View Full Version : Акне..
Эдравейте.
Энам,че това е поредната тема отностно акнето,но моля не я эатваряите и не я подминаваите.
Нека тук всеки каже как точно се бори или вече се е преборил с тоэи младежки проблем.Споделете какво ви е помогнало,какво иэполэвате,някакви бабини рецепти..всичко,което эасяга темата.Ще ви бъда много благодарна,ако давате по-подробни отговори,эащото и аэ имам тоэи проблем и това доста ме мъчи...
Благодаря ви мноого!
:smt010
MostHated
08-23-2007, 19:20
ще ти кажа 1 решение ама не във форума щото ще ми се смеят :oops: но въпреки всичко действа! пиши ми на ЛС или Скайп: x-ecutioner91
както решиш! :)
Е какво смешно има толкова?Все пак е решение,эначи няма лошо кавото и да е...!Моля те кажи го тук ,эада се полэват хората с тоэи проблем..никой няма да ти се смее.Мс
MostHated
08-23-2007, 19:31
еми ок! е значи сутрин когато урината е чиста взимаш малко и с памуче си мажеш пъпките! държиш ги така няколко часа и се измиваш със студена вода! е действайте на мен ми помогна! успех и на вас! :smt006
LedenaStrast
08-23-2007, 19:49
е значи сутрин когато урината е чиста
Мога със сигурност да ти кажа, че сутрин първата урина е НАЙ-МРЪСНА!
Не се заблуждавайте...
По темата аз никога не съм имала този проблем за щастие... но за сметка на това много ме мъчат комедоните :smt010
~BoRn^InLoVe~
08-23-2007, 19:57
еми ок! е значи сутрин когато урината е чиста взимаш малко и с памуче си мажеш пъпките! държиш ги така няколко часа и се измиваш със студена вода! е действайте на мен ми помогна! успех и на вас! :smt006 e помогна в смисъл напълно ли помогна
crazy_sexy_cool`f
08-23-2007, 20:48
Ами...не ям шоколад, не много де...от време на време...иначе се измивамс емулсия на Нивея и после си почиствам лицето с тоника на Ейвън който е без алкохол...добре ми вляят...А това с урината беше бъзик нали???