View Full Version : Какво бъдеще
az sam na 18 a toi na 25 skoro na 26
poznavame se ot okolo 4-5 meseca
az vsi4ko mu spodelqm i mi e dobar fr dava mi saveti osoveno otna4aloto kato se zapoznahme tai kato hodeh s edno mom4e sled tva toi me iz4yka zarqza (ne 4e sam si predtsvalq taka 1-viq si pyt de [-X )
toi be6e do men podkrepq6e me dave6e mi saveti
sled tova be6e s men kato si misleh 4e sam bremenna - nqkva paranoq me be6e obhvanala - napraih si test otricatelen
sled tova se sabrah s biv6iq mi fr ne toq koito me iz4yka predi6niq i sled 5 dena i toi me zarqza zadri typata mu depresiq ](*,) ](*,) ](*,)
i toi prez cqloto vreme be6e s men kato fr dava6e mi saveti i mi pomaga6e bar6e6e mi salzite kogato pla4eh
Az predpolagah 4e toi izpitva ne6to pove4e ot priqtelski 4uvstva kam men 6toto mi go be6e kazal edva li ne
i minalata ve4er provadahme razgovor i toi mi kaza 4e 6te byde s men i 6te mi e angel hranitel za6toto vijda 4e mn sa me naranqvali i sam mn 4uvstvitelna
vika ne si misli 4e ne mi puka za teb puka mi ti si mi fr i nqma da te ostava da si blyska6 glavata
i sled tova n arazdqla me :smt058 celuna i az go celunah i dvamata :smt008
v4era v 4ata pak mi prati {}{}{}
iskam da vi pitam na kakvo se gradi byde6teto ni na fr ili na ne6to pove4e
MakeMeLaugh
08-24-2007, 09:46
Много рядко има *истинско* приятелство между момче и момиче... това е самата истина.
А приятелство с взаимни целувки... мнееем
Според мен повече прилича на шанс за бъдеща връзка...
Обаче раязликата ви е голяма.. внимавай много - поодобре седни и обмисли какво би спечелила и загубила с него като и той съшо. За да не се окаже, че след време връзката ви няма да чак такова бъдеще и съвсем да се нараниш от най-близкия си човек до сега..
Просто седни и хубаво си помисли ден-два.. не бързай.
И да знаеш - тихите води са най-дълбоки.. (говоря за него) внимавай и там ;)
Като цяло според мен, ако си решила, че все пак искаш да опиташ - остави се на течението и виж какво ще става... случайните неща са най-хубави (личен опит ;) )
Успех :)
sh3_1s_7h3_0n3
08-24-2007, 09:52
:shock: абе, понякога не мога да се начудя как ги задавате тия въпроси? все едно да се обадите по канал 2001 ли к'ъв беше оня с врачките... 'на какво се гради бъдещето ни'... да беше пуснала смс на 'Оракул'...
ти си човека, който трябва да го прецени това... ако нещо те съмнява, говориш с него или просто следиш жестовете, мимиките му... поведението му спрямо теб...
ако не беше край теб през цялото време и не ти е 'бършел сълзите' наистина да се чудиш к'во значат тия ' :smt008 ', но като се има предвид всичко, което разказа + целувките... накъде клоните?
но ако толкова си обзета от съмнение, просто го наблюдавай... той сам ще ти подскаже...
Успех в разшифроването на мъжкото поведение! 8)
thefreak
08-24-2007, 09:57
Защо любовната връзка се смята за "нещо повече от приятелство", ако някой може да ми обесни...
Защо любовната връзка се смята за "нещо повече от приятелство", ако някой може да ми обесни...
=D>
sh3_1s_7h3_0n3
08-24-2007, 10:05
зависи как ти отърва да го разбираш 8)
MakeMeLaugh
08-24-2007, 10:05
Чувството е различно определено...
Не мога да кажа на баба ми Станка, дето ми е приятелка съседка, че обичам нали.. щот само я уважавам и дотам..
Щото за човека, който обичам бих направил почти всичко. Щото ме изпъклва и придава смисъл на живота ми. Едно е като видя най-най добрата/добрия си приятел/ка и друго е като видя човека, който обичам.
Онази тръпка в стомаха действа само при втория случай.
Голяма е разликката... но да.. като цяло всичко се почва от едно приятелство общо взето.. след това идва другото.
и смея да кажа, че най-хубавите връзки идват точно от стар/а добър/а пр-ел/ка...
