View Full Version : Секс партита
znam che na zapad pravqt partyta v razni clubove kudeto davash 10 dolara vlizash si4ki se sabli4at i stava masova orgiq
dali v bulgariq ima takova neshto i ako ne moje li da se napravi ?
Moderated by Aleandera
т. 7 от Правилника!
Здравей,
положителна черта на Българина е, че си помага. Аз и колегите ми имаме нужда от помощ, за да развием един интересн портал за с...е...к...с...а. И те молим за помощ.
Само срещу един смс на един от монерата 1922 и 1910 с текст: "haskovo" ти ще помогнеш да развием един такъв сайт, ще получих и код, които трябжва да пазиш за да имаш мод права за сайта, които ще стартира на 1 09.
Цената на смс е според тарифният план !
Благодаря ти !
DesertGaara
08-23-2007, 19:56
znam che na zapad pravqt partyta v razni clubove kudeto davash 10 dolara vlizash si4ki se sabli4at i stava masova orgiq
za tebe v fakolteta !!
~*SILVER*~
08-23-2007, 19:58
DesertGaara, намали си аватара!!!!!!!!!!! :smt013
:arrow: Мисля, че няма секс клубове, но много хора си правят секс партита. ПОВЯРВАЙ МИ - не ти трябва да ходиш на такива! ;)
айдеее :smt041 :smt041 :smt026 .........
Nadelina
08-23-2007, 20:08
:arrow: Мисля, че няма секс клубове, но много хора си правят секс партита. ПОВЯРВАЙ МИ - не ти трябва да ходиш на такива! ;)
Shto... ti hodil li si? Sigurno e zabavno... :P
:) DesertGaara
Новак
Новак
МнениеПуснато на: Чет Авг 23, 2007 10:56 pm Заглавие: Re: sex party Отговорете с цитат
Анонимко написа:
za tebe v fakolteta !!-АБЕ НЕГРАМОТЕН СЕЛЯНИН,научи се да пишеш 1во и тогава давай "компетентно" мнение-пише се факУлтета а не факОлтета,некадърник,сигур но си някой мангал дето не знае азбуката даже,в едно изречение и то кратко да допусне 2 грешки,манго,ходи си на село!
~*SILVER*~
08-23-2007, 20:10
Shto... ti hodil li si? Sigurno e zabavno... :P
За съжаление съм ходил :smt012 1 път само... не знаех какво е ](*,) Надали има по-гнусно нещо.......