View Full Version : Не изпитвам удоволствие
na 16 i polovina sym.. pravq ot sex ot okolo 2 meseca.. oba4e strannoto e 4e ne mi dostavq osobeno udovolstvie..opitvam se da se otpusna, da ne se stqgam.. da ne se pritesnqvam i t.n... obi4am mn 4ovekyt s kogoto go pravq.. oba4e ne6to kuca nz.. prosto sqka6 ne se polu4ava.. nikoga ne sym mislela 4e udovolstvieto 6te doide o6te ot na4alo.. no mi e stranno pri vsi4ki tezi 'ekstazi", s koito te zatrupvat otnosno sexa... a moje bi problemyt e v men..? naistina ne moga da si go obqsnq... :smt009 :smt009
Moderated by Aleandera
т. 7 от Правилника!
Cvetito_master
08-23-2007, 14:08
поговори с приятеля си и му обясни как се чустваш,че не си достатъчно задоволена...
фани си прасни една чекия ти мине мерака..
literbebe
08-23-2007, 15:41
и аз бях така в на4алото,но открих 4е при4ината е главно в това 4е секса запо4ваше направо със секс нямаше кой знае каква игра,а тя си е необходима наииииииииииииииииистииии ииииииииинаааааа,после като запо4нахме да се занимаваме по дълго с изу4аване на телата си взаимно и вси4ко си дойде на мястото,сега се 4увствам страхотно по време на истинската развръзка :P :-D пробвай да си доставяте удовоствие пове4е време и може да ти подейства
DIVINE_TIME
08-23-2007, 21:36
Почакай малко! В крайна сметка,2 месеца не са чак толкова много! Ти си в началото на сексуалния си живот и сега опознаваш нещата,които ти харесват,както и тези,които допадат на приятеля ти! И удоволствието ще дойде,спокойно!
а може би причината е че скрито имаш влечение кам някой от твоя пол но по добре говори сас приятеля си #-o
abvgdejzi
08-23-2007, 21:59
Почакай малко! В крайна сметка,2 месеца не са чак толкова много! Ти си в началото на сексуалния си живот и сега опознаваш нещата,които ти харесват,както и тези,които допадат на приятеля ти! И удоволствието ще дойде,спокойно!
2 meseca naistina ne sa 4ak tolkova mn vreme moje da iz4aka6 ili da pogovori6 s nego
naMy4Ho_KoTe
08-23-2007, 23:47
na 16 i polovina sym.. pravq ot sex ot okolo 2 meseca.. oba4e strannoto e 4e ne mi dostavq osobeno udovolstvie..opitvam se da se otpusna, da ne se stqgam.. da ne se pritesnqvam i t.n... obi4am mn 4ovekyt s kogoto go pravq.. oba4e ne6to kuca nz.. prosto sqka6 ne se polu4ava.. nikoga ne sym mislela 4e udovolstvieto 6te doide o6te ot na4alo.. no mi e stranno pri vsi4ki tezi 'ekstazi", s koito te zatrupvat otnosno sexa... a moje bi problemyt e v men..? naistina ne moga da si go obqsnq... :smt009 :smt009
1. Проблема не е в теб
2. Това е нормално, може да ти отнемат години да стигнеш до първия си оргазъм
3. Все пак ще ти трябва време за да разбереш какво ти харесва. Моят съвет е да се допиташ до приятелка с повечко опит, която е получавала оргазъм. Тя може да ти даде някакви съвети и да ти обясни разни техники и ти сама да изпробваш и да откриеш кое ти харесва.
4. При по-възрастните жени вагината е по-чувствителна
Пича не те възбуждааа!То не стаа само да ръгаш и толко...Нали тряа да стане влага,кажи му да те лиже,нз...
MajeStic
08-24-2007, 11:42
А добър ли е в загрявката :P
кажи му да си купи виагра на тос пич!!! в химията е истината ;)
Seniorita
08-24-2007, 11:43
+1
MajeStic
08-24-2007, 11:45
И какво виаграта ще и помогне на нея? На пича си му става... :roll:
И какво виаграта ще и помогне на нея? На пича си му става... :roll:
виаграта е хормонален продукт който освен да помага на ерекцията и я удължава ;)