View Full Version : SPESHNA INFORMACIQ BEZ OTLAGANE!!!!
Ivanna99
08-23-2007, 22:26
Shte sum mnogo blagodarna na horata,koito sa kompetentni i mi otgovorqt vuzmojno nai-burzo znam,che ima mn takiva temi,no nqmam nikakvo vreme da tursq moi fr me pomoli da mu kaja koga nai-skoro sled sexa moje da se napravi test za bremennost,koito shte e vuzmojno da dade siguren otgovor???? :-) Otnovo se izvinqvam na moderatorite i vsichki ot foruma za mnogokratno povtarqshtata se tema,no moite znaniq ne sa dostatuchno konkretni za otg na moq fr
DIVINE_TIME
08-23-2007, 22:27
Доколкото знам, 14 дни след рисковия акт е най-сигурно!
`Death`Whore``
08-23-2007, 22:28
Най-сигурно е поне 1 ден след закъснението на менструацията. Но ако менструацията е нередовна, закъснението не се брои от 28-мия ден.
Тъй като си 12 годишна, в момента в който износиш бебето и умреш от разкъсвания на вагината при раждането му.
swords1010
08-23-2007, 22:30
Около две седмици. Има и тестове, които показват вярно и по-рано. :wink:
Ivanna99
08-23-2007, 22:30
Blagodarq za serioznite vi otgovori,no riskoviqt act e bil vchera(veche)kum 7,8 do kolkoto moq fr mi spomena i ne moje test za bremennost da dade otg na po-malko ot 24 chasa nali...Do kolko mu kazah to za tolkova spermatozoida vse oshte ne moje da e stignal i oplodil kletkata za tolkova kratko vreme :roll:
Made_of_Pain
08-23-2007, 22:32
Около две седмици. Има и тестове, които показват вярно и по-рано. :wink:
Дам, има някои които показват и до една.
DIVINE_TIME
Blagodarq za serioznite vi otgovori,no riskoviqt act e bil vchera(veche)kum 7,8 do kolkoto moq fr mi spomena i ne moje test za bremennost da dade otg na po-malko ot 24 chasa nali...Do kolko mu kazah to za tolkova spermatozoida vse oshte ne moje da e stignal i oplodil kletkata za tolkova kratko vreme :roll:
Колкото и теста да направи сега,нито един няма да покаже вярно! Както казахме,около 14 дни или 2 седмици трябва да минат,за да може теста да отчете правилен резултат!
swords1010
МОЖЕ, МОЖЕ! ](*,) Да пие хапчета за спешна контрацепция, кой чака? :?
Ivanna99
08-23-2007, 22:33
"Тъй като си 12 годишна, в момента в който износиш бебето и умреш от разкъсвания на вагината при раждането му."Tupako,ne sum 12 godishna i nikvo bebe nqma da nosq...prost si kat gadulka!Kazah,koito nqma konkreten i po temata otg da ne pishe-pak shte pomolq za sushtoto!
Made_of_Pain
08-23-2007, 22:34
Има твърде много важни фактори...
Ако момичето не е било в овулация, или малко преди нея, няма нищо рисковано в акта. Ако случаят е като в повечето теми тук, да й свърши на крака и тя да се има за родилка, пак не е така...
Да мине твоя приятел през форума и да попрочете.
Щом се е сетил чак днес да пита, явно има време за четене'
`Death`Whore``
08-23-2007, 22:35
Ако тестът се направи по-рано от 1 седмица след акта, няма никаква възможност да отчете вярно, защото тогава няма бременност все още.
Ivanna99
08-23-2007, 22:38
Otnovo blagodarq na vsichki vi za serioznostta kum temata mi...beshe ot golqma polza...dano vs e nared i nqma mqsto za pritesnenie :-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-23-2007, 22:39
Otnovo blagodarq na vsichki vi za serioznostta kum temata mi...beshe ot golqma polza...dano vs e nared i nqma mqsto za pritesnenie :-)
улесняваш ми работата... сега не е нужно да ти търся други такива теми ;) другия път ползваи търсачката или ако нищо не намериш напиши заглавието на темата на кирилица.. :)