.Кофти тръпка че е събота.А и който иска да ходи, който не...негова си работа.не ми допада че е събота но кой ли ме пита
DanceGirl
08-22-2007, 18:31
Аз не го одобрявам ама и да го кажа туй нищо няма да се промени.Пак в 9.00 ще бъда в двора на даскалото. :smt012
#Gravity Of Love#
08-22-2007, 18:34
Еи чуек.. научи се да пишеш... :?
Така като те гледам.. за тебе на 1-ви тряа да почне учебната година..
Голя работа.. като почва на 15.. да не би да умреш??? Един ден.. кво толкоз щи стане.. ще ни държат.. час и половина най мн както всеки път и ще си ходим... какъв е проблема не разбирам??
И както един пост.. горе.. това е традиция.. както се чукаш на Велик ден с яйца.. така и на 15 тряа си на даскало :wink: (ейй къв пример дадах само :lol: )
Аз почвам.. на 1-ви.. ама не се оплаквам нали..? :wink:
И още нещо.. тая тема е излишна.. има достатъчно др такива!!!! :?
тоя министър въобще не му дреме за нас ](*,) Но да ви кажа 4есно,въобще не ми дреме кога по4ваме :roll:
FRIEND_1
08-22-2007, 18:43
2 dena,s tqh i bez tqh :D
golqma rabota,4e ni vikat v Sabota :wink:
Loshotia
08-22-2007, 18:52
2 dena,s tqh i bez tqh :D
golqma rabota,4e ni vikat v Sabota :wink:
Абсолютно....два месеца ваканция сега за два дни ще се циганим...пък и събота е работен ден, 7 ще се отработва
ProstoAz
08-22-2007, 20:58
Въпросите си по темата можеш да задаваш тук :arrow: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121002 и не забравяй, че заглавията на темите трябва да са написани на кирилица! :wink: