View Full Version : срамуват ли се момичетата
срамуват ли се момичетата от това че са девствени. За момчетата е ясно - ако някой в мъжка компания попита с колко си спал - там лъжите добиват чудовищни размери и никой няма да си признае ако е девствен защото ще го е срам. Но важи ли и същото за момичетата - може ли те да се решат да правят секс само защото приятелките им го правят. И срамуват ли се да кажат че са девствени.
krem4et0
08-24-2007, 13:50
За мен това не е било повод за срам никога. Напротив. Аз се радвах, че устисках до подходящия мъж и изобщо не съжалявм, че се получи така!
swords1010
08-24-2007, 13:52
По-скоро е повод за гордост. :-D
Az vsu6nost se sramuvah 4e sum devstvena i ako slu4aino se zagovore6e za takiva raboti se staraeh da otklonq temata i da ne navlizam v podrobnosti. vsi4ki pokrai men go bqha pravili a az sum na 18 i nqkak si mi be6e gadno. a na gajeto mi kazah 4e ne sum devstvena ob6to vzeto po sredata na purviq ni put.
Az vsu6nost se sramuvah 4e sum devstvena i ako slu4aino se zagovore6e za takiva raboti se staraeh da otklonq temata i da ne navlizam v podrobnosti. vsi4ki pokrai men go bqha pravili a az sum na 18 i nqkak si mi be6e gadno. a na gajeto mi kazah 4e ne sum devstvena ob6to vzeto po sredata na purviq ni put.
хъхъ кво му каза? :lol:
по темата не ме било срам в абсолютно никаква ситуация като се заговори за секс :-)
abvgdejzi
08-24-2007, 14:35
MEN LI4NO NE ME E SRAM TVA VE4E E POVOD ZA GORDOST :smt005
Nadelina
08-24-2007, 14:48
Vsichkite mi priatelki veche praveha sex... Imah chuvstvoto che ne mi e veche tam mqstoto - s tqh... Bqh po razlichna - DEVSTVENA.. I za tova se reshih na krachkata da go napravq... Vtylpih si che obicham edno momche koeto dori ne mi beshe gadje... Nakarah go da go napravim... i taka... Sega kato pogledna nazad ne syjalqvam.. ama si mislq che mojeh da poizchakam... kato si zadam vyprosa dali sym go obichala... si otgovarqm Da.. i ne obicham da se zamislqm mnogo mnogo...
Vsichkite mi priatelki veche praveha sex... Imah chuvstvoto che ne mi e veche tam mqstoto - s tqh... Bqh po razlichna - DEVSTVENA.. I za tova se reshih na krachkata da go napravq... Vtylpih si che obicham edno momche koeto dori ne mi beshe gadje... Nakarah go da go napravim... i taka... Sega kato pogledna nazad ne syjalqvam.. ama si mislq che mojeh da poizchakam... kato si zadam vyprosa dali sym go obichala... si otgovarqm Da.. i ne obicham da se zamislqm mnogo mnogo...
Извинявай,но си постъпила глупаво... 8-[
Мене никога не ме е било срам от това...Незнам какво му е срамното...К'во толкова могат да ми кажат... :smt011 :smt011 :smt011 ](*,) ](*,) ](*,)
KiLLeR_InSTiNkT
08-24-2007, 14:54
За днешните девойки е срам след 13 да са девствени *не за всички де*, но мен не ме е било срам, гордеех се с това, че изчаках...
~BoRn^InLoVe~
08-24-2007, 15:04
нито ме е срам нито се гордея.не съм маниачка на тема девственост и секс и тем подобни.ще го направя когато му дойде времето но няма да е скоро ::: и дам хората от обкръжението ми мислят че не съм девствена но...не е така
krem4et0
08-24-2007, 15:06
И аз не мисля, че си постъпила добре. Разбира се това е твоето тяло и твоя живот, но аз никога не съм се притеснявала. Ако са ми искрени приятели никога копче няма да кажат за това. загубх девствеността си последна от моите колежки в групата(поне за които знам), бях на близо 21 и изобщо н съм се комплксирала или притеснявала от това. Боже, сигурно съм наистина била последна(поне по възраст) сред всички мои познати момичета, ама хич не ми дреме. Така съм си решила и толкова. Никога девствеността ми не е била прча в отношенията с другите момичета!
И аз не мисля, че си постъпила добре. Разбира се това е твоето тяло и твоя живот, но аз никога не съм се притеснявала. Ако са ми искрени приятели никога копче няма да кажат за това. загубх девствеността си последна от моите колежки в групата(поне за които знам), бях на близо 21 и изобщо н съм се комплксирала или притеснявала от това. Боже, сигурно съм наистина била последна(поне по възраст) сред всички мои познати момичета, ама хич не ми дреме. Така съм си решила и толкова. Никога девствеността ми не е била прча в отношенията с другите момичета! :smt023 :smt023 :smt023
Made_of_Pain
08-24-2007, 15:42
Това, че на някой му пука, какво мислят околните, си е болест....
Nadelina според мен е просто болна от нея =)
Е.. стават грешки, но не оправдавам, тези които човек прави, за да се издигне в нечии очи.
Да си готов за секс.. е нещо крайно индивидуално....
И не при всеки е на една и съща възраст.
Радвам се, че не ми пука какво мислят околните ... за каквото и да било свързано с мен.
