View Full Version : Защо чувствах само дискомфорт?
zuzana_ignatova
08-23-2007, 14:00
predi 2 dena s priqtelqt mi bqhme mn ymoreni i si legnahne yj samo da spim!nz za6to izvednuj po4yvstvahme silna vuzbyda i se qhnahme!be6e mn hybavo!kogato svur6ihme si vzeh dy6 gledah malko tv!vurnah se v legloto a toi be6e nastroen za o6te edin put na men ne mi se iska6e togava toi zapo4na da pravi vsi4ki ne6ta koito mi haresvat i vuzbujdat no tozi put ni6to ne po4yvstvah samo diskomfort koito narastna v bolka dori toi ne yspq da pronikne v men :-s za6to taka?
ем,не може постоянно да си възбудена и да ти се ебе... та ти преди малко си свър6ила със секса.. :|
Cvetito_master
08-23-2007, 14:21
нормално е,спокойно
диагонозата е ясно - не си нимофманка.. да ти ... :lol: :lol:
Не може всеки път да ти е супер :P
Обаче на него може :lol: :lol: :lol:
aragornslove
08-23-2007, 16:06
трябвало е да прникне анално... :roll:
а и се слуЧва да не си на 100% готов за секс
zuzana_ignatova
08-23-2007, 22:32
dam ama poprincip vinagi sum gotova!puk i be6e minalo blizo 4as!kato imam predvid 4e ponqkoga go pravim 3-4 puti!sigyrno mi nqma ni6to puk i nie jenite nali imame pove4e ot 1 dypka :wink:
Made_of_Pain
08-23-2007, 22:36
"Защо чувствах само дискомфорт?" - Защото животът е отмъстителен.
Дее ба тъпия комарм още не съм го убила :/
The^SweeTesT^Thing
08-23-2007, 22:38
Както казваш и сама по горе...сте били много уморени...а и освен това не всички жени могат да свършат повторно след като вече са правили преди минути секс.Щом казваш че си винаги готова явно умората се е намесила във втория път и затова е нямало такова удоволствие.А и съм чела на доста места че трябва да мине извесно време след полов контакт (в рамките на няколко минути)за да си готова за повторен оргазъм..нз тва е моето мнение;)
Както казваш и сама по горе...сте били много уморени...а и освен това не всички жени могат да свършат повторно след като вече са правили преди минути секс.Щом казваш че си винаги готова явно умората се е намесила във втория път и затова е нямало такова удоволствие.А и съм чела на доста места че трябва да мине извесно време след полов контакт (в рамките на няколко минути)за да си готова за повторен оргазъм..нз тва е моето мнение;)
I moito mnenie e takvoz
alkobalko
08-24-2007, 05:56
Била си уморена и не си била възбудена. Не може постоянно да си настроена на вълна секс.
Не може постоянно да си вазбудема ест.
sladkata_presi
08-24-2007, 06:51
Нормално е това,случва се при много двойки.ти си била уморена,не си бира настроена втори път и не е трябвало въобще да позволяваш той да те яхне за втори път,щом това е против волята ти.Ти не си била възбудена и си се съпротивлявала за секс,затова и не си изпитала нещо,освен болка. :roll:
krem4et0
08-24-2007, 06:53
Като не си искала секс е нормално мозъкът ти да блокира всички импулси на удоволствие. Айде сега не е станало кой знае какво!