PDA

View Full Version : Какво бихте правили на мое място

Отчаян
08-23-2007, 15:12
Аз съм на 25 години и живея само с брат ми у дома. Майка ми почина а баща ни не се интересува от нас. Аз работя за 300 лв. като парите ми едва стигат за ядене. Не мога да си позволя да си купя нови дрехи, обувки. От преди когато всичко беше наред у нас ми е останал само един компютър и телевизор. Брат ми е студент и все си мисля, че едва ли ще успее да завърши, защото няма пари. Сега се е хванал на една работа на минималната заплата уж да изкара нещо отгоре но пак не стига. Направо се чудя какво да правя. Нямам помощ и подкрепа от никъде и за всичко все аз се грижа. Направо не знам как ще я карам за напред.

08-23-2007, 16:08
mm tova naistina e mn gadno.naistina mn dobre te razbiram,6toto na toq jivot e trudna rabota da se jivee dobre.ami 6tom ni6to drugo ne vi ostava az ti kazvam samo da se podkrepqte s brat si,da ste vinagi zaedno i vsi4ko da si go delite.naistina mn ti s14ustvam

аяа
08-23-2007, 19:15
Хвани се на няколко работи.

AngeL~oF~daRkneSs
08-23-2007, 20:11
или си смени работата .. на няква дето ще получаваш повече пари :|

Val4etoO
08-23-2007, 20:23
Po4ni da raboti6 na dve mesta i brat ti su6to ama ednata rabota da e za po malko 4asove,za da vi ostaa svobodno vreme.

kofti_nick
08-23-2007, 20:25
Аз съм на 25 години и живея само с брат ми у дома. Майка ми почина а баща ни не се интересува от нас. Аз работя за 300 лв. като парите ми едва стигат за ядене. Не мога да си позволя да си купя нови дрехи, обувки. От преди когато всичко беше наред у нас ми е останал само един компютър и телевизор. Брат ми е студент и все си мисля, че едва ли ще успее да завърши, защото няма пари. Сега се е хванал на една работа на минималната заплата уж да изкара нещо отгоре но пак не стига. Направо се чудя какво да правя. Нямам помощ и подкрепа от никъде и за всичко все аз се грижа. Направо не знам как ще я карам за напред.

Ами, ако идиш да работиш извън страната ? Така ще изкарваш повечко и ще пращаш на брат си , за да може той да учи ... Аз бих опитал :|

Rofl4e
08-23-2007, 21:55
Абе малко ебавка ми се струва ама...ня зн

Reed
08-24-2007, 08:21
Абе малко ебавка ми се струва ама...ня зн
И кое е невъзможното? :shock:
:arrow: ако имаш някакви познати/роднини в чужбина-помоли ги да се настаниш при тях за определено време.

Sweet__baby
08-24-2007, 08:46
Едва ли е ебавка..
Опитай се да заминеш да работиш в чужбина. Наистина ще изкараш повече... :| Ох като го прочетох това ми се насълзиха очите... :cry:

Rocko_perka
08-24-2007, 09:02
ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО!!!!- НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ!!!
Трябва да се настроиш психически за борба и да се измъкнеш от това положение . 300лв са много малко пари за скъпия живот,който живеем.Помисли какво умееш,опитай се да си намериш нова работа ,а също и някаква допълнителна.Това за чужбина е много добър вариант и ще ти помогне да си стъпиш на краката.Започвай да проучваш възможностите.Брат ти и той ще трябва да бачка,не е лесно ,но много студенти работят ,няма как и той да не се справи.Но ще трябва да завърши образованието си ,защото без образование е трудно да се намери добре заплатена работа.Ситуацията е трудна ,но не е нерешима .Благодари се ,че си здрав и си млад.Сега имаш силите да постигнеш каквото поискаш,просто трябва да имаш смелостта да си го представиш и после да действаш.На добър час и горе тиквата ! :smt006
P.S. Ако искаш да си поговорим emaila ми е frozen_lady@abv.bg .Насреща съм. ROCK ON !

tuka6na
08-24-2007, 13:15
Същата история бях преди години.И едва на 18,не си е работа ;/От тогава и живеем със съквартиранта ми.Всичко се дели и наистина е добре и за двама ни.Ама това е по-скоро за сам човек.Май единственият вариант е втора работа за теб,щом брат ти учи още.Има си доста доходни работи,дори почасово ако щеш.Просто потърси.
Успех;/

08-24-2007, 21:57
e vii hubavo kazvate na 4oveka da otide v 4ujbina da raboti...epa kato nqma pari dori da se izhrani ot de 6i gi zemi za 4ujbina?

minava6t 4i4ko :)
08-25-2007, 10:08
Имай вяра в себе си, не се отчайвай и търси допълнителна работа.Обмисляй всякакви варианти - смяна на работата, паралелна, допълнителна работа, РАБОТА В Чужбина / това и аз си го мисля, изкарвам не лоши пари а и не харча много, но май хората така сме устроени че парата все не стига и не стига, още повече че баща ми е инвалид/ , помисли за работа и в друг град с по-висок стандарт - София, Варна..макар че трябва да имаш приятели, познати, хора предлагащи квартира на нормална приемлива цена иначе няма сметка. ](*,)

Sk8&PunkF
08-26-2007, 15:25
знаеш ли..на 14 съм и може да не съм мн компетентен,ноо..трябва да имаш вярва и надежда,че всичко ще се опрай,защото винаги е така..колкото и трудно да е,винаги има начин да преодолеем трудностите! защо например не си потърсиш някаква работа за по-висока заплата ако специалността ти ти дава възможност!? =) ако това не може да стане,тогава просто вярвай много силно,че всичко ще се оправи и някакви ще се случи така,че всичко да се подреди..колкото и тъпо да звучи,наистина е така..от личен опит го знам =)
Искрено ти пожелавам живота ти да се оправи и вярвам,че ше стане,защото ако някой наистина има нужда от нещо го получава някакви,но само ако наистина му трябва..Е,успех..! =)

KiSs_mY_LiPs
08-26-2007, 17:12
Намери си работа с по добро заплащане..В нещни времена 300 лева са много малко пари..или работи на две работи..Нз Нз