Влез

View Full Version : Не мога да му дам това което иска..

08-22-2007, 21:13
Преди близо година ходих с едно момче..След като скъсахме така и не го забравих..Сега отново ходим..Но осъзнавам,че не мога да му дам това на което е свикнал и се чувствам някак глупаво когато седя до него..Той е свикнал да живее свой живот,да ходи по купони,нощни дискотеки и разни такива,но аз не мога да бъда него,просто защото имам родители които ме пазят като очите си..Никога не ми го е казвал или е искал от мен да ходя с него където и да е,съобразява се с мен винаги,но например когато гледам някакви снимки от купони на които е бил преди ...се чувствам излишна и..един вид сдухана и затворена..

abvgdejzi
08-22-2007, 21:20
6tom si s nego zna4i vse imate nqkakvi ob6ti interesi-sasredoto4i se varho tqh.NO AKO BQH NA TVOE MQSTO 6tqh da se zamislq ako toi tolkova me obi4a bi pojertval koponite.a ti sa6to moje6 dea go pridruji6.sega nestava vapros za vseki pat no v edini4ni slu4ai moje.
VSE PAK EDNA VRAZKA SE GRADI NA KOMPROMISI :shock:

DivoTo_KoTe
08-22-2007, 21:21
ne se otchaivai,momcheto prosto se zabavlqva,ne e kazano che ti izneverqva kato e bez teb ili neshto ot sorta.Ne se sduhvai pak i roditelite ti ako razberat che imash priqtel i go opoznaqt moje s nego da te puskat do po-kysno :)

naMy4Ho_KoTe
08-22-2007, 21:22
Не си вкарвай излишно тези негативни мисли. Никой не може да сподели във всякакъв аспект живота си с половинката си. Той си има собствен живот, не го задушавай и всичко ще е ОК :wink:

sladko_dete
08-22-2007, 21:41
Е, голяма работа бе! Ти не можеш да си постоянно с него, приеми, че тва е неговото лично време и не се ядосвай за глупости :wink:

Devilka
08-23-2007, 00:49
Преди близо година ходих с едно момче..След като скъсахме така и не го забравих..Сега отново ходим..Но осъзнавам,че не мога да му дам това на което е свикнал и се чувствам някак глупаво когато седя до него..Той е свикнал да живее свой живот,да ходи по купони,нощни дискотеки и разни такива,но аз не мога да бъда него,просто защото имам родители които ме пазят като очите си..Никога не ми го е казвал или е искал от мен да ходя с него където и да е,съобразява се с мен винаги,но например когато гледам някакви снимки от купони на които е бил преди ...се чувствам излишна и..един вид сдухана и затворена..

И моят е такъв-обича дискотеки,купони и т.н. ...и аз понякога като теб се чувствам...така....

NFW`
08-23-2007, 00:56
182+44_4adel , пробвай с 10+ 8) .

Devilka
08-23-2007, 00:57
Моят приятел е с 3 години по-голям,за авторката не знам.

kAdrOkoSkA
08-23-2007, 01:11
182+44_4adel , пробвай с 10+ 8) .Ок, 10+ :lol:

Има нещо вярно... [-( Не знам миличка... И моите ме пазеха обаче... не съм се чувствала така :-k (за щастие) А и аз като си реша нещо, каквото и да става - го правя! Не знам какво да те посъветвам...

sexy_for_you
08-23-2007, 11:01
Не си вкарвай излишно тези негативни мисли. Никой не може да сподели във всякакъв аспект живота си с половинката си. Той си има собствен живот, не го задушавай и всичко ще е ОК :wink: [-X

08-23-2007, 18:17
mhm

`Death`Whore``
08-23-2007, 18:19
Той решава дали му даваш това, което му е нужно.

MayKyTy
08-23-2007, 18:21
182+44_4adel , пробвай с 10+ 8) .Ок, 10+ :lol:

Има нещо вярно... [-( Не знам миличка... И моите ме пазеха обаче... не съм се чувствала така :-k (за щастие) А и аз като си реша нещо, каквото и да става - го правя! Не знам какво да те посъветвам...
:smt023 и моите ме пазят ама никога не съм се чувствала така :roll:

koalka
08-23-2007, 18:21
Той може да ходи често по купони, но вашите и веднъж ли няма да те пуснат да отидеш никъде?Поговори с тях по този въпрос, това не е никак хубаво да те ограничават.
А относно това-не си мисли, че си сдухана и не му даваш това, което иска.Нали ходи по купони, просто ти не идваш с него.Сигурно не му е много гот, ама по-горе ти написах. :wink:

cherinka
08-23-2007, 18:24
То така се започва с изневерите.
Ще се мине време, ще види, че той се забавлява чудесно, а ти висиш сама у вас, току-виж си намерил някоя, която да може да се забавлява заедно с него, защото в една връзка не съществува само платоничната любов, разговорите по цели часове и т.н.
Че пиянските вечери и нощния живот ако не се споделя с половинката, то тогава има ли смисъл от дадена връзка.
Ама не се притеснявай.
Все пак Няма да се омъжваш за него.

kossyyy
08-23-2007, 20:14
mi i az predi se 4ustvah po su6tiq na4in s moq priqtel hodim ve4e godina a predi da bude s men toi izliza6e 4esto ponqkoga daje e 6murkal koeto e dosta kofti za men no eto 4e se otkaza ot vsi4koto tova ne6to zaradi men! ta iskam da ti kaja 4e 6tom sled 1 godina otnovo e s teb povqrvai mi ne mu trqbva da izliza i da se napiva s priqteli a mu stiga tova 4e ti si do nego! :o seki 4ovek se otkazva ot ne6to za da e s 4oveka s koito iska da e

Себе си...
08-23-2007, 20:42

Chuvstvash se nelovko i zaradi tova , che vazata e bila schupena vudnuj i sega makar zalepena , tq si e ostanala napuka . Nelovko ti e da stoish do nego ne samo zashtoto toi e razkrepostena lichnost i taka pravi kogato i kakvoto pojelae , no i zashtoto vutreshno moje bi si na qsno , che neshtata nikoga ne biha bili sushtite kakvito sa bili predi edna godina ... Nqma nishto losho roditelite ti da te pazqt kato ochite si , ti ne si vinova za tova , che ne mojesh da budesh navsqkude s priqtelq si . Hubavo e , che toi te razbira i ne te kara da budesh non-stop do nego . Tova govori , che ti vliza v polojenieto , che e turpeliv i che durji na teb ... Normalno e da ti e muchno , kogato razglejdash snimki ot kuponi , na koito toi e na tqh , a ti neshto lipsvash ... no ne se chuvstvai sduhana i zatvorena . Toi e s teb zaradi tova , koeto si ... Shte doide vremeto prez koeto da ste vinagi dvamata , kogato roditelite ti shte mu vqrvat malko poveche i nqma da vuzrazqvat da prekarvate po-golqma chast ot vecherta zaedno ... Izlishno e da se chuvstvash po tozi nachin ... Ako neshto te tormozi trqbva da znaesh , che toi e purviqt chovek , koito bi mogul da ti obqsni , che nqma za kakvo da se chuvstvash taka ... Pogovori s nego , spodeli mu kakvo se vurti v glavata ti .. shtom e s teb , toi nqma kak da ne te razbere ...