MakeMeLaugh
08-24-2007, 10:06
:shock: абе, понякога не мога да се начудя как ги задавате тия въпроси? все едно да се обадите по канал 2001 ли к'ъв беше оня с врачките... 'на какво се гради бъдещето ни'... да беше пуснала смс на 'Оракул'...
ти си човека, който трябва да го прецени това... ако нещо те съмнява, говориш с него или просто следиш жестовете, мимиките му... поведението му спрямо теб...
ако не беше край теб през цялото време и не ти е 'бършел сълзите' наистина да се чудиш к'во значат тия ' :smt008 ', но като се има предвид всичко, което разказа + целувките... накъде клоните?
но ако толкова си обзета от съмнение, просто го наблюдавай... той сам ще ти подскаже...
Успех в разшифроването на мъжкото поведение! 8)
Ей тук съм 111% съгласен...
`Death`Whore``
08-24-2007, 10:08
и смея да кажа, че най-хубавите връзки идват точно от стар/а добър/а пр-ел/ка...
А според мен грешиш и то много. Влюбените трябва да са приятели, но не преди да са заедно. Нещата трябва да се случват паралелно.
i 6te mi e angel hranitel
kakvo zna4i tva
sh3_1s_7h3_0n3
08-24-2007, 10:12
че ще те пази и ще бъде 'винаги' до теб... но за целта трябва да му го позовлиш (т.е.'да му пуснеш' )...
абеее, иначе казано момчето те люби... 8)
че ще те пази и ще бъде 'винаги' до теб... но за целта трябва да му го позовлиш (т.е.'да му пуснеш' )...
абеее, иначе казано момчето те люби... 8)
:-D
sexy_for_you
08-24-2007, 10:24
Много рядко има *истинско* приятелство между момче и момиче... това е самата истина.
А приятелство с взаимни целувки... мнееем
Според мен повече прилича на шанс за бъдеща връзка...
Обаче раязликата ви е голяма.. внимавай много - поодобре седни и обмисли какво би спечелила и загубила с него като и той съшо. За да не се окаже, че след време връзката ви няма да чак такова бъдеще и съвсем да се нараниш от най-близкия си човек до сега..
Просто седни и хубаво си помисли ден-два.. не бързай.
И да знаеш - тихите води са най-дълбоки.. (говоря за него) внимавай и там ;)
Като цяло според мен, ако си решила, че все пак искаш да опиташ - остави се на течението и виж какво ще става... случайните неща са най-хубави (личен опит ;) )
Успех :)
Нямам какво да допълня.И от мен успехче!
thefreak
08-24-2007, 10:25
зависи как ти отърва да го разбираш 8)
Не го разбирам особенно.
Мисля че приятелство и "любовна връзка" трябва да са в отделни категории, вместо да се степенуват едно друго...
MakeMeLaugh
08-24-2007, 10:36
А според мен грешиш и то много. Влюбените трябва да са приятели, но не преди да са заедно. Нещата трябва да се случват паралелно.
Разни хора - разни идеали ;)
Патил съм като съм тръгвал ей така с някоя без да знам нищо за нея. Емм коренно различни интересни, виждания и накрая караници за нищо и т.н. и т.н. А бе кошмар...
Иначе досега 2 пъти съм тръгвал с момиче, което познавам от преди. Първия път не беше успешен много поради други причини които не засягат темата..
Сегашната ми възка е перфектна (познавах момичето от 2 месеца има-няма) всичко, което съм искал. А бе Божествено е. (да не ни е уроки - дай Боже все така да сме си [-o< ) :)
Според мен най-най-добрата комбимнация е ако познаваш човека поне 1-2 месеца. Да не знаеш много за него и да ти е интересно като научавай все повече- и повече (да има интерес), но същевременно да го познаваш горе-долу за да прецениш дали е това което искаш. Да с увериш че няма да стане фал и т.н. А бе ако нбеше пред мен бая лекция щях да ти дръпна ама тук всичко е ограничено по тия чатове.. :)
Това е мое мнение де ;)
abvgdejzi
08-24-2007, 11:36
ve4e ste pove4e ot priqteli no ne si misli 4e 6tom stane ne6to pove4e 6te izgubi6 priqtelq si. ne e taka dori naprotiv mislq 4e va6ata vrazka ima perspektiva za6toto se izgrajda na ne6to pove4e ot krevetnite uprajneniq