PDA

View Full Version : Как да я накарам...?

HEPBEH
08-24-2007, 09:51
Как да я накарам да ми прави свирки ве?
Аз я лижа ама тя мене не иска :twisted:

lamzzzercho
08-24-2007, 09:52
уискии или текила! Избери си ... :lol:

abvgdejzi
08-24-2007, 09:54
уискии или текила! Избери си ... :lol:
vodka O:)

The^SweeTesT^Thing
08-24-2007, 09:55
Преди два дни имаше такава тема...
Що пък тряя да я задължаваш и тя да ти прави.Тва е нейн избор,апък ако толкова много се обичате и даржите един на друг и кажи че би ти било приятно ако и тя ти направи свирка ама в никав случай не го казвай с заповедничски тон.А причина заради която не ти прави свирка сигурно е такава че просто никога до сега не е правила и я срам...

`Death`Whore``
08-24-2007, 09:57
Преди два дни имаше такава тема...
Що пък тряя да я задължаваш и тя да ти прави.Тва е нейн избор,апък ако толкова много се обичате и даржите един на друг и кажи че би ти било приятно ако и тя ти направи свирка ама в никав случай не го казвай с заповедничски тон.А причина заради която не ти прави свирка сигурно е такава че просто никога до сега не е правила и я срам...
Кой е казал, че трябва да се обичат? А причината може въобще да не е такава.

lamzzzercho
08-24-2007, 09:58
то няма причина, защото НЕРВЕН е просто флуудър :|

`Death`Whore``
08-24-2007, 09:59
И два дни има 14 мнения? :shock:

The^SweeTesT^Thing
08-24-2007, 10:00
Казах "ако" се обичат и ако наистина му пука за момичето...не че задължително трябва!Дори и да не се пак не е задължително и тя да му прави все едно работата "Нправи ми за да ти направя и аз"..тъпо е

`Death`Whore``
08-24-2007, 10:01
А ти ако правиш френска любов, защо я правиш?

minava6t 4i4ko :)
08-24-2007, 12:37
Сега разбрах що си нервен :) :wink: ...ами пробвай когато сте само двамата в кухнята, кажи че си много гладен и вземи да хапваш пред нея течен шоколад..."Fineti", после с изненада открий че и "други" са също така гладни.., а ти ве4е си извадил едноокия гладник, сложи му с пръст малко от 4окото-бокото и попитай ритори4но с поглед , има ли други гладни за Минети ааа Финети .....
ако и тогава се притеснява я увери че ако не обича бяло 4око няма проблем ::: ти ще внимаваш...
Да ти призная туй сега ми хрумна но ще взема да го пробвам в скоро време.
Успех.

08-24-2007, 12:43
Казваш й - АКО МЕ ОБИЧАШ ЩЕ ГО ЛАПНЕШ :smt016

Владимир Илич Ленин
08-24-2007, 12:46
Казваш й - АКО МЕ ОБИЧАШ ЩЕ ГО ЛАПНЕШ :smt016

Това еедното, другото е да я напиеш.

tuka6na
08-24-2007, 12:49
Сега разбрах що си нервен :) :wink: ...ами пробвай когато сте само двамата в кухнята, кажи че си много гладен и вземи да хапваш пред нея течен шоколад..."Fineti", после с изненада открий че и "други" са също така гладни.., а ти ве4е си извадил едноокия гладник, сложи му с пръст малко от 4окото-бокото и попитай ритори4но с поглед , има ли други гладни за Минети ааа Финети .....
ако и тогава се притеснява я увери че ако не обича бяло 4око няма проблем ::: ти ще внимаваш...
Да ти призная туй сега ми хрумна но ще взема да го пробвам в скоро време.
Успех.
:smt082 ееее разби ме.
Обаче си е вариант,спор няма. :-s ; )

hasaiko
08-24-2007, 13:14
Възбудиш ли една жена достатъчно,тя не само умира за секс,но и ще направи всичко за тебе...Никога не е зле да сте пийнали малко,но само колкото да е кеф и да сте малко по-нахакани,така да се изразя :) Малко креативност вложи и се надявай да използва езика си...Без език,тва не е свирка,ебати... :smt018 :smt018

Made_of_Pain
08-24-2007, 13:19
НЯМА НАЧИН ДА НАКАРАШ НЯКОЙ ДА ПРАВИ ТАКОВА НЕЩО ПРОТИВ ВОЛЯТА МУ.
Просто не я лижи и тва е ....