View Full Version : Много се зарадвах...Момичета и момчета Вие сте
Малката-Черинка
08-24-2007, 13:17
Вчера си къносах косата-черна... :-D Реших да изляза малко навън и да видя реакциите на другите около мен.Сложих си черни очила и едно венче(от тез чернитр големите 8) Вървя си по улицата и никой не ме позна...Обадих се на приателките да се видим...Отидохме пред тяхната къща-те ми казах,че от далече не са ме познали изобщо...И тогава покрай нас ,както си седим...минава едно момче което преди харесвах(и той ме харесваше,но не пожела да ми го признае лично),позагледа ме,но не ме позна...След това с още 4 момчета,той започна да се навърта около нас...Дочух го да казва-"Кое е новото маце?",а другите свиха рамене....Много се зарадвах,че не ме позна и ме мисли за друга...А и всички който познават казват,че с черна коса...направо съм супер...Благодаря Ви,че прочетохте глупостите ми...Та въпроса ми е-Как бихте реагирали ако момичето което харесвате се е променила коренно,но не ви е казала,а Вие я мислите за друга :smt006 Глупава ситуация,но много се зарадвах,че не ме позна и сега се терзае и пита всички-"Коя е чернокосата?"...а и още нещо-май темата не е за тук,но не намерих друг раздел,дето да я поустна... 8-[
пхахахахаах и аз като се изрусих никой не ме позна :lol:
sexy_for_you
08-24-2007, 13:20
Първо аз съм момиче и си нямам гадже,но както и да е.Ако момчето,което харесвам,си промени по някакъв начин външния вид,бих го подкрепила,все пак избора си е негов.Но не смятам,че няма да мога да го позная.Колкото и един човек да се промени,щом го познаваш достатъчно добре и от дълго време,няма как да не го познаеш.Не си е направил нито пластична операция,нито нищо.Един цвят на косата според мен не променя нищо.
За малко да улучиш раздела
kosebosece
08-24-2007, 13:24
хах аз докато ходех с един и смених цветовете на дъгата и все пак се променя човек, и мисля че този твоя пич не е много ориентиран ако викаш че те харесва, то май ше вземе да хареса и чернокосата, която всъщност си ти, но той все още не го знае
Малката-Черинка
08-24-2007, 13:29
Е то може и да ме познае,а и като тръгнем на училище :-s Но все пак е забавно-никои, дори съседите не ме познаха.Питали са дори наще,да;и съм племеницата им.Тази вечер пак ще изляза,отново дегизирана :lol: Това малко наподобява игра от моя страна,но все пак е забавно да заблудиш някого...а и да не забравя-искам да видя какво ще направи,защото когато се харсвахме,не ми го каза-дали ще го каже на "чернокосата"? :roll: :lol:
MajeStic
08-24-2007, 13:30
"Кое е новото маце?"
HAha курварчета :-D
Малката-Черинка
08-24-2007, 13:32
woshia_style-аз преди бях с руса коса-сигурно приличаш на ангелче O:) :lol: като мен преди.Леле сутринта като станах в 7(легнах си в 5 часа) поглеждам се в огледалото и -ОооОооооОоо ужас,това аз ли съм :lol: Още не мога да свикна с цвета на косата си...
Малката-Черинка
08-24-2007, 13:32
woshia_style-аз преди бях с руса коса-сигурно приличаш на ангелче O:) :lol: като мен преди.Леле сутринта като станах в 7(легнах си в 5 часа) поглеждам се в огледалото и -ОооОооооОоо ужас,това аз ли съм :lol: Още не мога да свикна с цвета на косата си...
Малката-Черинка
08-24-2007, 13:34
MajeStic -именно!Покаже се някоя нова...и гледай какво става...Е кажете ми не съм ли права,да се шефувам така с него???
Е кажете ми не съм ли права,да се шегувам* така с него???
kosebosece
08-24-2007, 13:37
хахахах ест че е смешно, но гледай да не жертваш косата си повече :-D от личен опит ти го казвам ;)
Малката-Черинка
08-24-2007, 13:39
...То е с къна-тя е...."почти" :roll: безвредна
kosebosece
08-24-2007, 13:40
е значи перфектно ;)
_Blue Light_
08-24-2007, 13:47
Забавно.... :-D :-D :-D
cherinka
08-24-2007, 14:11
Тва неква ебавка ли е?!
abvgdejzi
08-24-2007, 14:17
ne te e poznal a te e haresval.
