PDA

View Full Version : Спортна изцепка

08-24-2007, 09:26
Аз съм идиот. Ама наистина. Вчера реших, че ме мързи да разгрея за 10 минути, а отгоре на това с целия си ум реших, че мога да се изсиля с 1 час повече на велоергометъра и си докарах отвратителна мускулна треска. Дали има някакъв начин по-бързо да ми мине, понеже имам намерение утре да се кача до Златните мостове, а не ми се иска да се чуда как да ходя?...

Болшевик
08-24-2007, 09:28
До утре не знам как може да ти мине? :-k
Пий аспирин или върти и днес 1 час на велоаргометъра :-k

Kisses_P
08-24-2007, 09:36
аспиринче и се моли да мине

SweetTeEscaPe
08-24-2007, 09:49
"Мускулна треска се лекува с нова мускулна треска." - тва са великите думи на старата ми госпожа по физкултура.Не съм го пробвала,ти ако искаш пробвай и кажи дали действа. :-D

Obsession
08-24-2007, 09:52
"Мускулна треска се лекува с нова мускулна треска." - тва са великите думи на старата ми госпожа по физкултура.Не съм го пробвала,ти ако искаш пробвай и кажи дали действа. :-D

И аз това съм чувала от моята госпожа :wink:

08-24-2007, 09:52
еми, в крайна сметка ще пия един аспирин и отивам пак в залата. пък, ако се наложи, утре аспирина - в джоба, и пак ще отида. пък с какви сили ще се върна е друг въпрос. :lol:

thefreak
08-24-2007, 09:54
Аспирина никаква работа не върши.
Единствения начин при силна мускулна треска, е да разгрееш мускула много и да минеш още една тренировка.
Мускулна треска се маха с още упражнения най-бързо.

merilin1
08-24-2007, 12:39
оу да доста неприятно...аз така се бях докарала един ден на фитнес на ония уред, където все едно качваш стълби... та на другия ден като слезнах до магазина после не можех да се кача до горе половин час :mrgreen: ма отидох на фитнес измъчих се пак на гадния уред двойно повече време, пих аспирин и горещ душ след тва и бях като нова :mrgreen:

08-24-2007, 18:32
Pii i edna bira! :wink: