View Full Version : Момичето да е първо?
Така, имам много странен проблем :lol: Не е болка за умиране, разбира се, тук няма да има сърцераздирателни тиради...
От известно време се занимавам с един мой близък приятел. Историята е много дълга, но няма да я разказвам - ще кажа само, че сме стигнали до тоя момент, в който и двамата сме наясно, че се искаме, обаче никой не прави нищо...като излезем двамата мълчим, наблюдаваме какво ще направи другия и така нататък...а сме големи хора вече, не сме на 14-15...Та, той подхвърли веднъж нещо в смисъл, че очаква аз да съм тази, която да направи нещо, така че най-накрая да стане работата :P Принципно не съм имала проблем друг път, но като го видя, всякакви идеи ми се изпаряват от главата...Как да направя така, че да отпусна и него, и себе си?
(И двамата сме на 19 и това няма да ни е първата такава случка... :lol: )
мм... мега странно.. големи сте и о6те се срамувате...съ6тност може.. :-k нз ако наистина се искате трябва някой да направи първата кра4ка,6том той е споменал 4е иска това да си ти.. тогава действай,заговори по този въпрос,признай му 4е го харесва6,4е иска6 да сте не6то пове4е от фр-та... и ако трябва даже го целуни.. кфо да се прай като го е срам ;)
kosebosece
08-23-2007, 12:51
Е пийте 3 ракии от които 1 за мен и сте готови ;) :mrgreen: Ако искаш наистина нещо да стане трябва труд нема ничин то верно че ти е празна главата докато си с този човек ама нали точно тва е целта да се изпразни за да не мислиш за друго освен за желанието да го имаш. Точно тва желание само ще ти подскаже пътя ;)
VerryBerry
08-23-2007, 13:09
mi 6tom e pusnal namek ti da si parva-deistvai smelo,stiskam palci :wink:
Да, но въпросът е "Как"? :lol: Като сме двамата не се и поглеждаме, откакто разбрахме, че не сме си безразлични...Много е сложно да обяснявам защо е така, но не сме патологично срамежливи, просто е друго...Някак си физическият аспект на ситуацията не ми е ясен, след като даже не се гледаме в очите - какво, да го дръпна грубо и да го целуна от нищото ли? :lol:
Известно ми е, че въпросът ми си има своята малоумна страна, но не съм се надявала на малоумни отговори :lol: Дайте нещо по-практично ;p
kosebosece
08-23-2007, 13:25
трудничко е наистина в началото, но трябва да се опитате да говорите щото наистина друго решение нема само с приказка става ай така за ежедневните неща, пък по нататък...... :-)
neverand
08-23-2007, 17:49
ами действай,ние няма кво да ти помогнем,просто действай импулсивно,не го мисли ;П)
Говори точно за това с него, ако искаш ти направи първата крачка.След това може би нещата ще се променят.
Ou mn poznato :D taka si igrahme s edin 4ovek 2 meseca. kato izlizahme ne se gledahme hodeh edva li ne na metur ot nego. samo kato hodehme na kino "uj nevolno" se durjahme za ru4i4ki to4no kato nqkvi de4kovci. edin den me izpra6ta6e do nas i az go celunah po buzata i posle si naletqhme. vuob6te ne sme go obsujdali sled tova prosto produljihme s tezi novi otno6eniq :)
Да, но въпросът е "Как"? :lol: Като сме двамата не се и поглеждаме, откакто разбрахме, че не сме си безразлични...Много е сложно да обяснявам защо е така, но не сме патологично срамежливи, просто е друго...Някак си физическият аспект на ситуацията не ми е ясен, след като даже не се гледаме в очите - какво, да го дръпна грубо и да го целуна от нищото ли? :lol:
правилно! супер приятно е така или като се видите направо му се хвърли на врата ;) нали знаеш че те харесва и няма да те отблъсне, какво толкова???
Таака...излезте някоя вечер и му разчепкай тая тема,сподели си чувствата (НЕ си гледай в краката,докато му казваш!) ,общо взето действай както ти душа иска и ше стане :D Успех!!! :smt004
bqsna_teenagerka
08-24-2007, 09:16
ами или е срамежлив или просто се бои да не направи нещо против волята ти...явно ти трябва да си смел4агата и да пристъпиш напред..
казваш си "какво пък толкоз" нищо няма да стане!
mir4ovski
08-24-2007, 09:20
izpivash edno 6i6e vodka i vsi4ko sha ti mine sha se nagrabite kato jivotni.ako sled 6i6eto vodka ne se ozovesh za promivka na stomaha
Krem4eto
08-24-2007, 09:27
Просто докато си говорите го целуни нищо трудно ;)
trqbva da si iskrena i 6te vidi6 4e i toi 6te se "otpu6i" i 6e po4ne i toi da pravi kra4ki aide uspeh