View Full Version : Не го разбирам!!
уфф..мн объркана работа..той не иска секс..не че е нормално за момче,но да го оставим на страна..постоянно ми опипва дупето и се възбужда и се надървя здраво..а вчера..как си пъхна пръста в..сещате се..и аз направо полудях..той ми се прави на луд..иначе и двамата сме достатъчно големи,над 15,ходим от дооооооста време (година и..)искам да спя с него,толкова ли е странно,що се прави на луд и ме дразни само....щматка!!!
уфф..мн объркана работа..той не иска секс..не че е нормално за момче,но да го оставим на страна..постоянно ми опипва дупето и се възбужда и се надървя здраво..а вчера..как си пъхна пръста в..сещате се..и аз направо полудях..той ми се прави на луд..иначе и двамата сме достатъчно големи,над 15,ходим от дооооооста време (година и..)искам да спя с него,толкова ли е странно,що се прави на луд и ме дразни само....щматка!!!
Уау над 15 и не се сещъм къде ти е бръкнал щот там има няколко възможни дупки :). Издебни го направи му стриптииз и се наебете толкоз ли е сложно. На мене така най ми допада :)
abvgdejzi
08-24-2007, 13:03
ami ako ne go e pravil do seg moje da se pritesnqva.INA4E moje da iz4akva podhodq6tiq moment kogato ve4e ste 100%na MAX i tigava da atakuva(a v kraen slu4ai mije da se pravi i na nedostapen :smt005 ).awe nai dobre pogovori s nego.
russianmafiaboss
08-24-2007, 13:05
Може би не иска да правите секс защото се притеснява как ще се представи, иначе мн иска повярвай ми.
Тъй , че му покажи че няма да има никакви проблеми и си спретнете едно сексче ...
Уау над 15 и не се сещъм къде ти е бръкнал щот там има няколко възможни дупки :). Издебни го направи му стриптииз и се наебете толкоз ли е сложно. На мене така най ми допада :)отпред ми бръкна,сега сети ли се?
sexy_for_you
08-24-2007, 13:08
Може би не иска да правите секс защото се притеснява как ще се представи, иначе мн иска повярвай ми.
Тъй , че му покажи че няма да има никакви проблеми и си спретнете едно сексче ...
swords1010
08-24-2007, 13:09
Поговори с него. Попитай го, защо се държи така, дали няма някакъв проблем, въпреки, че мисля, че просто се притеснява. :wink:
Cvetito_master
08-24-2007, 13:20
говорете по въпроса
morenita
08-24-2007, 13:25
Predpolagam che go e sram ili strah ot tova da ne se izloji. A moje da ima nqkakvi komplexi. Ne smqtam che razgovorite sa podhodqshti v sluchaq. Prosto ostanete na same i mu obqsni kak za teb toi e nai-hubaviq i samo nego iskash a posle se otdaite edin na drug :)
Jim Beam му е майката :roll: Бъди по-настоятелна,няма да откаже,щото ше изглежда като смешник!Както казах в др тема: Винаги го искаме! Да те разпори дано :twisted:
BaByLisS
08-24-2007, 13:38
Поговори с него. Попитай го, защо се държи така, дали няма някакъв проблем, въпреки, че мисля, че просто се притеснява. :wink:
Напълно съгласна :mrgreen:
krem4et0
08-24-2007, 13:44
Над 15 на 15 и 2 дни ли значи?
15 ли вече е възрастта, след която ако не правиш секс си как го каза-шматка. Ама, че ценнсти имат тези деца!
swords1010
08-24-2007, 13:46
15 ли вече е възрастта, след която ако не правиш секс си как го каза-шматка. Ама, че ценнсти имат тези деца!
Браво ! =D>
Еми, явно момчето се притеснява от нещо - може да мисли, че му е малък или нещо такова. А може и просто да го е страх да не се изложи. Поговори с него и му обясни, че няма от какво да се притеснява.... :roll:
15 ли вече е възрастта, след която ако не правиш секс си как го каза-шматка. Ама, че ценнсти имат тези деца!почти 18
Оф, кво пак почнахте с проповедите... момичето иска съвет, вие се правите на примерни веднага :roll:
krem4et0
08-24-2007, 13:52
Че аз съм примерна! Не вярваш ли?
По темата-изнасили го. Не могат да те осъдят, защото жената не може да изнасилва.
swords1010
08-24-2007, 13:54
...
По темата-изнасили го. Не могат да те осъдят, защото жената не може да изнасилва.
:smt005 :smt005 :smt005 Ах !!! :smt005 :smt005 :smt005
По темата-изнасили го. Не могат да те осъдят, защото жената не може да изнасилва.офф,защо си толкова...неам думи..ТЪПА..както и да е..дано ти мине някой ден..
swords1010
08-24-2007, 14:01
По темата-изнасили го. Не могат да те осъдят, защото жената не може да изнасилва.офф,защо си толкова...неам думи..ТЪПА..както и да е..дано ти мине някой ден..
Смяташ ли, че има начин да е остра ? :smt011
krem4et0
08-24-2007, 14:05
Съмнявам се. Вече съм на преклонна възраст, така че забрави да се променя!
Made_of_Pain
08-24-2007, 14:09
МИ КАЖИ МУ БЕ!
Какво си седнала да се оплакваш тука, все едно съм му бавачка и утре като го взимам от детската градина, ще седна да му чета конско пред другите деца, защо the fuck не те чука?
ГОВОРИ СИ С НЕГО!
КАКВО ОЧАКВАШ, КАТО ПИШЕШ ТУК?
krem4et0, ти го каза добре....
abvgdejzi
08-24-2007, 14:12
ama tva ozna4ava li 4e opravdavate seksualniq tormoz???????
da ne go iznasilva o6te 4e moje da mu ostane travma :roll:
Made_of_Pain
08-24-2007, 14:24
Пука ми.....
(аватара, аватара! Виж аватара! )
Е защо да не ти вярвам като не те познавам. Ти си таква, каквато си. Мисълта ми беше, че вместо да плюеш и да съдиш хората, може просто да помогнеш или да си замълчиш. Както и да е - решила си, че като се накараш ще си по-полезна... избора си е твой ;)
krem4et0
08-24-2007, 15:12
Жената не може да изнасилва. за да има акт той трябва да е възбуден. А за да е възбуден.............значи и на него му се иска. Така е по закон. А аз го казах по-друг смисъл. Просто да стане инициативна, да го изненада, да го накара със съблазнителни жестове да правят секс. Пуф, не знаете ли разните там женски игри?
Жената не може да изнасилва. за да има акт той трябва да е възбуден. А за да е възбуден.............значи и на него му се иска. Така е по закон. А аз го казах по-друг смисъл. Просто да стане инициативна, да го изненада, да го накара със съблазнителни жестове да правят секс. Пуф, не знаете ли разните там женски игри?
Така е :D
Знам едни нещасници дето ходят точно толкова време колкото вас, питах го оня що не се ебете вече и оня ми каза, че му е просто забавно да са си двамата. Ебаси лузърите, ма и тя оная е някаква грозна комплексирана патка, да не му завижда човек, но все пак за 1.5 година да не се ебат вече е ненормално.
sladko_momi4e
08-24-2007, 15:47
mi moje da go e sram da ne se izloji!pogovorete!
Знам едни нещасници дето ходят точно толкова време колкото вас, питах го оня що не се ебете вече и оня ми каза, че му е просто забавно да са си двамата. Ебаси лузърите, ма и тя оная е някаква грозна комплексирана патка, да не му завижда човек, но все пак за 1.5 година да не се ебат вече е ненормално.
Tи си мнооо тъп :lol: