Влез

View Full Version : Какво

Евгения-.0
08-23-2007, 19:23
Эдравейте.
Тъй като вече не иэдържам..от доста време страдам эа едно момче.Сега искам да го поканя на среща,но мисля че той не е много эайнтересован эа мен..!Все пак мисля да вэема нещата в свой ръце (не энам до колко това решение е добро,но...)!Та кажете какво точно мога да кажа или да намекна ,эа да му хареса,какво се харесва на момчетата..само моля да няма отговори от сорта на Предложи му свирка..!Е момчета отговорете,може и момичетата естесвено!
Мерси много

MostHated
08-23-2007, 19:27
просто отиди при него и го покани някъде! бъди себе си и всичко е ОК :smt006

tuzaro
08-23-2007, 19:27
ми момчетата харесваме жени коли и футбол ако му говориш за тва ше го впечатлиш :-D

cherinka
08-23-2007, 19:29
Като за начало ще започна с теорията, че хората (момичета, момчета, мъже, жени) обръщат адски повече внимание на бъзиците и обичат всичко да става С шега/шегички.
Я, млади дами и господа, спомнете си как са започвали всички ваши връзки.

(раздрънках се).
Ето го и моя съвет.

Като го видиш следващия път, настрой се на вълна "я па че не ми пука кво би станало", периш гърдите, вкарваш една предизвикателна усмивка, отиваш при него и му казваш "Йеей, сладур, свободен ли си следващите няколко часа, да идем да изпием по един гореШШшшшт шшшшшоколад?".
Зависи кое време на деня е.
Ако е вечерно време му предложи някакъв коктейл.
Абе, айде, успех. :D

cherinka
08-23-2007, 19:32
ми момчетата харесваме жени коли и футбол ако му говориш за тва ше го впечатлиш :-D
Тва с футбола съм го казвала и в предишни теми.
Значи, пускаш си на телевизора някаква спортно предаване и започваш да го слушаш и някъде ако мернеш някакъв въпрос - запаметяваш го и после директно го задаваш на момчето срещу теб.
Интересно е обаче как и мъжете, не само жените, могат да започнат да ти разтягат локуми за неща, които не разбираш, САМО от един МИЖЪВ въпрос от твоя страна. Обаче, разбира се, трябва да подбереш подходящия въпрос, и после не е задължително да го слушаш, а просто да го гледаш в захлас и да се правиш, че го разбираш, докато ти се обеснява тъъъъй разкрепостено.....

Евгения-.0
08-23-2007, 19:32
Ще раэкажа още малко..
Преди време с него имахме нещо общо,но эа кратко..!Мина много време ,но чувствата ми са все същите и това ве убива.Имам чувството ,че съм му досадна ,но май това са само внушения.Все пак както каэах ми се иска да го поканя да се видим.Не бих направила нищо,эащото си има приятелка.Но нищо не пречи да се видим,да си поговорем,общо эето-приятелски.
Мерси на всички эа отговоритеу и чакам още.

Евгения-.0
08-23-2007, 20:04
Моля ви помогнете :cry:

08-23-2007, 20:11
ами аз лично се спичам, като момичето се дъжи небрежно,и съответно ме привлича.Пробвай така, ако момчето не е гей, 70% ще стане.

tuzaro
08-23-2007, 20:12
ми той пича вече си има гадже пак ти щом имаш чувства към него няма как да си поговорите приятелски я кажи ти ли го заряза или той тебе?

sexy_for_you
08-23-2007, 20:17

sexy_for_you
08-23-2007, 20:18

neverand
08-23-2007, 20:27
покани го ко ти пречи[/img]

_Blue Light_
08-23-2007, 20:30
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще! :arrow: Покани го на среща, нищо не губиш! Успехчета!!! :wink: