Влез

View Full Version : Кръв при първия път (въпрос)

08-23-2007, 08:08
Първия път когато правих секс, в началото съвсем малко ме болеше и нямаше кръв. Втория не ме болеше и нямаше кръв и аз се успокоих... третия път имаше кръв :shock:. На какво може да се дължи това? Нали попринцип първия път има кръв (и следващите също).. ама първия да няма и после да има ми е малко странно.
Може ли да кажеш, че си девствен когато си правил секс, но ципата не е разкъсана? Знам, че малко глупав звучи, но аз чак сега осъзнах, че вече не съм девствена (смисъл след кръвта).
ПП. на 16 съм ако има значение

KimBerLy1912
08-23-2007, 08:12
Хах,еми виж ся възможно е :smt006 Просто нали знаеш че девствената ципа е доста разтеглива....и проникване,което да я разкъсна може да не се получи първия път....а в някой от следващите полови актове...Не знам аз го приемам за нормално още повече че при мен нямаше кръв пътвия път...след тфа водя полов живот близо 5 месеца и то доста често.....и кръв имаше...да не кажа след 100000-ния акт (не че съм ги броила просто образно казвам :lol: ) та тфа е...В закючение сичко ти е наред споко :smt006

08-23-2007, 08:16
.....и кръв имаше...да не кажа след 100000-ния акт (не че съм ги броила просто образно казвам :lol: )
ауу не ме плаши така :?

abvgdejzi
08-23-2007, 08:37
Първия път когато правих секс, в началото съвсем малко ме болеше и нямаше кръв. Втория не ме болеше и нямаше кръв и аз се успокоих... третия път имаше кръв :shock:. На какво може да се дължи това? Нали попринцип първия път има кръв (и следващите също).. ама първия да няма и после да има ми е малко странно.
Може ли да кажеш, че си девствен когато си правил секс, но ципата не е разкъсана? Знам, че малко глупав звучи, но аз чак сега осъзнах, че вече не съм девствена (смисъл след кръвта).
споко нормално е...девствената ти ципа се разкъсва докрай,чек когато родиш
+1

LaDy_DaQnA
08-23-2007, 10:29
+1

+2

Котарана
08-23-2007, 10:31
Абе знаеш ли аз от колко време се чудя нещо и при мен беше нещо подобно.Всмисъл първия път нямаше кръв никаква правих го 4-5 пъти с един и после още веднъж с друг, но пак нямаше никва кръв.После се запознах със сегашният ми фриенд правих ме го сигурно 5-10 пъти незнам точно и единия път мноно ме заболя и тогава имаше доста кръв и все се чудя дали е възможно в последствие да ми се е разкъсала, ако е така много ще се радвам.Някои да сподели опит....?

krem4et0
08-23-2007, 10:31
Аз получих кървене след 3-4 месеца полов живот................Преди това нямах нищо :P

Devilka
08-23-2007, 10:35
Напълно нормално,няма от какво да се притесняваш!

bloodrage
08-23-2007, 15:13
ми се пак ти се къса ципата нормално е да има малко кръв.

08-23-2007, 15:17
два варианта - на оня му е малка чурката или просто няма сила да я изпозлва.. предполагам третия път е било с някоя краставица.. :lol: :lol:

DIVINE_TIME
08-23-2007, 21:40
Напълно нормално,няма от какво да се притесняваш!

bloodranger
08-23-2007, 21:44
Moje bi ne go e vkarval dostata4no parvite pati i nakraq bum

08-23-2007, 21:46
тва е било на психична основа

KimBerLy1912
08-24-2007, 06:09
Хм...еми както вече казах химена е разтеглив :-) И в тоя ред на мисли (пак се повтарям защото явно има още неразбрали ) възможно е да не се скъса при първия полов акт....Дадох себе си за пример,сега виждам че и при други се е получило така.... :-) И още малко инфо което също беше дадено-sexita ме подсети че девствената ципа се дефлорира напълно при първото раждане....Тъй че не се панираите :roll: Не сте дефектни споко :lol:

TIMEX
08-24-2007, 06:13
Може на приятеля ти да му е малак кура и да неможе да достигне ципата или пък да не го ръга на дълбоко

john_kaleka
08-24-2007, 06:19
trebe si i kruv! :-({|=

sladkata_presi
08-24-2007, 06:57
При всеки човек е различно.не се плаши,може и на 5-я път да ти се появи кръв.Това не значи че нещо не е наред,просто така е настроен организма ти.

krem4et0
08-24-2007, 08:27
Може на приятеля ти да му е малак "мъжкия полов орган" и да неможе да достигне ципата или пък да не го ръга на дълбоко
Девствената ципа, която е на входа не може да достигне! Колко ли малък пенис трябва да има той?

marina star
08-24-2007, 08:32
Може на приятеля ти да му е малак "мъжкия полов орган" и да неможе да достигне ципата или пък да не го ръга на дълбоко
Девствената ципа, която е на входа не може да достигне! Колко ли малък пенис трябва да има той?

::: ::: ::: ::: da,za6to vse o6te ima hora koito se zablujdavat 4e tazi proslovuta devstvena cipa e tooolkova navitreee

08-24-2007, 12:25
хъьаъхаьхъаь по тая логика значи не съм девствен ако ми текне кръв?ахахахаха ми на мене на 12 ми текна е .... Нормално ли е ?

on_fire
08-25-2007, 19:49
хъьаъхаьхъаь по тая логика значи не съм девствен ако ми текне кръв?ахахахаха ми на мене на 12 ми текна е .... Нормално ли е ?
da ako si bila v cikul :lol:

08-26-2007, 08:23
Аз съм мъж ! А и разбрах че не съм девствен ! хаах!

08-26-2007, 16:03
Az vodq polov jivot ot blizo godina i nikoga ne e imalo kryv. Pyrvite dva yti bqha dve posledovatelni ve4eri, bole6e me sqka6 toi stiga6e do ne6to, koeto go spira, no ne mu pozvolqvah da prodylji dylgo, za6toto me be6e strah a i bole6e (makar i ne mnogo), bole6e me pyrvite 6-7-8 pyti, ot togava natatyk bolka ne sym use6tala, no i kryv ne sym vijadala... moje li cipata da se skysa, no kryv da nqma :-s :?:

TIMEX
08-26-2007, 16:26
+1

+2
+3 :-D

rihannka
08-28-2007, 09:41
mi vuzmojno e i pri men beshe taka.1 pat nqmahse krav.no vtoriq i treti imashe.no sega sichko si e ok teiche davai go po spokoino \:D/

bebito0o
08-28-2007, 09:46
+1

+2
+3 :-D

+4 ма как така след като родиш аз като се погледна нямам остатъци от ципа :o :mrgreen:

ted4ty
08-31-2011, 14:03
Прочетох много мнения за кръв при първия път и наистина в момента много ме страх!Коментар от сорта "Първият път ужасно ще боли,но после ще ти е кеф!"Еми не искам да ме боли...аз със пръст не мога от болка пък със **** ...

vikenceto555
08-31-2011, 14:21
При всеки човек е различно.. на мен не ми е текло кръв изобщо.... не е задължително да ти тече кръв ;]

granger
08-31-2011, 14:47
Темата е от 2007! Айде спрете се!

Cucko0
08-31-2011, 15:15
2007