Пък и не бих изгледала едно момиче на криво понеже е девствено, било то и на 20! ... Въпрос на преценка....
FlippanT
08-24-2007, 18:04
За момчетата е ясно - ако някой в мъжка компания попита с колко си спал - там лъжите добиват чудовищни размери и никой няма да си признае ако е девствен защото ще го е срам.
Не съм съгласен... [-X Когато, се започне с тая тема, и ме питат, казвам че съм девствен и хич не ме тресе, кой какво си мисли за това :smt011
Naked in the wind
08-24-2007, 18:12
Аз не съм се срамувала никога,че съм девствена.Радвам се,че го направих не просто така,заради приятели или и аз не знам какви.Направих го по собствено желание с човека, когото обичам и то след 7 месеца връзка.и досега сме заедно с него :smt008
lamzzzercho
08-24-2007, 18:15
чесно казано не мисля, че и момчетата трябва да се срамуват от това, че са девствени! А момичетата са искренни и честни за подобни неща когато са заедно, не и момчетата! Това не е много хубаво, но различна психика! Ние момчетата имаме по-различна нагласа, а момичетата са по деликатни и най-важното не се срамуват от нищо такова!
Nadelina
08-24-2007, 18:16
Това, че на някой му пука, какво мислят околните, си е болест....
Nadelina според мен е просто болна от нея =)
Е.. стават грешки, но не оправдавам, тези които човек прави, за да се издигне в нечии очи.
Да си готов за секс.. е нещо крайно индивидуално....
И не при всеки е на една и съща възраст.
Радвам се, че не ми пука какво мислят околните ... за каквото и да било свързано с мен.
Пък и не бих изгледала едно момиче на криво понеже е девствено, било то и на 20! ... Въпрос на преценка....
Napylno sym syglasna s teb... vsqka tvoq duma e na mqsto.. I iskam samo da kaja che postypkata mi ne e povliqna ot mnenieto na drugite... a ot moeto sobstveno jelanie da byda kato tqh... Nikoi ne me e gledal stranno zashtoto sym bila devstvena.. Priatelite mi sa me priemali takava kakvato sym... kakvato me priemat i sega... I ne mislq che tova ima neshto obshto s tova... Izbora si beshe moi...
bebito0o
08-24-2007, 18:19
За мен това не е било повод за срам никога. Напротив. Аз се радвах, че устисках до подходящия мъж и изобщо не съжалявм, че се получи така!
+1 :mrgreen:
ArTanDra
08-24-2007, 18:32
срамуват ли се момичетата от това че са девствени. За момчетата е ясно - ако някой в мъжка компания попита с колко си спал - там лъжите добиват чудовищни размери и никой няма да си признае ако е девствен защото ще го е срам. Но важи ли и същото за момичетата - може ли те да се решат да правят секс само защото приятелките им го правят. И срамуват ли се да кажат че са девствени.
Не , момичетата не ги е срам да признаят , че са девствени.
mm ne..ne me e sram..nqma i ot kakvo de..o6te s1m na 16..daje gi nav1r6vam sled 3 dni .. ne s1m sre6tnala podhodqshtiq 4ovek i tova e ;p
Dark_Angel_F
08-24-2007, 18:41
В днешно време момичетата да гордеят че са девствени , а и то толквоа масово и все повече и по-малки "тийнеиджъри" правят секс така че си е за гордост...........
gabrielka@a
08-24-2007, 19:54
Незнам защо слагаш момичетата под един знаменател.При всяко момиче е различно."Колкото по-късно,толкова по-добре",а не обратното.Не знам каква е тази нова мода да спиш с момче,когато си едва на 12-13 и тялото ти все още се развива.Защо си мислите,че е срамно?В днешно време ако не си спала с момче до 18,вече си задръстена.Да ви светна-не е така!
gabrielka@a
08-24-2007, 19:56
Евала! =D> =D> =D>
..:: Baby ::..
08-24-2007, 20:33
аз още съм горда :lol:
Ми то много зависи от компанията. В моята компания сме 5 момичета и 2 не сме девствени. Девствените ни приемат нормално и не го правят на въпрос това че не сме девствени, както и те не се срамуват от това че са.
Иначе в компанията на закоравели 13 годишни курви мисленето на всяко момиче се променя. В такава компания да се девствена не само е срамно, но дори е почти подсъдимо! Така че някое момиче може да се засрами и да не каже, че още не са й "откъснали цветенцето"
naMy4Ho_KoTe
08-24-2007, 20:39
За момчетата е ясно - ако някой в мъжка компания попита с колко си спал - там лъжите добиват чудовищни размери и никой няма да си признае ако е девствен защото ще го е срам.
Не съм съгласен... [-X Когато, се започне с тая тема, и ме питат, казвам че съм девствен и хич не ме тресе, кой какво си мисли за това :smt011
Е, не всички са като теб. Мен доста са ме лъгали ”Не съм девствен”. Инак аз като бях девствена - не ме беше срам. Хич не съм се замисляла дали има или няма причина да ме е срам :)
По-скоро е повод за гордост. :-D
Da opredeleno :-D
vaob6te ne se sramuvam 4e sum devstvena! Za6toto v tezi dni sa mnogo malko momi4etata koito sa devstveni na moita vuzrast (15)! Gordeq se i ne burzam da go pravq! Az li4no 4akam podhodq6tiq s koito da go napravq!