Влез

View Full Version : Той иска да правим секс,а аз не съм готова.

08-24-2007, 12:03
Здравейте.Аз съм Мирела и съм на 16 години.Имам гадже на 18,което иска да правим секс,а аз не искам,защото не съм готова за това.Искам да изчакам поне до 18,но той ми каза,че ако не преспя с него,ще ме зареже.Аз много го харесвам,но не искам да правя секс,защото съм малка.Кажете ми какво да правя.

08-24-2007, 12:09
hmmm moi 4ovek ne vsi4ki praqt sex predi 16 az da ti kaja ako razbera za 13 14 god momi4e 4e e prailo sex 6e q pomislq za super kurva

08-24-2007, 12:10
Здравейте.Аз съм Мирела и съм на 16 години.Имам гадже на 18,което иска да правим секс,а аз не искам,защото не съм готова за това.Искам да изчакам поне до 18,но той ми каза,че ако не преспя с него,ще ме зареже.Аз много го харесвам,но не искам да правя секс,защото съм малка.Кажете ми какво да правя.

друго освен евала не мога да ти кажа ;)

08-24-2007, 12:13
hmmm moi 4ovek ne vsi4ki praqt sex predi 16 az da ti kaja ako razbera za 13 14 god momi4e 4e e prailo sex 6e q pomislq za super k***a

а на тебе краво........................................ ... нищо друго освен тая оста явно ти е дадена само да лапа и ръцете ти са дадени да лъскат на закъсалите педали ........................... така че ае сектир такива като тебе тряа да ги кастрират ( ще вметна че под кастрират визирам махане на яйчниците а не на мадята както сте си помислили когато сте го прочели) и така едно малко съветче за курви кът тебе ДА ПУКНЕШ ДАНО!!!

Seniorita
08-24-2007, 12:15
Уаааа ултиматуми от този род никой не може да ти поставя. Фък оф. Зарежи го :roll:

swords1010
08-24-2007, 12:15
Говори с него и му кажи, че не си готова. Ако те обича наистина, ще те разбере, а ако те зареже значи е бил с теб само заради секса и не си струва да страдаш. :wink:

marina star
08-24-2007, 12:17
NE TE OBI4A 6TOM TI POSTAVQ TAKIVA ULTIMATOMI,NE SI ZASLUJAVA DA SI S NEGO,NE PRAVI SEX PROTIV VOLQTA SI

gabrielka@a
08-24-2007, 12:17
Ти си найстина още малка,за да правиш секс.Ако той не го приема,значи не ти уважава мнението и не те обича.Помисли-дали човек,който те обичаше,би те накарал да правиш нещо,което не ти харесва?Ако не искаш да спиш още с мъж-недей.Изчакай пълнолетие и иделния мъж :wink:

hasaiko
08-24-2007, 12:30
Няма значение колко го харесваш!Нз как не си го разкарала още,не може да се отнасяш така с момиче...Ако наистина те харесваше,нямаше да го каже тва нещо,а ако те харесва,значи е некъв мухльо,дето не знае как да го поиска и как да те накара ТИ да го поискаш...Стой далече от такива,иска те за бройка...

nymphetamine108
08-24-2007, 12:45
Тоя нормален ли е бе....не те обича, иска те за бройката. Къф е тоя ултиматум майка му стара "Или спиш с мен, или те зарязвам". Вероятността да те зареже след като те изч*ка е огромна и след това ще се чувстваш като парцал. Зарежи го!!!!

_Blue Light_
08-24-2007, 12:53
Дори за миг не се отмятай от решението си, напълно правилно е. Щом ти поставя такива ултиматоми, значи не те обича истински, а просто иска да си задоволи сексуалните желания. От такива типове далече! [-X

08-24-2007, 13:31

Евала ти правя! Зарежи го и ела при мен. =D>

MoHuTo
08-24-2007, 13:33
Говори с него и му кажи, че не си готова. Ако те обича наистина, ще те разбере, а ако те зареже значи е бил с теб само заради секса и не си струва да страдаш. :wink:

08-24-2007, 13:40
Евала на авторката на темата.Не си като повечето 12-13 и т.н..,които без да се замислят биха преспали с въросния.Аз също съм на мнение,че е по добре да му обясниш как седят нещата и ако не разбере,бий му шута,не си заслужава :)

Devilka
08-24-2007, 13:49

Съгласна.А най-добре го зарежи,щом ти е казал,че ако не преспиш с него ще те зареже-според мен не те обича и определено е с теб заради секса.