S TOVA SAM IZ4ERPANA :smt017
woshia_style-аз преди бях с руса коса-сигурно приличаш на ангелче O:) :lol: като мен преди.Леле сутринта като станах в 7(легнах си в 5 часа) поглеждам се в огледалото и -ОооОооооОоо ужас,това аз ли съм :lol: Още не мога да свикна с цвета на косата си...хахахаа ама мн се кефа с руса коса.....а та за черния цвят също го уважавам :D сигурно си супер :wink:
ЧЕРНА КОСА ФТВ. Аз не знам кой харесва руси на мене са ми гнусни.... Едно такова гадно шведско изглежда. Пък тез от северните страни хич ги няма.
ne te e poznal a te e haresval.
S TOVA SAM IZ4ERPANA :smt017
Да бе...И аз т'ва си мислех сега... :smt011
Забавно.... :-D :-D :-D
много :smt005
ЧЕРНА КОСА ФТВ. Аз не знам кой харесва руси на мене са ми гнусни.... Едно такова гадно шведско изглежда. Пък тез от северните страни хич ги няма.е че кво им е е толко на русите :smt017
ЧЕРНА КОСА ФТВ. Аз не знам кой харесва руси на мене са ми гнусни.... Едно такова гадно шведско изглежда. Пък тез от северните страни хич ги няма.е че кво им е е толко на русите :smt017
Неестествено е българския ген е кестеняв.
Неестествено е българския ген е кестеняв.ааа ясно....е аз по природа съм кестенява само че ме кефи да експериментирам :-D
~BoRn^InLoVe~
08-24-2007, 14:58
като си направих бретон 80% от даскалите викаха:я от къде е новата ученичка :smt005 :smt005 :smt005 знам че звучи тъпо но наистина този бретон коренно ме промени/е ок де имах и малко черен молив :-D /
като си направих бретон 80% от даскалите викаха:я от къде е новата ученичка :smt005 :smt005 :smt005 знам че звучи тъпо но наистина този бретон коренно ме промени/е ок де имах и малко черен молив :-D /аууу аз ако сложа бретон ше почнат да ме издирват с интерпол :smt005
~BoRn^InLoVe~
08-24-2007, 15:11
като си направих бретон 80% от даскалите викаха:я от къде е новата ученичка :smt005 :smt005 :smt005 знам че звучи тъпо но наистина този бретон коренно ме промени/е ок де имах и малко черен молив :-D /аууу аз ако сложа бретон ше почнат да ме издирват с интерпол :smt005 :smt005 :smt043
като си направих бретон 80% от даскалите викаха:я от къде е новата ученичка :smt005 :smt005 :smt005 знам че звучи тъпо но наистина този бретон коренно ме промени/е ок де имах и малко черен молив :-D /аууу аз ако сложа бретон ше почнат да ме издирват с интерпол :smt005 :smt005 :smt043даскалите ше са най-малкия проблем :smt005 то мама няма ме познае .....ох ама и твойте даскали са едни шматкиии :smt005 :smt005 :smt005
CrazyWitch
08-24-2007, 15:21
Е толкова и те е харесал.
То това не е коренна промяна - цвета на косата.
Странно как няма да те познае. Просто си му била интересна.. сега на ново. Ай радвай :) :)
~BoRn^InLoVe~
08-24-2007, 15:24
като си направих бретон 80% от даскалите викаха:я от къде е новата ученичка :smt005 :smt005 :smt005 знам че звучи тъпо но наистина този бретон коренно ме промени/е ок де имах и малко черен молив :-D /аууу аз ако сложа бретон ше почнат да ме издирват с интерпол :smt005 :smt005 :smt043даскалите ше са най-малкия проблем :smt005 то мама няма ме познае .....ох ама и твойте даскали са едни шматкиии :smt005 :smt005 :smt005 ми тя едната е на 55 година нея няма да я броим щот тя и със старата прическа не ме познаваше :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ее все пак възрастта.... :-D
като си направих бретон 80% от даскалите викаха:я от къде е новата ученичка :smt005 :smt005 :smt005 знам че звучи тъпо но наистина този бретон коренно ме промени/е ок де имах и малко черен молив :-D /аууу аз ако сложа бретон ше почнат да ме издирват с интерпол :smt005 :smt005 :smt043даскалите ше са най-малкия проблем :smt005 то мама няма ме познае .....ох ама и твойте даскали са едни шматкиии :smt005 :smt005 :smt005 ми тя едната е на 55 година нея няма да я броим щот тя и със старата прическа не ме познаваше :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ее все пак възрастта.... :-D :smt005 :smt005 :smt005 горката жена....ама другите не заслужават милост :twisted: ::: :smt005