View Full Version : Гррр мокра постоянно..?!
Дали е от хормоните или нещо друго,желание за секс имам,често си мисля,но все съм подмокрена, а може би от жегите да е,но все мисълта ме влече към...мм :) Е девствена съм,но едва ли е от значение. Има ли друга с моя случай и какво е спасението? :) Някои ще кажат-е то няма лошо,но аз си знам,че все трябва да се успокоявам сама и вече не е чаааак толкова приятно,иска ми се нали...или да се изчукам? Не съм сигурна,че ми е времето,може ли само заради хормона да се поддам..? Но все съм мокра,ех, ;(
~BoRn^InLoVe~
08-24-2007, 15:17
не си сигурна,че ти е времето значи не го прави заради единия хормон =; и мисля че е нормално да ти се прави секс при много тийнейджъри е така но за това да си постоянно мокра да се изкажат по запознатите :D
Cvetito_master
08-24-2007, 15:19
ми използвай ежедневни превръзки...на колко години си?
Не,аз съм на 17,не особено малка,но като нямам гадже,не бих се хванала с първия срещнат,относно ежедневните превръзки-ползвам,а исках да кажа,че съм възбудена постоянно ,а не просто мокра. Това е ,мерси.
Made_of_Pain
08-24-2007, 15:31
Хормонална глупост?
Иди на лекар ;)
Тук мониторните доктори са в почивка в момента.
Нищо страшно няма, нито си малка, нито е срамно тва за което ще идеш....
Хормонална глупост?
Иди на лекар ;)
kakvi lekari we momi4eto ima nujda ot qko ebane i tova e pfff toi za lekari mi govori tova e v reda na ne6tata macko respect nqma da ti predlagam sex 6te me obvinqt v ne6to :-)
:oops: и аз съм възбуден постоянно, и аз съм на 17. искаш ли да се запознаем ... пък може и да поуспоком нагона заедно :-D
Made_of_Pain
08-24-2007, 15:37
Хормонална глупост?
Иди на лекар ;)
kakvi lekari we momi4eto ima nujda ot qko ebane i tova e pfff toi za lekari mi govori tova e v reda na ne6tata macko respect nqma da ti predlagam sex 6te me obvinqt v ne6to :-)
Тя е постоянно ВЪЗБУДЕНА, също както ти си постоянно тъп (зарежи, тва че е мокра)
DesertGaara
08-24-2007, 16:01
Дали е от хормоните или нещо друго,желание за секс имам,често си мисля,но все съм подмокрена, а може би от жегите да е,но все мисълта ме влече към...мм :) Е девствена съм,но едва ли е от значение. Има ли друга с моя случай и какво е спасението? :) Някои ще кажат-е то няма лошо,но аз си знам,че все трябва да се успокоявам сама и вече не е чаааак толкова приятно,иска ми се нали...или да се изчукам? Не съм сигурна,че ми е времето,може ли само заради хормона да се поддам..? Но все съм мокра,ех, ;(
prosto si defektna i puska6 po 2 litra pot na sec -> samoubii se
едно лекарство което може да ти помогне - нолвадекс ;) може да станеш леко жената-мъж ама поне няма да те сърби МАНДУЛИНАТА ;)
DesertGaara Маика ти мрасна намали си аватара ве !!!!!
А иначе по темата можеби от вазбудата
DesertGaara
08-24-2007, 16:13
DesertGaara Маика ти мрасна намали си аватара ве !!!!!
А иначе по темата можеби от вазбудата
negramoten ti pro4ete li bukvara ili si na knijki s kartinki?
billyana
06-20-2010, 13:32
Знам , че темата е доста стара , но и аз имам същия проблем. Да не искате да ми кажете да ходя с превръзки постоянно..
Grudi_SeXa
06-20-2010, 13:35
Знам , че темата е доста стара , но и аз имам същия проблем. Да не искате да ми кажете да ходя с превръзки постоянно..
На колко си? Мастурбираш ли?
като стоите много в този форум така става
Разбира се че е от възбудата :D аз съм момче и като се възбудя в гащите ми има повече предсеменна течност от колкото в океана :-D
Gr0zDan0v
06-20-2010, 13:55
prosto si defektna i puska6 po 2 litra pot na sec -> samoubii sewtf
пулно с малоумници тука :?
vaseto0o
06-20-2010, 13:58
Тряа ти яко плющене мацка, аз кат ходя надървен по цял ден не се оплаквам :-|
billyana
06-20-2010, 14:06
Тя вече не е девствена..ама аз съм.. и го имам този проблем..Мастурбирам обикновенно , когато се къпя , но това не помага...
кой върна тъпата тема от преди 2 години
кой върна тъпата тема от преди 2 годиниbillyana
BiGBaDWolF
06-20-2010, 14:34
Секс му е майката !
hahavteen
06-20-2010, 14:38
Темата е от преди 3 години. Който мисли че има проблем да ходи на гинеколог и да ползва ежедневни превръзки.