View Full Version : Той иска да правим секс,а аз не съм готова.
Здравейте.Аз съм Мирела и съм на 16 години.Имам гадже на 18,което иска да правим секс,а аз не искам,защото не съм готова за това.Искам да изчакам поне до 18,но той ми каза,че ако не преспя с него,ще ме зареже.Аз много го харесвам,но не искам да правя секс,защото съм малка.Кажете ми какво да правя.
hmmm moi 4ovek ne vsi4ki praqt sex predi 16 az da ti kaja ako razbera za 13 14 god momi4e 4e e prailo sex 6e q pomislq za super kurva
Здравейте.Аз съм Мирела и съм на 16 години.Имам гадже на 18,което иска да правим секс,а аз не искам,защото не съм готова за това.Искам да изчакам поне до 18,но той ми каза,че ако не преспя с него,ще ме зареже.Аз много го харесвам,но не искам да правя секс,защото съм малка.Кажете ми какво да правя.
друго освен евала не мога да ти кажа ;)
hmmm moi 4ovek ne vsi4ki praqt sex predi 16 az da ti kaja ako razbera za 13 14 god momi4e 4e e prailo sex 6e q pomislq za super k***a
а на тебе краво........................................ ... нищо друго освен тая оста явно ти е дадена само да лапа и ръцете ти са дадени да лъскат на закъсалите педали ........................... така че ае сектир такива като тебе тряа да ги кастрират ( ще вметна че под кастрират визирам махане на яйчниците а не на мадята както сте си помислили когато сте го прочели) и така едно малко съветче за курви кът тебе ДА ПУКНЕШ ДАНО!!!
Seniorita
08-24-2007, 12:15
Уаааа ултиматуми от този род никой не може да ти поставя. Фък оф. Зарежи го :roll:
swords1010
08-24-2007, 12:15
Говори с него и му кажи, че не си готова. Ако те обича наистина, ще те разбере, а ако те зареже значи е бил с теб само заради секса и не си струва да страдаш. :wink:
marina star
08-24-2007, 12:17
NE TE OBI4A 6TOM TI POSTAVQ TAKIVA ULTIMATOMI,NE SI ZASLUJAVA DA SI S NEGO,NE PRAVI SEX PROTIV VOLQTA SI
gabrielka@a
08-24-2007, 12:17
Ти си найстина още малка,за да правиш секс.Ако той не го приема,значи не ти уважава мнението и не те обича.Помисли-дали човек,който те обичаше,би те накарал да правиш нещо,което не ти харесва?Ако не искаш да спиш още с мъж-недей.Изчакай пълнолетие и иделния мъж :wink:
Няма значение колко го харесваш!Нз как не си го разкарала още,не може да се отнасяш така с момиче...Ако наистина те харесваше,нямаше да го каже тва нещо,а ако те харесва,значи е некъв мухльо,дето не знае как да го поиска и как да те накара ТИ да го поискаш...Стой далече от такива,иска те за бройка...
nymphetamine108
08-24-2007, 12:45
Тоя нормален ли е бе....не те обича, иска те за бройката. Къф е тоя ултиматум майка му стара "Или спиш с мен, или те зарязвам". Вероятността да те зареже след като те изч*ка е огромна и след това ще се чувстваш като парцал. Зарежи го!!!!
_Blue Light_
08-24-2007, 12:53
Дори за миг не се отмятай от решението си, напълно правилно е. Щом ти поставя такива ултиматоми, значи не те обича истински, а просто иска да си задоволи сексуалните желания. От такива типове далече! [-X
Евала ти правя! Зарежи го и ела при мен. =D>
Говори с него и му кажи, че не си готова. Ако те обича наистина, ще те разбере, а ако те зареже значи е бил с теб само заради секса и не си струва да страдаш. :wink:
Евала на авторката на темата.Не си като повечето 12-13 и т.н..,които без да се замислят биха преспали с въросния.Аз също съм на мнение,че е по добре да му обясниш как седят нещата и ако не разбере,бий му шута,не си заслужава :)
Съгласна.А най-добре го зарежи,щом ти е казал,че ако не преспиш с него ще те зареже-според мен не те обича и определено е с теб заради секса.